reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

monia u nas też leci z noska i z oczu jak płacze - więc myślę że to normalne. co do złości to m oja się kładzie na podłodze i wyje - ja na to nie zwracam żadnej uwagi więc przechodzi szybko :)

moniska obserwuj Pawełka może to tylko takie jego widzimisie :)

Witajcie :)
ale pogoda :( tylko 7 stopni , szaro i buro - gdzie to słońce.
mała leży na podłodze i ogląda kotka jesa na minimini - 5 minut spokoju :)
mam dziś mega lenia więc nie wiem czy dziś cokolwiek poza obiadem uda mi się zrobić :) jutro jadę zrobić sobie paznokcie - M pół dnia z dziewczynami

mała już pooglądała bajkę- teraz ściąga pranie ze suszarki - matko co ja mam z tym dzieckiem :)

miłego dzionka życzę :)

reklama
moni tak jak monia piszę my dorośli jak płaczemy też tam leci z nosa, także tym bym się nie martwiła!
monia poobserwuj Pawełka i ewentualnie zapytaj lekarza, czasem dzieci upodobają sobie jakąś pozę nie wiedzieć nawet czemu i tak robią.Mój Franio często jak leży to krzyżuje nóżnki - słyszałam już nie raz i nie dwa, że to źle, ale okazuje się, że u niego to nawyk jeszcze z brzuszka - na każdym usg miał tak:tak:

Witam się! U nas ok! Franio zasmarkany nadal - daję mu vit C i wapno. Coś więcej dopiszę później bo coś mi tu podśmiarduje;-)

do potem i miłego dnia:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kalisa - Filip (mój ;) ) jak miał 5 miesięcy to miał +2,5 i + 2 na drugim. Napisali wtedy - wada fizjologiczna. My chodzimy co roku na kontrolę, bo w rodzinie męża były poważne wady wzroku - i to od 3 roku życia już mieli, więc wolimy kontrolowac
.

No właśnie, że jest to fizjologiczne, my też za jakiś czas mamy to skontrolować. Wiadomo, że takich rzeczy trzeba pilnować mimo, że dla dziecka badanie przyjemnością nie jest.

Cześć
e-kord pokaż projekt koniecznie może mnie zainspirujesz.
Ja jak tylko moge siadam przed komputerem i szukam projektu dla nas ale to maskara jakaś.
Albo mam za duże wymagania albo nie umiem szukać :angry::angry::angry:
Ł mi nie pomaga zdał się zupełnie na mnie ,co wybiore to będzie :no::no: A ja nie chce takiej odpowiedzialności buuuuu

Czarnuszka czemu Sebka tak ciągle dręczą te zapalenia??? Zaraził się ?Czy przewiało go??
Może przyczyna leży gdzie indziej :confused::confused: ale nie pytaj gdzie bo nie mam pojęcia :baffled::baffled:

Dizewczyny nie martwcie się już w przyszłym tygodniu ma wrócić prawdziwa wiosna przynajmniej u mnie :-D:-D

Czarnuszka - jak dalej będzie oskrzela to zapytaj czy możliwe jest że to Mycoplasma (taka uparta bakteria która wywołuje zapalenie)

Kurcze tylko moja pediatra pewnie wyśle mnie do specjalisty. Tak jak wtedy z tym uchem. No nic jak do przyszłego tygodnia tak będzie przechylał tą główkę to pójdę do pediatry.

Cześć
e-kord pokaż projekt koniecznie może mnie zainspirujesz.
Ja jak tylko moge siadam przed komputerem i szukam projektu dla nas ale to maskara jakaś.
Albo mam za duże wymagania albo nie umiem szukać :angry::angry::angry:
Ł mi nie pomaga zdał się zupełnie na mnie ,co wybiore to będzie :no::no: A ja nie chce takiej odpowiedzialności buuuuu

Czarnuszka czemu Sebka tak ciągle dręczą te zapalenia??? Zaraził się ?Czy przewiało go??
Może przyczyna leży gdzie indziej :confused::confused: ale nie pytaj gdzie bo nie mam pojęcia :baffled::baffled:

Dizewczyny nie martwcie się już w przyszłym tygodniu ma wrócić prawdziwa wiosna przynajmniej u mnie :-D:-D
nie mam pojecia :( ale wiem ze ja tez tak czesto chorowalam od urodzenia tylko ze ja bylam wczesniakiem i z astmą a z sebkiem bylam u alergologa i nic mu niby nie jest takiego

Czarnuszka - jak dalej będzie oskrzela to zapytaj czy możliwe jest że to Mycoplasma (taka uparta bakteria która wywołuje zapalenie)
zapytam, zapytam, zaraz se napisze na kartce zeby nie zapomniec .

Czarnuszka - jak możesz to zrób jeszcze badanie kału na obecność grzybów, pasożytów, owsików i lamblii
Tylko to kurcze sporo kosztuje.
Często pasożyty i grzyby wywołują takie choroby.
My mieliśmy własnie takie zalecone badania jak czesto Filip chorował na zapalenie oskrzeli.
Tylko ze nie dała nam wtedy skierowania, bo niby to nie jest refundowane

reklama
Cześć Wam:)

Jeszcze jestem. Ja chyba nigdy nie urodzę;)
Nesiaa mam numery kilku dziewczyn, więc dam Wam znać:)

Od wczorajszego popołudnia czytałam Was na raty, więc już nic nie pamiętam:( Może dziś będę na bieżąco, choć przy Szymciu jest to trudne.
Miłego dnia!

Do góry