reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie !!
U nas zima pełną gębą:szok::szok:Białoooooo jest - gdzie sie podziała wiosna do choleryyyyyyy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aż odebrało mi chęć do wszytskiego:/ do doooopy:wściekła/y:

Kwiat pustyni możecie obejrzeć na kino pecetowcu;-)
Moja śpi tez na naszym łóżku i często ją tam zostawiam-wiem że nie powinnam ale ona sama shcodzi z łóżka ale w zasadzie jak sie obudzi to kwęka i nawet sie nie rusza więc jakoś sie nie boje!! a w dzien jak uśnie to przekładam ja do łózeczka to już tak dobrze nie ma- jest darcie i stanie w łóżeczku:dry:i koniec spania!!!

reklama
owIrene, ja to jestem pod wrażeniem, jak Ty ciężko pracujesz.
i żeby mi ktoś nie powiedział teraz, że za granocą to pieniądze na ziemi leżą, niestety trzeba na nie bardzo ciężko pracować.
no i ja zaraz do pracy ;-)
miłego dnia, kobiety! :-)

dzień dobry dziewczynki :)
polka miłej i udanej imprezy życzę :)

owIrene pracusiu :)

u nas szaro i pochmurnie, deszcz pada ale jest ciepło bo 8 stopni. dziś sąsiadka na kawkę wpadnie więc dzieciaki się pobawią a my poplotkujemy :)
na obiad pierogi dziś bo coś ostatnio pomysłów brak co na obiad robić.

ja ten kwiat pustyni mam z chomika i pewnie dziś wieczorem obejrzę - zobaczymy

ionka szok z tym dzieckiem - brak słów normalnie

miłego dzionka kobietki :)

Witam się!
Ja już mam posprzątane bo M zajął się Olą, a teraz zabieram się za obiad korzystając, że właśnie zasnęła:) Jeszcze nie wiem co będzie, zobaczę jakie pierwsze mięso wylosuję z zamrażalnika hihi.
Chciałam się jeszcze pochwalić, że na koncie Oli są już pierwsze, nieśmiałe, samodzielne kroczki i dziś sama stanęła bez podpierania i pomocy. Taka jestem dumna:)

owIrene, ja to jestem pod wrażeniem, jak Ty ciężko pracujesz.
i żeby mi ktoś nie powiedział teraz, że za granocą to pieniądze na ziemi leżą, niestety trzeba na nie bardzo ciężko pracować.
no i ja zaraz do pracy ;-)
Oj znam niestety takich ludzi którzy myślą, że tak właśnie jest. Zazdroszczą nam własnego domu w polsce ale nie wiedzą ile nas to pracy kosztowało.

Miłej soboty kochane!

Hej dziewczyny. Byłam wczoraj na pogotowiu bo od wtorku jestem chora i nic mi nie pomagało, okazało się że mam anginę i dostałam ten sam antybiotyk co paweł tylko ja mam wielkie piguly a paweł syrop. Już mam dosyć tej choroby. Nie mam siły. A co do słów pani doktor to powiedziała że jest malutki drobniutki. Nic więcej, w sumie mnie trochę zmartwiła. Paweł waży niecałe 10 i mierzy 77 mniej więcej. Ale jest mniejszy od swoich rówieśników.

czesc,
musze sie pochwalic ze moja mala od 2 dni sama usypia i to w 5 min obylo sie bez placzu :-) takze problem był we mnie :-) ciesze sie strasznie
Dzis znow dałam jej mleka z platkami wiecej niz ostatnio zjadła ale rewelacji nie ma;-)

a tak to mam kiepski humor, pokłóciłam sie z moim :wściekła/y:ostatnio jest nie do wytrzymania ... a teraz spi i ma mnie w du*** szkoda słów.
Takze wpadam tylko na chwilke, jutro was poczytam i po odpisuje.
Milego dnia

Witam w ten zimowy dzien,biało jest na dworzu.Bartus wstał dzisiaj o 6 ,ale spał całą noc.Teraz drzemke sobie ucina.Mieszkanko posprzątane prawie tylko podłogi zmyc.Planów na dzisiaj nie mam siedzimy w domku.

Zdrówka chorowitkom!!!

Dobrego dnia:)

Hej,
Ja tylko sie melduje, nocka do bani, tak go zeby mecza, ze plakalam prawie z nim :-( Nacierpi sie biedactwo. Ale goraczki nie ma.
Ja spadam do pisania. Wczoraj siedzialam do 1:30, ale bardziej porzadkowalam wszystko. Musze sobie to tak wytlumaczyc, ze siade, napisze i bedzie z glowy.

Polusia przeslij mi na pw Twoj numer, odezwe sie z PL. To juz pojutrze :szok: ale czas leci, a ja sobie tej podrozy nie wyobrazam!!!!!!!! Al nie usiedzi 5 sekund w jednym miejscu, wiec bedzie wesolo! Jeszcze musimy wstac o 2 w nocy, a o 7 rano lecimy.

Milego soboty :*

dziewczyny nie zawstydzajcie mnie.
Ale rzeczywiscie lubie jak ide przynajmniej na kilka h do pracy bo przynajmniej nie czuje sie taka bezuzyteczna.Chodz teraz te pare godzin do wczesniejszych 15 to pestka.Ale powiedzielismy sobie z G ze juz koniec dzieci musza miec rodzicow a nie tylko przedszkola i nianie.
To prawda czesto slysze z Polski:ale co ty tam wiesz wam to latwiej,albo moi rodzice slysza:R w Ameryce to wam juz niczego nie brakuje.A ostatnio szef taty powiedzial mu ze po co ma pracowac jak corka i zona w Ameryce.Bez komentarza zostawie to

A u mnie 4:47 moj maly pobudka na mleczko wiec kukam co u was.

reklama
owirene zuch dziewczyna z Ciebie - tyle pracy!
ajentka też zajrzę na kulinarny celem obczajenia owej zupki!
polka agulka udanych imprez!
monia zdrowia!
tabasia oby dziś nocka była spokojniejsza!
dorotka czasem z chłopami ciężko. Pewnie to chwilowe!
ramari hej hej odezwij się!
nesiaa gratulacje dla Oli!
ionka szok!

Witam się i ja z białego mazowsza! Nie mam weny, humor do d...jakoś. Młody nie chce mi zasnąć. A co za tym idzie nie mogę się niczym zająć...eh..
Miłego dnia:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry