reklama
Franus mial jeszcze po 4.00temperaturę ale już niższa. Spał ze mną i było ok.rano wstał w super humorze. Wariacji dostawał. Teraz je manne i nie ma objawów choroby. Nasz rodzinny lekarz na Seszelach więc dziś wizyta odpada.
mrozik_j
Sierpniowa mama'07
Witam
Zdrówka wszystkim maluszką życzę. Co to sie stało ze tak na raz wszystkich wzięło z ta temperatura?
Ja dzisiaj w pracy
Mąż z Wiktorią w domu, a Filip w przedszkolu - bo chciał pójść. Ale jak go zaprowadzałam to może z 6 dzieci na całe przedszkole było. Może do 15 dzieciaków dobiją
U nas w weekend pogoda w kratkę była. W sobotę to grad ładował przez 10 minut. Bielutko na ziemi było. Ochłodziło sie strasznie. Ale po tym super rześko sie zrobilo
Zdrówka wszystkim maluszką życzę. Co to sie stało ze tak na raz wszystkich wzięło z ta temperatura?
Ja dzisiaj w pracy
Mąż z Wiktorią w domu, a Filip w przedszkolu - bo chciał pójść. Ale jak go zaprowadzałam to może z 6 dzieci na całe przedszkole było. Może do 15 dzieciaków dobiją
U nas w weekend pogoda w kratkę była. W sobotę to grad ładował przez 10 minut. Bielutko na ziemi było. Ochłodziło sie strasznie. Ale po tym super rześko sie zrobilo
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Witam
U nas nocka ok,Bartus całą noc spał,o 6 sie zakopał pod kołdra i w jakies dziwnej pozycji musiałam mu pomóc,ale dospalismy do 7.30 prawie.Teraz słodziak spi,a ja mam chwilke na Bb.Mój M dojech o 4 ale zle sie jechało bo lało przez 100km,a sam jechał,ale teraz juz jest w pracy.Pogoda pod psem wieje i jest zimno.
Zdróweczka zycze wszystkim maluszkom!!!!
Miłego dnia
U nas nocka ok,Bartus całą noc spał,o 6 sie zakopał pod kołdra i w jakies dziwnej pozycji musiałam mu pomóc,ale dospalismy do 7.30 prawie.Teraz słodziak spi,a ja mam chwilke na Bb.Mój M dojech o 4 ale zle sie jechało bo lało przez 100km,a sam jechał,ale teraz juz jest w pracy.Pogoda pod psem wieje i jest zimno.
Zdróweczka zycze wszystkim maluszkom!!!!
Miłego dnia
M
myszowata
Gość
polusia polka oby temp. się nie pojawiła więcej i zdrówka dla dzieciaczków!
monia nesiaa cieszę się, że nocki fajne!
Witam się i wpadam tylko na momencik dosłownie bo jestem przelotnie u mamy - zahaczyliśmy w trakcie spacerku. M jak wiecie zabrał mi lapka buuu:-(U nas pogoda okropna - zimno, wieje i zanosi się na deszcze, zaraz zatem uciekamy do domku!
Miłego dnia!:-)
monia nesiaa cieszę się, że nocki fajne!
Witam się i wpadam tylko na momencik dosłownie bo jestem przelotnie u mamy - zahaczyliśmy w trakcie spacerku. M jak wiecie zabrał mi lapka buuu:-(U nas pogoda okropna - zimno, wieje i zanosi się na deszcze, zaraz zatem uciekamy do domku!
Miłego dnia!:-)
dziewczynki czy któraś ma może przepis na sałatkę ziemniaczaną?
Ja robię taką :
Ziemniaki ugotować w mundurkach ok 1kg, pół kg zielonych ogórków, 2-3cebulki, 2ząbki czosnku, sól, pieprz, słodka papryka, oliwa.
Ziemniaki ostudzone obieram i kroje w dużą kostkę lub pół plasterki, zielony obrany ogórek w cieniutki plastry jak na mizerię, cebulę w piórka i sparzam ją żeby nabrała miękkości, czosnek miażdże i mieszam z Oliwa i przyprawami (po szczypcie) a Oliwy tak około 3łyżek stołowych. Wszystko mieszam. Najlepsza jest bardzo schłodzona smacznego. Polecam do mięsa z grilla
dziękuję polka jak zawsze masz przepisy na różne okazje
a mała nadal z temperaturą - apetyt ma ok, ale marudna jest i spała dziś bardzo długo od 10:40 do 13:30 - nie zdarzało jej się nigdy tak długo mam nadzieję że wsio ok i to tylko zęby
myszowata u nas też zimno jak na jesień - tylko 9 stopni i wieje lodowaty wiatr , ech gdzie ta wiosna i majowa pogoda
a mała nadal z temperaturą - apetyt ma ok, ale marudna jest i spała dziś bardzo długo od 10:40 do 13:30 - nie zdarzało jej się nigdy tak długo mam nadzieję że wsio ok i to tylko zęby
myszowata u nas też zimno jak na jesień - tylko 9 stopni i wieje lodowaty wiatr , ech gdzie ta wiosna i majowa pogoda
reklama