reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
polusia ślicznie wyglądasz:-)

A my po cwiczeniach pan rehab.był zaskoczony ze Bartek raczkuje i chce juz tuptac podnosi sie przy meblach,super:-)Teraz fika w łózeczki moze sie drzemnie albo i nie.

Witajcie wieczornie
kalisa super, że marchwianka podeszła Filipkowi
polusia fajnie wyglądałaś. Ja nie dam jednak rady, bo mąż w tym tygodniu strasznie dużo pracuje a warsztaty są na drugim końcu miasta.
ajentka zdrówka!
Asiu dzięki za info odnośnie wózka. Przenośną gondolę też kupowałaś? Super, ża Szymcio tak dzielnie zniósł szczepienie. Zuch chłopak :-)

Ja już jestem po wizycie. Grzybka jednak nie ma. Wszystko ok. Pod serduchem noszę już 2 kg szczęścia. Wiek ciąży z usg wyszedł 33t5d :szok:, a to dopiero 30t2d.

Ramari to Raduś duży chłopak:) Super, że u Ciebie i u niego wszystko ok.
Heronek zapomniałam napisać, że Ola już nie budzi się na jedzenie w nocy. Ona poprostu tak niespokojnie śpi, że ja nie mogę spać. Raz nocka lepsza, raz gorsza. Jak już słyszę, że wali nogami w szczebelki albo sobie usiądzie to muszę ją ułożyć na podusi, na boczku, dać smoka i zazwyczaj śpi dalej. Ale bywają noce, że niby śpi a jednak kręci się i ja cały czas to słyszę i doprowadza mnie to do szaleństwa:p Zaczynam poważnie zastanawiać się nad przeniesieniem jej do innego pokoju:)

Wypiłam właśnie ciepłe mleczko z miodem i zerkam na na wspólnej. ehhh na głowę już dostaje od tego siedzenia w domu, ani spacer ani nic, M w pracy, zaprosić nikogo nie zaproszę co by czasem nie zarazić, ja to muszę być w ruchu a tak to strasznie mi się dłuży, no nic najważniejsze żeby maluszek doszedł całkowicie do siebie.
Polusia Super fotka, widzę że warsztaty naprawdę ciekawe, w Poznaniu już były ale ja wtedy do późna w pracy byłam więc i tak nic z tego. Cieszę się kochana że jeteś zadowolona.
Ramari to może Ty rzeczywiście się pomalutku pakuj.:-D Choć ja miałam podobnie a Marcel urodził się 2 dni po terminie.:-)
mysza Zdrówka!
czarna Pytałaś się yry jak się czują z Franiem?
nesiaa Ja uważam że decyzja samodzielnego spania Marcelka w swoim pokoju była najlepszą decyzją, i on lepiej śpi (12h ciągiem jak nic go nie męczy) i my również bo nie słyszę jego zmian pozycji itp.
czarna Nieaktualne zajrzałam na TS;-)

Ostatnia edycja:
polusia super:)czekamy na więcej
ramari dobrze że z maleństwem ok i pięknie rośnie, może zecyduje sie troszke wcześniej pojawić sie na świecie :)

ramari :)jaki duży chłopiec Ci rośnie :)

ajentka czarna pisała na Ts o Yra

Polusia fajne te warsztaty :) a Ty już po randce z dentystą ?

Mój Franko wciągnął jajecznice na kolacje i kanapkę z żółtym serem a teraz czeka na kaszke. Przesunęłam mu pory spania bo jak zasypiał ostatnio o 19.00to budził się 21.30 i chcial się bawić :) więc teraz kłade go później.

hejka

polka masakra ile Ci Franio je. To dobrze, ze ma apetyt. Niko dzisiaj dwie kaszki zjadl, dwa jogurciki i owocki obiadek ble. A była kasza z mieskiem. Wczoraj puścił mega pawia...idą kolejne zęby ewidentnie bo gryzie wszystko i jest markotny.

ajentka jeszcze chwilka i wyjdzecie z domu!

polusia fajnie ze poszłaś na warsztaty. Tez miałam iść ale za pozno

my dzisiaj bylismy w ZOO, pochodzilismy 2 godzinki, potem do pracy pojechaliśmy. Nikoś wstydniś się zrobił ale 10 minut i biegał ze szczota od kibla i robił myju myju na dywanie < próbka to była > potem basen, zabawa i padł.
Jutro jedziemy na spotkanie z dzidziami małymi i zakupki i czas powoli sie przygotowywac na roczek bo to już tuż tuż

reklama
Kalisa super że Filipkowi zasmakowała marchwianka!!
Polusia widać ze warszatay były ciekawe:) no i super masz fryzurkę - ja nie jestem taka odważna na krótkie włosy bo musze czyms zakryć moje poliki:)
Ajentka, Mysza zdrówka!!
Ramari kochana godzina W zbliża się wielkimi krokami zwłaszcza że Radzio to kawał chłopka już:)
Nesiaa lekki sen to mój najwiekszy problem bo słysze jak sie wierci i od razu dawalm cyca i tak mam paroblem ale.....

mam pierwsze sukcesy oduczania od cycania - wczoraj w nocy włąsnie nie dałam cyca i mialam 2 godz płaczu po czym usneła i spała do rana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tzn budziała się ale sama sie uspokojała i dalej spała a zazywczaj dawałam cycka:/ wiec ewiedentnie to kwestia przywczajenia i przytulenia a nie głodu!!! i dzis sama zasneła :)

No i pogoda sie skiepściła a juz mialam nadzieje ze wiosna zawita pełną gębą:( dobrze ze dzis byłyśmy 6 godz na dworzu-uwielbiam świeże powietrze i zapach wiosny w powietrzu:) hahha od razu mniej jem i figura pomału ale sie poprawia:D:D:D

Do góry