reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

dzień dobry dziewczynki :)

monia może to do zębów - od szczepienia nie wydaje mi się bo za duży okres już minął kiedy się szczepiliście

frotka zdrowiej szybciutko kochana - tulę *)

polka ja mam z ziaja krem z filtrem i smaruję małą :)

a ja zaraz do kuchni do pracy pędzę - muszę masę do przekładańca zrobić, oiadek dla dziewczyn, jaja przygotować, babki polukrować, pranie nastawić - a czas mało bo na 17 do dentysty a potem zakupki ze szwagierką :)
lecę :) miłego dzionka życzę :)

reklama
dzień dobry :)
Franus obudził się o 5.30 ale wzięłam go do siebie i pospał do 6.30.
Teraz wariuje i marudzi na zmianę ...

Trochę Was doczytałam.
Co do karmienia piersią to ja lubiłam i odciągać i piersią. Choć właśnie zawsze wydawało mi się że z cyca dzieciaki jadły wieczność. A odciąganie trwało góra 10minut ale to już długo było. I w karmieniu każdy mógł mnie wyręczyć. Więc yra rozumiem Cię że wolisz odciągać.

ionka toż przeżycie z tym jajem miałaś :( biedna Olcia :( dobrze że zareagowałas tak szybko.
moniska w zęby dać takim kierowcom :( ale na szczęście nic się Wam nie stało.
marela wow ale jajo piękne :) :)

czarna ale się wzięłaś za robotę , ja w polu ze wszystkim :(

frotka zdrowiej mi Kochana !!!. !!! !!! Mnie też łamie :(

moniska może i po szczepieniu u nas było na 7dobę.

A my wczoraj też na krótki rękaw i krótkie spodenki :) ale czapka na głowie cały czas. I muszę jakas inna kupić bo młody za mocno się opalił. A macie kremy z filtrem ? Jakie używaćie?
ja mam nivea baby faktor 30.

moniska a to moze byc po szczepienie, mieliscie to po 13 miesiącu -odra swinka rózyczka?? ja mialam w srode i lekarka powiedziala ze moze gorączkowac w dniu szczepionki albo w 9 dobie, wiec jak masz 8 dzien po szczepieniu to moze byc po tym

ja juz bylam na spacerku bylismy w rosmanie i kupilam pieluchy są po 45,99, a w carefurze po 54,99 więc się bardziej oplaca to rosmana czasem wstąpić :)

zaraz się zabieram z robienie obiadku bo M na 14 do pracy idzie wiec obiad musi byc na 13

Ale cisza:) wszyscy sie do swiat przygotowują:) mój Mały teraz śpi a ja czekam na M i ide jakies mieso kupic, mam nadzieje że jeszcze cos uda mi sie upolowac:)

My też nie mamy jeszcze kremu do opalania, ale chyba czas zakupić, bo już słońce w południe jest na prawde silne :) polusiu a jaki masz faktor w tym kremie?

A jak bylismy na spacerze to poszliśmy na plac zabaw z zamiarem pohuśtania sie, a tam zonk wyobraźcie sobie że akurat dzisiaj, kiedy dzieci sa w domach a nie w szkole i tuż przed swietami, jakaś "inteligentna" osoba zleciła malowanie wszystkich huśtawek:confused:, Ci ludzie to czasem kompletnie nie myślą ...

witajcie.Dzieki za zyczonka zdrówka , jakby lepiej dzisiaj:)My stosujemy emulsję z ziajki filtr 30.Kurczę tak czytam Was i ja boje sie rozebrać juz małą do krótkiego rękawka, ale tez nie przegrzewam wiadomo,Czapki wszystkie sciaga , jedynie chusteczka zawiazana nad karkiem lub bejsbolówka Miłosza jest ok.Chata po remoncie już czysta ,zabieram sie za pieczenie i sałatkę.Pyszne sledziki z pieczarkami juz zrobione.Miłosz wróci z przedszkola to zrobimy pisanki,jutro poświęcą z dziadkami.Poza kuchennymi przygotowaniami zostało mi włosy farbnąć wieczorem.
T kupił wczoraj dada premium w biedronce i powiem że naprawde świetne jak za 28zł.Miękkie, cienkie i chłonne.
Postaram sie zajrzec jeszcze,
Monia Pawełkowi przeszło?

witam wieczornie :-)
u nas wielkie sprzątanie, M. ma wolne, więc sie dzielimy pracą: ja łazienki, on Olcia ;-) teraz on ogród, ja Olcia ;-) a że sama się bawi, to szybciorkiem na BB :-)

my używamy filtru 50 a i tak Ol sie pięknie zbrązowiła. u nas słońce pali, a nie łagodnie opala, więc ja tez już kremik stosuje dla siebie. nie wiem, może ma to związek z szerokością geograficzna, ale w Pl nigdy az tak mnie nie brało!

dzis jeszcze schabik na mnie czeka i babki. tzn do zrobienia czekają ;-)

reklama
Witajcie!

U nas kolejny goracy dzien, my uzywamy Johnson's 50+,a Mlody opalony juz, pewnie cere ma po M :)

Monia wlasnie jak Pawelek?

Ze sprzataniem i gotowaniem, to ja nawet na przedpolu jestem, wielki ruch w robocie i teraz nie mam sily na nic, pranie tylko wstawilam i pozmywalam....Mam nadzieje jutro sie wyrobie ze wszystkim...

Do góry