reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Polka trzymam kciuki za franka. Dziewczyny czy możliwe że dziecko 14 miesięczne rozumie że spadający kotek zrobi bach i będzie go bolało? Chodzi mi o to że oglądaliśmy bajkę i była scena że kotka unoszą latawce i ten kotek spada. Moje dziecko w tym momencie zaczyna płakać. I to nie przypadek, bo oglądaliśmy bajkę 3 razy i za każdym razem paweł płakał.

monia ciekawe dlaczego tak jest. a nie opowiadasz mu co się dzieje?

yra u nas też zimno :( ja mam tyle dobrze że albo włączę centralne albo zapalę w kominku :)

Witajcie :)

Korzystając że sklepy dzisiaj otwarte,M w domu, a pogoda nie ciekawa, tzn słońce jest ale zimno :/ byliśmy znów za ta czapka, tym razem w innej galerii i znów obeszła wszystkie dzieciece i wybór marniutki, normalnie drugie dziecko oby była córka to wtedy bede mogła przebierac i wybierac hehe. Koniec konców kupiłam jedna, która i tak z głowy sciaga:/

polka, polusia zdrówka dla maluchów !
monia ciekawe to zachowanie Pawełka, bo on raczej jeszcze nie rozumie jaki skutek będzie miała dana czynność ...

Jesteśmy w domu. Ogólnie to jestem wściekła. Nasza przychodnia czynna była tylko do 14.00. Więc pojechaliśmy do szpitala tam bez skierowania nie chcieli nas przyjąć. Więc wylądowaliśmy na dyżurze świątecznym w jednej przychodni. To lekarz zbadał Frania i mówi tak osłuchowo czysto. Gardło czyste i uszy też. Brzuszek miękki. Więc przepisał Augumentin, Acidolac i Paracetamol. A w środę mamy iść do rodzinnego i teraz jestem głupia. Bo wychodzi że mam dać antybiotyk profilaktycznie :( a może to 3dniowka ? Tak mi Frotka sugerowała.

polka polusia zdrowka dla dzieciaczkow!!!! a ja nie wiem polka, bo Mlody nie przechodzil 3dniowki...

Monia to rzeczywiscie dziwne..a moze z czyms mu sie ogolnie kot kojarzy???

kalisa ja Ci powiem, ze zawsze jest tak jak chcesz cos znalezc to nie idzie, a tak to jak juz masz, to pozniej wszedzie te czapki zobaczysz :))))

u nas dzis kolejny Bank Holiday byl...pojechalismy do centrum, Mlody jak szalony wytykal wszystkie dzieci palcami i zagadywal :) a jednej dziewuszce nawet zdjal czapke :-D, nie no towarzyskie dziecie mam

heronek Redanek zaczepniś:-)
polusia jak Pola?A sałatka to młode ziemniaczki w mundurkach ugotowane, najlepiej tak małe,że mogłyby być całe lub tylko na połówki przekroić, do tego, podsmażone kawałki bekonu,dużo dymki i kiszony ogórek, a sos to majonez z jogurtem naturalnym + sól, pieprz, ostra papryka:-)
polka zdrówka dla Frania, dziwne z tym antybiotykiem...Może wstrzymaj się z nim z dobę...sama nie wiem...
kalisa mój Franio też ściaga! Koniecznie muszę wiązaną kupić! Ponoć w coccodrillo są, ale jeszcze tam nie byłam...
monia rzeczywiście zastanawiające z tą bajką o kotku...

Ależ jestem padnięta - Franio wchodzi na ławę, a po niej na kaloryfer a dalej na parapet - człowiek pająk! Zwariować idzie:zawstydzona/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
myszowata mam metlik z tym antybiotykiem bo jedni mówią nie dawaj, drudzy daj :( i sama nie wiem .. Frani dostał jesc, wykąpałam go i śpi. Gorączka spadła narazie.

reklama
Do góry