reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
hej
witajcie, tez musze nadrobic...

wesolych!! ;-)

doczytalam, widze ze za duzo ni ebylo bo wszystkie swietuja, albo prawie ;-)
z ta glupia laska to nie wiem o co cho ale fak ta faktem niech se pisze, a ty mazia usuwaj jak cos ;-)

my tez wczoraj swiecilismy, potem pawel siedzial w piaskownicy i wiecie co, jadl piasek, czyzby jeszcze nie dorosl?? czy wasze tez probuja?:confused:

my uzywamy tylko dada wlasciwie, i sa okej:tak:

mlody teraz drzemie na dworze i ja sie chyba tez poloze, bo sie najadlam, a popoludniu rusze to spalac ;-)

buziaki!!

Ostatnia edycja:
Witajcie.
Święta, święta i po świętach. Tyle przygotowan zeby sie najesc przez 2 dni. Unas swietau udane bardzo.
Krystek juz polozony do spania czekam az zaśnie potem Sebki do kolekcji a my bedziemy grillowac , co tam ze troche zimno :-D

lece na ts

Jej ale tu cicho :(
Mam nadzieje że powodem są tylko święta...

No i po Świętach :)
Frankowi wychodzą zęby. Ciężko to przechodzi bidulek.

Ogólnie dzieciaki są grzeczne i święta z nimi teraz to przyjemność. :)

reklama
Cichutenko tutaj!

czarnuszka udanego grillowania!

polka oby zeby szybko wyszly Franiowi!

A my zaliczylismy dzisiaj pierwszy w tym roku basenik w ogrodku :))))Prawdziwy dyngus :)

Do góry