reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Bartus spi juz od 7 zmeczony był cwiczeniami.Ja tez za chwilke pójde spac.

ramari super ze u synusia wszystko dobrze,duzy juz jest chłopaczek:)
czarna tez bym sobie piwko wypiła,ale czekam az M przyjedzie;)
nesiaa ja tez słysze jak Bartus zmienia pozycje wali w szczebelki,czuwam ostatnio popłakuje w nocy,ale jeszcze nie przenaszam go.
polka ale Twój synus ma apetyt,mój jak zaczoł zwiedzac mieszkanko to mu sie odechciewa jesc.
marciaa fajnie z tym zoo mieliscie:)My poczekamy jeszcze Bartus boji sie naszego kundelka a co dopiero gdyby słonia zobaczył:)
ja ta pije czasem sama jak mam ochote. Zawsze mozesz pic ze na przez neta :-D

U nas po burzy ale nie było źle tyle co lało okropnie i moje umyte okna już nie są czyste :(

A co do apetytu to fakt je ładnie :) Madzia ale wiesz Bartuś dopiero zaczął zwiedzać a mój Franko przeszedł ten etap pół roku temu :) :) więc teraz nadrabia jedzenie hi hi

Jutro wyniki Oliwii mam nadzieje że będą ok.
Trzymam kciuki za Oliwcie

U nas po burzy ale nie było źle tyle co lało okropnie i moje umyte okna już nie są czyste :(

A co do apetytu to fakt je ładnie :) Madzia ale wiesz Bartuś dopiero zaczął zwiedzać a mój Franko przeszedł ten etap pół roku temu :) :) więc teraz nadrabia jedzenie hi hi

Jutro wyniki Oliwii mam nadzieje że będą ok.

trzymam kciuki za wyniki Oliwki!

i ja trzymam &&&

heronek mam nadzieję, że Redanek szybko da Wam noc dla siebie ! A jutra to Ci zazdroszczę !!! :D

doronka a jesteś pewna, że chcesz Ją odstawić ?

U nas cisza nastała ... to znaczy, że Miś śpi a Miły pod prysznic poczłapał. Chyba u nas zęby idą ... niespokojny jest chłopczyk mój ;(

czarna nie kus,moze jutro sobie piwko wypije:)Czasem tez sama sobie wypije,ale dzisiaj to jakis senny dzien mam.

polka trzymam kciuki!!!

Kochane to ja zmykam do mojego pustego łózeczka.Dobranoc:)

Apropo cyckowania fajnie jest karmic nawet do 2 roku zycia do snu ale mam kumpele co jej synek jest o miesiac starszy od mojego Sebka a ta mu daje cycka na zawolanie, drze sie na ulicy ze chce cycka ta mu musi dac
:/

ide spac , dobranoc babki :*

Ostatnia edycja:
Witam, moja Natalka jeszcze nie przesypia nocek niestety :( raz budzi się na mleko i źle mi śpi.

Po za tym coraz zdrowsza, ale zęby idą, jak nie to to tamto :D

Dziewczyny dzięki za pomoc na 3D!! Wygrałam Wielkie buziaki dla was!!

reklama
Do góry