reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie.
Ale jestem zabiegana.
Bigos zrobiony, pokoje posprzatane balkon tez jutro jeszcze tyllo kuchnie i lazienke i reszte gotowania mnie czeka. Niby razem z tesciowa robie ale prawie wszystko ja sama, zurek, sałątke, nawet rybe po grecku robie bo my z tesciem uwielbiamy, bigos zrobiony, ciasta. NO i jak tu sie odchudzac :p
Pogoda u nas tez cudna. Az chce sie zyc.

Yra- super ze chlopaki narazie zgrani!! bedzie dobrze. I faktem jest ze przy 2 dzieci jest sie lepiej zorganizowanym niz przy jednym.
MoniSkaBe - ja mialam kiedys podobna sytuacje ze gosc juz we mnie wjechal bo tez cofal i nie widzial ja ledwo stope zabralak bo by mi rozjechal idzieci tez. Dobrze ze Pawełkowi sie nic nie stalo, niby jechal po malu ale jakby nie bylo to auto:/
Nessia- Pokoj sliczny !!

Lece kapac chlopakow bo potem mam klientke na brwi ,tesciowej wlosy obciac i nie wiem co tam jeszcze hehe

Milego wieczorku
Czarna widze , ze z tesciowa lepiej zyjesz :-)

reklama
Witajcie :)
ale cisza tutaj :) a ja taka zmęczona jestem chcę dotrwać do szpilek na giewoncie ale nie wiem czy dam radę- mała dziś szalała tak po trawię że była cała umorusana ziemią i trawą ale za to jaka szczęśliwa :) padła wieczorem jak kawka :)
jutro pichcenie w kuchni a potem dentysta i umówiłam się ze szwagierką na zakupki :)
idę do wanny - wpadnę po kąpieli :)

Witajcie wieczorkiem!!!

Monia rzeczywiscie, co za slepy chlop!!!! Brak slow...Dobrze, ze nic sie nie stalo!

ionka dobrze, ze z Olcia lepiej!

A u nas nadal upalnie, do niedzieli ma tak byc-super!

I u nas upalnie było ale ja chora okropnie i córcia z tatusiem była na placu.Katar jej przechodzi i oby na tym koniec.
Mnie jakos swięta nie ciesza:(Moze dlatego,ze nie bedą takie jak bym chciała.Zamierzałam tyle rzeczy przygotowac a pół dnia w łóżku spędzam bo ruszyc reka nie mam siły.Nie pamietam kiedy mnie tak zgieło.Antybiotyk dostałam to kiedyś przejdzie.Jutro od rana pieke krajankę , mazurka i baby.Wieczorem sernik a makowca i jeszcze jakies mama przywieżie wieczorkiem jutro juz beda.TO mnie jedynie cieszy:)Jeszcze mięsa w sobote raniutko .Małza zagonię niech w kuchni pomoże a ja z dziecmi pobedę.
Marela sliczne to jajo zrobiłaś:)
Monia dobrze ze slepca wyzwałas moze bedzie uwazniej sie rozglądał w przyszłości.
Ionka ciesze sie że z Olcia juz dobrze.
zmykam cos porobic bo w dzień sie przespałam po lekach.Spokojnej nocki

hej.
my od 5 na nogach, noc okropna, wstawalam chyba z 10 razy. mysle, ze to zeby.
dziewczyny Pawelek ma stan podgoraczkowy, czy to mozliwe ze to po szczepieniu? mineloby dokladnie 8 dni od szczepienia. temperatura nie przekracza 38.

Dzien dobry:)

monia jeśli to tylko temperatura, to bardzo możliwe że po szczepieniu
frotka to Ty sie nie forsuj tylko kuruj!

Dzisiaj mąż z pracy wróci wczesniej to zajmie sie Filipem, a ja rusze z porządkami bo jestem lata świetlne za wami w tym temacie:/

frocia odpoczywaj!
kalisa i ja daleko w tyle!No ale u nas chyba dopiero jutro robota ruszy, dziś M też szybko kończy pracę, ale kazałam mu iść z sobą na zakupy bo po wczorajszej akcji jakoś nie chcę sama:-(
monia myślę, że szczepienie!

Witajcie! U nas nocka bardzo ok. Franio spałod 20.20 do 6.50. Chwilkę przed 6 coś zakwilił, ale przez sen tylko.Dziś Wielki Piątek - jakoś jestem refleksyjnie nastrojona...
Miłego dnia:-)

reklama
dzień dobry :)
Franus obudził się o 5.30 ale wzięłam go do siebie i pospał do 6.30.
Teraz wariuje i marudzi na zmianę ...

Trochę Was doczytałam.
Co do karmienia piersią to ja lubiłam i odciągać i piersią. Choć właśnie zawsze wydawało mi się że z cyca dzieciaki jadły wieczność. A odciąganie trwało góra 10minut ale to już długo było. I w karmieniu każdy mógł mnie wyręczyć. Więc yra rozumiem Cię że wolisz odciągać.

ionka toż przeżycie z tym jajem miałaś :( biedna Olcia :( dobrze że zareagowałas tak szybko.
moniska w zęby dać takim kierowcom :( ale na szczęście nic się Wam nie stało.
marela wow ale jajo piękne :) :)

czarna ale się wzięłaś za robotę , ja w polu ze wszystkim :(

frotka zdrowiej mi Kochana !!!. !!! !!! Mnie też łamie :(

moniska może i po szczepieniu u nas było na 7dobę.

A my wczoraj też na krótki rękaw i krótkie spodenki :) ale czapka na głowie cały czas. I muszę jakas inna kupić bo młody za mocno się opalił. A macie kremy z filtrem ? Jakie używaćie?

Do góry