reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Dopiero teraz mam chwilkę żeby do Was zaglądnąć. Sobota u nas jest zawsze dniem zakupów, bo tylko raz w tygodniu jedziemy do hipermarketu na duuuże zakupy. Filipek teraz drzemie, mąz coś ogląda ja przyszłam tutaj :)

moniSkaBe myśle, że narazie nie ma sie co przejmować słowami lekarki. Mój poczatkiem marca ważył 9680 i mierzył 77cm, pediatra powiedziała ze wszystko w porządku i po siatce centylowej widać że idzie swoim rytmem i prawidłowo rośnie. Duzo tez zależy od rodziców, a czasem dziadków i tego w kogo sie wda:)
ionka widać, że ta sąsiadka niezbyt odpowedzialna jest.
A propo komputera to przypomniało mi sie jak słyszałam jak nauczycielka mówiła, że dziecko w 2 klasie podstawówki nie miało zadania domowego, bo mama zamiast mu pomóc grała w gry na komputerze:szok:
tabasia oby zęby szybko wyszły. Dobrze ze tego ile sie przy tym wycierpiało nie pamieta w przyszłości.
heronek zazdroszczę tej wiosny u nas właśnie pada śnieg z deszczem :/:/:/

Kalisa u nas też pada śnieg z deszczem:(
U mnie dziś senny dzień i w dodatku czuję, że będę mieć katar. Nie cierpię kataru!!!

Oj stara ekipa sie wykruszyla... Szkoda.
Ja mam przerwe w pisaniu, bo M na meczu. Bylismy z Alem na spacerze, u nas dzis chllodno, ale takie swieze powietrze :-)
Ja juz obiad dla Malego mam, a dla nas nastawilam pomidorowa, chce zrobic z kluseczkami, taka straszna ochota mnie naszla hehe.

Ale nie straszcie mnie tym sniegiem w Polsce :baffled: Juz myslalam, ze bedzie wiosennie. Musze popakowac jednak kilka cieplejszych rzeczy. A jak mam byc szczera, to wcale nie chce mi sie leciec...

Moniska kuruj sie. A wzrostem i waga na razie sie nie zamartwiaj, kazde dziecko jest inne. U nas waga stoi w miejscu juz od kilku miesiecy. Za to na dlugosc sporo urosl. A PAwelek przeciez sie rozwija bardzo dobrze :tak:

hej Laski !

U nas szczęśliwa nowina !!! Brat jest ojcem :-) Bratowa spisała się na 6stkę :tak: Mamy maleńką Tosię :))) Ależ jestem podekscytowana !!! Nie mogłam się napatrzeć na te maleństwa w szpitalu ! Aż mi się zachciało takiego hehe yra, asia, neska już niedługo Wy będziecie cieszyć się kruszynkami :)))

Dałam bratu cygaro i mimi whiskey ;D jak w amerykańskim serialu ;p Mówił, że pępowinę przecinał i dzielny był przy tym niebywale ;p

Miś śpi, pierwsza drzemka od rana <wow> ... chwila relaksu i zabieram się za robienie obiadu.

Zdrówka chorowitkom :* Teraz szczególnie trzeba uważać ;( ... taka pora roku

moniskabe Pawełek dobrze waży ... zupełnie nie rozumiem tej lekarki :baffled: Mojej kosmetyczki synek ma 2 lata i 8 kg waży ... i tu faktycznie widzę problem ale w przypadku Pawełka ... hmmm ... wcale. Na zdjęciach też nie widać, żeby maleńki był. Zresztą tak jak laski mówią, skoro Ty nie jesteś bardzo wysoka to i Twój synek nie będzie gigantem. Córeczka mojego brata ur z dł 52cm co w przypadku wzrostu jej rodziców jest i tak dość sporo :)

Ostatnia edycja:
n&h gratulację ciociu :)

kobietki nie wiem może któraś z Was będzie zainteresowana : mam do sprzedania pchacz vtecha po mojej Poli - ona już biega sama więc nie potrzebuje
230558049.jpg

reklama
Do góry