madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
polka no chyba masz racje znudzi mu sie zwiedzanie i tez bedzie nadrabiał chyba
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja ta pije czasem sama jak mam ochote. Zawsze mozesz pic ze na przez netaBartus spi juz od 7 zmeczony był cwiczeniami.Ja tez za chwilke pójde spac.
ramari super ze u synusia wszystko dobrze,duzy juz jest chłopaczek
czarna tez bym sobie piwko wypiła,ale czekam az M przyjedzie
nesiaa ja tez słysze jak Bartus zmienia pozycje wali w szczebelki,czuwam ostatnio popłakuje w nocy,ale jeszcze nie przenaszam go.
polka ale Twój synus ma apetyt,mój jak zaczoł zwiedzac mieszkanko to mu sie odechciewa jesc.
marciaa fajnie z tym zoo mieliscieMy poczekamy jeszcze Bartus boji sie naszego kundelka a co dopiero gdyby słonia zobaczył
Trzymam kciuki za OliwcieU nas po burzy ale nie było źle tyle co lało okropnie i moje umyte okna już nie są czyste
A co do apetytu to fakt je ładnie Madzia ale wiesz Bartuś dopiero zaczął zwiedzać a mój Franko przeszedł ten etap pół roku temu więc teraz nadrabia jedzenie hi hi
Jutro wyniki Oliwii mam nadzieje że będą ok.
U nas po burzy ale nie było źle tyle co lało okropnie i moje umyte okna już nie są czyste
A co do apetytu to fakt je ładnie Madzia ale wiesz Bartuś dopiero zaczął zwiedzać a mój Franko przeszedł ten etap pół roku temu więc teraz nadrabia jedzenie hi hi
Jutro wyniki Oliwii mam nadzieje że będą ok.
Witam, moja Natalka jeszcze nie przesypia nocek niestety raz budzi się na mleko i źle mi śpi.
Po za tym coraz zdrowsza, ale zęby idą, jak nie to to tamto
Dziewczyny dzięki za pomoc na 3D!! Wygrałam Wielkie buziaki dla was!!