reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Yra tylko Nikos był wieeekszy od frania i wiecej jadł. W wieku 3 tyg jadł mi 140ml mleka...musialam tak 6razy dziennie i 3 razy w nocy. Cycka nie ciumkał wiec walczyłam o kazda krople..potem to juz obsesja była

witam się...

Nikos pieknie spał. Prezent mi zrobił. Kochany. Rano wstał i w kuchni czekał na niego namiot discovery ale zgłupiał...ale potem to z niego nie wyłaził :)))
moje małe Szczescie :)
Dzis jest cudownie młody juz chwile w krotkim smigał na dworze..teraz spi. Obkupilismy sie owockami i warzywkami na jutrzejsza impreze. Juz nie moge sie doczekac :)
lece zjesc sniadanie bo zapomnialam...

wieczorkiem Was nadrobię...dziekujemy slicznie za zyczonka kochane. Dzieki za pamiec o moim spoznialskim:-)

reklama
ionka czytałam, że rzeczywiście na białku kurzym jest MMR- o dziwo nikt przy podaniu nawet nie zapytał czy dziecko nie jest uczulone...a ponoć grozi to wstrząsem

witajcie

ja juz po zakupach, zjedlimy juz nawet obiadek, M poszedl do pracy, ja zarobilam chlebek i teraz musi odstac swoje 9 godzin, zaraz czeka mnie mielenie mięsa

milego dnia

My byłyśmy 3 godzinki na polu. Ola jest wszystkim zachwycona. Jej ulubione zajęcie to zbieranie kamieni:p Nawet je do domu przyniosła. Teraz zjadła obiad i układa się na drzemkę. Jak wstanie to jedziemy na noc do moich rodziców. Zjem pomidorówkę i czeka na mnie ostatni pokój do sprzątania.

ionka czytałam, że rzeczywiście na białku kurzym jest MMR- o dziwo nikt przy podaniu nawet nie zapytał czy dziecko nie jest uczulone...a ponoć grozi to wstrząsem

u nas też nikt nie zapytał o ewentualne uczulenie :/

Na polku jest cudownie, na balkonie pokazuje mi 24 w cieniu :) Filipcio śpi ale jak wstanie to znów wyjdziemy, bo aż zal w domu siedzieć.

nesiaa moja Pola tez to bardzo lubi :) jeszcze z kijem chodzi i krzyczy

kalisa u mnie w cieniu pokazuje te ż tyle - prawda cudnie jest

mała dziś w samym body i leginasach i kapeluszy biega i oczywiście w butach :) ja już drugą babę upiekłam i teraz chwila relaksu - mała wypiła dwie butle herbatki i pokłada się na drzemkę , jak wstanie to znowu do ogrodu wybywamy :) może sąsiadka na plotki wpadnie :)

no właśnie. na szczęście po szczepieniu nic nie było! nas też nikt o nic nie pytał :baffled:

polusia, nesiaa, Olga tez zbiera kamienie, patyki, liście, śmieci... a jak siedzi w wózku, to wrzeszczy BABA KUKU na całe gardło, aż się ludzie oglądają ;-)

u nas też 24 w cieniu :-) fajnie, nie? :-)
niestety od jutra ochłodzenie, więc po obiedzie znów trzeba skorzystać z pogody :-)

hej.
my niedawno wrocilismy z 4-godzinnego spacerku, spotkalismy sie z bratem ciotecznym Pawelka, zjedlismy teraz obiadek i maly padl.

my bylismy dzisiaj na krotkie body i bluze, bez czapki, za to z oslonka wozka zaciagnieta od slonka.
u nas w cieniu 20. a na sloncu upal...

reklama
Witajcie.
Ale jestem zabiegana.
Bigos zrobiony, pokoje posprzatane balkon tez jutro jeszcze tyllo kuchnie i lazienke i reszte gotowania mnie czeka. Niby razem z tesciowa robie ale prawie wszystko ja sama, zurek, sałątke, nawet rybe po grecku robie bo my z tesciem uwielbiamy, bigos zrobiony, ciasta. NO i jak tu sie odchudzac :p
Pogoda u nas tez cudna. Az chce sie zyc.

Yra- super ze chlopaki narazie zgrani!! bedzie dobrze. I faktem jest ze przy 2 dzieci jest sie lepiej zorganizowanym niz przy jednym.
MoniSkaBe - ja mialam kiedys podobna sytuacje ze gosc juz we mnie wjechal bo tez cofal i nie widzial ja ledwo stope zabralak bo by mi rozjechal idzieci tez. Dobrze ze Pawełkowi sie nic nie stalo, niby jechal po malu ale jakby nie bylo to auto:/
Nessia- Pokoj sliczny !!

Lece kapac chlopakow bo potem mam klientke na brwi ,tesciowej wlosy obciac i nie wiem co tam jeszcze hehe

Milego wieczorku

Do góry