reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dzięki dziewczynki za życzenia powrotu do zdrowia. no i dostałam antybiotyk:( Ale mi nic nie pomagało, ani szałwia, ani sól. jakoś przeżyję, tylko słaba jak dętka jestem.
Mój Lilas tez ostatnio daje popalic, a jak ma takie dni jak Nikoś to staram sie wybyc gdzieś z domu, to od razu jej się humor poprawia. ostatnio uwielbia siedzenie we wszelakich wózkach czyt. sklepowych. Wczoraj zrobiła mi awanturę, że ją wyciągam hehe.

Trochę chwalipięctwa......kupiliśmy projekt domku:)

gratulacje!

reklama
alex dzięki że pytasz :) u Ani średnio na jeża tzn. ma termin sprawy w sądzie ale to sprawa dopiero o potwierdzenie dna malutkiej, więc gdzie tam jeszcze do sprawy o uznanie i o rentę :( mała nie daje nic Ani zrobić ciągle płacze i wisi na cycku i oczywiście roś nie jak na drożdżach :) teraz mało rozmawiamy bo biedna mało ma czasu dla siebie

Dzięki za info. A malutka płacze, bo kolkowa? Z czego Ania teraz żyje? Pomaga jej ktoś?

e-kord pochwal się jaki :) gratulację tak w ogóle :)

dziewczynki Wasze zdróweczko - lampeczka wieczornego winka :)

alex Karolinka płacze bo tak ma - nie ma kolek, taka kapryśna jest i tyle, Ania żyje z renty jej mamy, ubranka ile mogę to wysyłam po mojej Poli, pampersy też zawsze dorzucę, są jeszcze osoby które chcą pomóc i zawsze coś wyślą :)

Ostatnia edycja:
e-kord, pochwal się do końca :-) jaki to projekt? :-)

kalisa, dobrze, że z oczkami ok :-)

madzia, na zdrowie! ;-)

moja Ol miała dzis uczulenie na wózek, no ale twarda byłam i nie dałam się jej wrzaskom. w końcu pogodziła sie z losem. w ogóle byłyśmy dzis na spacerze na uniwersytecie, bo przybył tam z wizytą sam Dalajlama, ale jednak nie spotkałyśmy go ;-) niemniej miło było sie przejść na daleki spacer.

najadłam się sałatki greckiej i teraz ziewam jak krokodyl, chyba z przejedzenia ;-)

Madzia Twoje Zdrowie !!! !!! !!! :)

Ale było fajnie na fitnesie :)
Przyszłam to Skarby już spały :)M.zresztą też :) ale czekał aż mu kolacje podam. Nygus mój jeden:)

Pan Kierownik :) mój mial tyle wrażeń że już o 18.30był śpiący a przy tym pikowaniu siedział z babcia dobrą godzinę :)

reklama
Do góry