reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
A mnie znów zaatakowała piep...na afta:( Mam już tego dziadostwa dość. Muszę chyba iść do lekarza.
Uciekam do łóżka. Śpijcie dobrze!

Hej dziewczyny. U nas nocka ok ale gorsza od ostatniej. Pawelek często słucha jak mówię że czegoś nie wolno. Często właśnie to przynosi i daje mi do ręki.

Dzień dobry :)

Dzisiaj Filipcio nie miał litości i obudził sie o 5.30 :/ Dlatego ja juz po śniadaniu i nawet pieke juz schab w piekarniku na obiad :)
Na polu zimnoooo wiec nigdzie sie nie ruszamy

polka, polusia jak sytuacja u maluchów po nocy wygląda?

katrinka brzmi to pocieszająco!
polusia polka jak dzieciaczki dziś?
nesiaa oby szybko minęło!

Dzień dobry! U nas nocka ok - spanie od 20.50 do 7.15:-)Ja właśnie jem, Franio już po kaszce.M zupkę gotuje. Ja zaraz kąpiel z bąbelkami i kawka:-)Póżniej obiad u dziadków M:-)
Miłego dnia:-)

witamy się i my!!!
polusia,polka-mam nadzieje że u dzieciaczków już lepiej-czekamy na wieści...

wczoraj z gabrysia tak jak pisałam byłyśmy u znajomych, i teraz Gabi cały czas chodzi i woła:Hania,hania(może nie aż tak wyraźnie, ale da się zrozumieć)
dziś znów same, i do tego zimno na dworze,brrrrrrrrrrrrrrrrrr

Witam się!
U nas nocka nieciekawa:( No ale w nieparzyste tylko śpimy a dziś była parzysta:p
Teraz Ola odsypia a ja powiesiłam pranie i zrobiłam jej sok z owoców. Obiadu dziś nie gotuję bo jedziemy na grilla. Szkoda tylko, że tak zimno:(
Jak chorowitki nasze??
Miłego dnia!

Witam:)
oczy podpieram zapałkami - nocka straszna - nie spałam prawie nic, małą wzięłam do nas do łóżka a M spał w salonie. wierciła się, jęczała, płakała, dramat. spałyśmy od 3 do 5 potem od 8 do 9 jak m wziął małą :( teraz jest 37,3 jeszcze nie daję nic na zbicie poczekam jeszcze troszkę. brak innych objawów- kurcze nie wiem co się dzieje:(
u nas też pada deszcz i zimno więc zostajemy w domku - paskudnie :(
życzę wszystkim dużo ciepła i miłego dzionka :)

polka jak Franio?

reklama
polusia- wspolczuje nocki ;(

u nas narazie swieci sloneczko choc co jakis czas zachodzi za chmury i zmierzamy po obiadku wyskoczyc do KAzimierza o ile nie zmieni sie pogoda ;)
moja mama juz w Polsce , dzis na wieczor bedzie w domu ;)

Do góry