reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam i ja
Marela - to fajnie że bedzie miec kolegę :)
Marti - super że tak ładnie je. A zabki pewnie lada dzień sie pokażą i bedzie Wam latwiej
Ajentka - tylko wrzuć na ogólnodosteny, jesli będziesz mogła :)
My jeden pokój dzieciecy mamy w zieleni
Frotka - patrzyłam na te Twoje cudeńka :). Sama je robisz? Jak na to czas znajdujesz?
Chyba na Filipka urodzinki będę sobie coś musiała wybrac - ale to dopiero w sierpniu
Heronek - no to bedzie miał miłe wspomnienia ze żłobka - dziewczyny, nonono, wcześnie zaczął ;)
Ionka - są podobno takie nocniki turystyczne które zajmują mało miejsca - widziałam je w pytaniu na śniadanie na "2" jakieś 2 lata temu. Mało miejsca zajmują. A jak nie, to skarpetki wepchasz do nocnika i będzie mniej miejsca zajmowało ;)
Madzia - to niezły agent z Bartusia sie robi, hihihi

A moja Wiki to taki złośnik mały że szok. Potrafi sie tak drzec (nie płakac), awantury robić, że aż śmiech mnie bierze, bo tak to przezywa - np o to że ktos jej wózka dotyka. Z drugiej strony trochę mnie martwi ta jej zazdrość. Bo niby starsze miało być o młodsze zazdrosne, a jest na odwrót. Filipek mnie nawet przytulić nie może, bo leci zaraz do mnie i go tak szarpie i ściąga, że się wierzyć nie chce że ona tyle siły ma. Dobrze że on taki ugodowy, ale żal mi go, bo on jej ciągle ustępuje, a ona sie przez to uczy że jak pokrzyczy to ma co chce

reklama
Hejka
ale nocka idzie na zab...dostałam od młodego noga w nos az mi gwiazda zaswiecila myslalam zem nie cos trafi...rzucał sie strasznie a teraz odsypia.

koza witaj :)

yra daj znać co i jak. Mnie tylko brzuch swędział.

iii.nie wiem co komu jeszcze. Dzis u nas nuda. Idziemy na dwor jak sie obudzi.

Dzien Dobry:)

koza witaj po dłuzszej nieobecnosci,fajnie by było gdybys czesciej z nami pisała:)

Nocka u nas ok,Bartus sie przebudził o 1.30 na mleko i zasnoł odrazu,a obudził sie po 7,a wstalismy 0 7.40.Pogoda nieciekawa wieje straszny wiatr ale słonce swieci.

Mam pytanie czy Wasze dzieci tez gadają przez sen?Mój wczoraj gadał po swojemu przez sen i czasem sie smieje juz kilka razy tak sie zdarzyło.Śmieszne to wyglada:)

Chorowitkom zdrówka!!

Dobrego dnia:)

koza, babo, gdzież Ty się podziała???? :-D

yra, mnie nic nie swędziało, no może troche brzuch, ale to chyba od rozciągania skóry... daj znać, co i jak.

mrozik, na razie porażka z sedesem :-( jak Ol widzi, że nakładka lezy, to z miejsca zaczyna się drzeć :-( chyba sie boi tej wielkiej dziury w sedesie. i uwielbia wodę spuszczać, wiec może mysli, ze wpadnie i popłynie do wieloryba.
jak coś, to m. mało rzeczy na wakacje potrzebuje, zapakuje do swojej walizki, hehe ;-)

Ol od 1:30 spała ze mną, popłakiwała, no i ostatnia 4ka wyłazi, więc mamy przyczynę.
co do jej chodzenia, to leniuch wcale nie chce sama ;-)

u nas pogoda do de. a miało byc słonecznie i 19stopni. teraz pokazują, że to jutro. jutro pokażą na pojutrze. może się kiedyś doczekam, pewnie jak w pracy będę.

NO nie !!!!!!! KOZA !!!!!!!! wreszcie !! wpadaj czesciej.

Yra- trzymam kciuki za badanko, nie panikuj, moze poprostu puchniesz i dlatego swędzi albo masz na coś alergie.
Madzia84- u mnie tez strasznie wieje, chyba nici ze spaceru :-(

moj mlody spi a aja posprzatałam i nie mam pomysłu na obiad :( moze zrobie kopytka dla dzieciaków hmn...

koza no niech mnie, nie wierze ;) witaj!

Witajcie,
My po imprezie urodzinowej czesc pierwsza, czesc druga w niedziele, nie wiem jak ja przezyje tyle slodkosci;)
Impreze byla w miare udana, poza tym, ze po godzinie Frankowi sie znudzilo i wrzaskiem wyprosil dziedkow i pradziadkow:( No, ale nie dziwie sie, bo mial jeszcze lekki stan podgoraczkowy, dzis juz lepiej. Chcial miec chyba spokoj, a nie 10 doroslych w okol niego skakala, a on tego nie lubi oj bardzo nie lubi. Poza tym F nie widzial co mial zrobic ze swieczka, prawie sie rozbeczal na sto lat i wybral rozaniec;)
Wieczorkiem moze wstawie jakies foto.
A teraz ide do roboty:/
myszowata samorozpieszczanie: to mi sie podoba!:) Chyba tez zaczne to stosowac:)
Milego dnia dziewczyny!

reklama
cześć! Przywiało mnie bo mam chwilkę :-)

Przeczytałąm kilka ostatnich stron i strasznie zazdroszczę myszowatej samorozpieszczania! Też tak chcę! Ale kurczę jak już wieczorem mogłabym to... zasypiam :-D

Mrozik - a może wytłumacz młodemu że nie musi jej ustępować we wszystkim? Bo szkoda że on tak sam z siebie się odsuwa. A młoda bedzie wymuszać nie tylko na nim ale i na Was. Swoją drogą sprytne te dzieciaki są, wiedzą doskonale co działa i stosują :tak:

u nas nieźle choć od dziś Miniśka mi się zasmarkała. Ja miałam katar to pewnie ode mnie wzięła. Teraz śpi to idę się w wannioe odstresować bo jęczała i płąkała aż mi się płąkać chciało!

Do góry