reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witamy się i my :)

Nikos wstał o 6.30:szok: ale juz spi od dobrych 30 minut...
Dzisiaj troche latania mamy ale czekamy az Ł. będzie wolny.
Dobrze, ze juz po Świętach. U nas pogoda wczoraj była sredniawa to pół dnia sie wynudzilismy strasznie w sumie 1 dzien swiat to tez bo bylo siedzenie u tesciow i jedzenie....czas wrocic do normalnosci juhu :)

reklama
blu daj znać jak tam po okuliście!
yra powodzenia na wizycie i czekamy na wieści jak tam Franio!
polka współczuję nocki, oby dzień dzisiejszy był ok!
polusia poproszę o przepis!

Witajcie! Oczywiście Święta jak zawsze zleciały w mgieniu oka - wracamy do rzeczywistości;-)Ja jednak jeszcze zapodałam sobie rano świąteczny akcencik czyt. dwa kawałki tarty makowej na śniadanko;-)Franio spał pięknie do 7.20. Poszliśmy spać o 22, więc solidnie się wyspaliśmy. Teraz M pojecha łcoś tam załatwiać bo ma dziś wolne, Franko się bawi, a ja bb:-)
Miłego dnia:-)

Witajcie
Ja ledwo na oczy widzę. Wiki w dzień śpi godzinkę, i to jak jeździliśmy samochodem!!. W nocy co 15 minut o cyca wołała, a noc w noc budziła sie o 1 i do 5 rano nie spała. Potem pobudka o 7-8 godzinie. Filip wstawał o 6-7, więc noc w noc po godzinkę spałam.
Wiktorii chyba też zęby idą, tzn na pewno idą, ale sa chyba na ostatnim etapie, bo ostre dziąsełka ma - moze stąd to niespanie. Bo to przecież nienormalne żeby takie małe dziecko 5-6 godzin na cały dzień spało.

Myszowata - jak zapalenie - to spróbuj sobie okłady z kapusty zrobić - taki jak na piersi przy zapaleniu sie robi.
Mój mąż miał niedawno usg, bo podczas gry w piłkę miał kontuzje. 2 tygodnie chodził i jęczał, a do lekarza nie poszedł bo mu przejdzie. Jak już nie przechodziło to sie wybrał - lekarka dała skierowanie do ortopedy. Powiedział ze pozrywane wiązadła ma. Ale usg na szczęście wykazało że ma tylko naderwane i naciągnięte, ale ciągłość jest. Ma za to zgniecioną łękotke (chyba o to chodziło). Ale powiedział ze to deformacje 1 stopnia i nie trzeba bardzo sie martwić. Chyba że zacznie boleć. No i powiem ci że nie mał ani spuchniętej nogi, ani żadnego krwiaczka....

hejka
a moj dzis zrobil pobudke o 4.30 chyba zaraz umre, wlasnie wyprawilam ich do zlobka a sama poodkurzalam i zmykam do pracy, jak ja dzis tam 8h wysiedze to nie wiem, czuje sie fatalnie, a mlodemu tez zeby chyba. tylko ja nic nie widze w paszczy

przytylam kg :-:)-:)-( ech, dzis odtrucie ;-)

madzia
do dermatologa nie trzeba skierowania

witajcie :)
mrozik to współczuję nocki :( może to zęby idą i dlatego
myszowata. nesiaa przepis wrzucę na kulinarny :)

a ja nie wyspana jakaś niby spałyśmy do 8 a taka zmęczona jestem:( dziś sama więc na pełnych obrotach - nie mogę sobie poleniuchować :) sąsiadka mówiła że może wpadnie do mnie więc popołudnie jakoś mi zleci :)
pogoda znowu do bani :( mam nadzieję że majowy weekend będzie ładny
miłego dzionka życzę:)

I ja sie witam :)

Filipowi dzisiaj apetyt dopisuje, zjadł juz pół bułki, kromke chleba, wypił mleko i butelke soczku, teraz śpi... pogoda w końcu zapowiada sie ładnie, przez 2 dni nie ruszaliśmy sie z domu, wiec pora to nadrobić :)
Widzę, że u wielu dzisiaj cieżka noc była, ehh te zębiska..

blu Karolek to juz duży chłopczyk, wiec na pewno dzielnie zniesie badanie

Witajcie!

yra blu powodzenia na wizytach!

dziewczyny wspolczuje nocek...Mlody juz drzemke zalicza pierwsza, no i u nas sie pogoda zepsula, mzy od rana, a tak mozna sie przyzwyczaic do blekitu nieba i sloneczka goracego :)

Witam się i ja:) Olcia śpi a ja trochę posprzątałam po świętach i będe szykować obiad. Nocka była nawet fajna. Dziewczyny czy wy jesteście wstanie zobaczyć czy idą ząbki?? Bo ja nie. Ola nie otworzy buzi za nic w świecie. Jeszcze te z przodu jakoś dojrzałam ale dalej to nie ma szans:(
Pogoda piękna więc znów cały dzionek na podwórku spędzimy. Szwagier kosi trawę więc może Olcia przejedzie się kosiarką:p

reklama
Witajcie poświątecznie :-)
współczuje nieprzespanych nocek :-(
yra Franuś pewnie rośnie jak na drożdżach.
blu to nieprzyjemne badanie, ale Karolek napewno da rade!
ionka my nawet nie wiemy co to dwójki :-D Przemcio ma narazie tylko dolne jedynki :-)

Dziewczyny dopiero teraz ściągnęłam to z czerwcówek- w świątecznym temacie
http://img.gnioty.pl/pictures/2011/4/1e3aae7ccc1624130915c90eeadbe932.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry