reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Nesiaa gratulacje dla Oleńki:)
cizadorotki jak to zrobilas?? a wczesniej spala z Wami czy w łóżeczku??
Monia współczuję i zdrówka życzę!!

Dziewczyny wiem że ten temat byl i to do tych co pasty uzywaja dla dzieci.:) Czy aquafresh jest smakowa?? i czy ktoras ma paste bez fluoru??

reklama
witajcie!!!

nesiaa gratulacje!

Monia zdrowka!!!

dorotka super, ze ze spaniem lepiej!

Tabasia szybkiej poprawy u Ala!

owlrene pracusiu :)

U nas dalej wiosenka, niedlugo na zakupy, dom w miare posprzatany, tylko obiad zrobic...Milego Dzionka!

hello

Ionka niezła baba i sąsiad. Wypadalo poinformować mamę dziewczynki, ze mała pakuje sie do auta...w ogole co to za historia? mamie chyba tak do końca nie zalezy na córci albo to sie nazywa wychowanie bezstresowe....no comment

ja ogladalam w kinie kwiat pustyni i załowałam -strata kasy ale wieczorkiem w domu OK...jednak cała historia bardzo ciekawa i dramatyczna ale wykonanie filmu na 3- za duzo na modelingu sie skupili...

polka udaje imprezy
moniska zdrowka no. Niech Was opuszcza chorobska
Owlrene- Ty to jestes kobitka godna podziwu:)

u nas ciutke napadalo ale juz sie topi...na 15 mamy szkolenie psow jeszcze jedziemy zobaczyc parasolki dla mlodego i wieczoem goście. Panowie moi padli a ja bylam na basenie jak dobrze ruszyc dupsko ;)))

aaaa i moniska nie denerwuj sie o gabaryty małego. Moja znajoma ma synka co ma 2 latka wazy 10kg i ma stope jak Niko :)

Ostatnia edycja:
Witajcie babeczki !!
U mnie nocka ok zreszta jak zawsze. Pobudka o 7 wiec tragedii nie ma, ale za to pogoda jest tragiczna , sebus ma tą nozke zwichnieta i myslalam ze wezme go do wozka i pojde na dwor zeby jakos dzien lepiej zlciał ale leje deszcz, Okropieńswo.
Niby u mnie najcieplejszy rejon ale dzisiajtragedia. Troche pocwiczylam zrobilam obiad i wsumie to mam " wolne" hehe.
Zrobilam rosol i kupilam do niego taki fajny makaron a ksztalcie autek z tej bajki cars super ten makaron pewnie beda sie nieżle zajadać. K ma wolne dzisiaj ale poszedl cos robić. A Krystek śpi , Sebek u babci na dole i Krysti juz spi sporo czasu bo przed wczoraj przez Sebka spal tylko pol godziny:baffled: . Dobra lece na TS

a ja sprawdzam wypracowania i normalnie załamka mnie bierze :wściekła/y:

pamietacie dzieczynkę sąsiadów, która latała bez majtek?
dziś zginęła mamie. wszystkie dzieci jej szukały po całym osiedlu, a mamusia jakos bez przekonania chodziła niemrawo 3 metry do przodu i do tyłu. w końcu słyszę (a byłam tuż obok z Olcią), jak mówi "a tam, znajdzie się" i poszła do domu i siedziała na necie (kompa ma właściwie w oknie) normalnie podziwiam zimną krew, ja bym osiwiała, jakby mi 4latka uciekła.
jakieś 40 minut później okazało się, ze mała wsiadła do samochodu jednego faceta (jakis sąsiad) i pojechała z nim na zakupy!!!!!!!!!!!!!!!
słow mi dalej brakuje. najpierw lata z goła doopa, a potem przejazdzka ze starym dziadem do "sklepu", a matka na necie, bo "znajdzie się" :szok:
o matko !!!!!!!!!1:szok::szok::szok::szok::szok::szok:ale tempa matka !! dopiero jak sie tragedia stanie to bedzie ryczała:szok::baffled:

Hej dziewczyny. Byłam wczoraj na pogotowiu bo od wtorku jestem chora i nic mi nie pomagało, okazało się że mam anginę i dostałam ten sam antybiotyk co paweł tylko ja mam wielkie piguly a paweł syrop. Już mam dosyć tej choroby. Nie mam siły. A co do słów pani doktor to powiedziała że jest malutki drobniutki. Nic więcej, w sumie mnie trochę zmartwiła. Paweł waży niecałe 10 i mierzy 77 mniej więcej. Ale jest mniejszy od swoich rówieśników.
zdrówka duzo Moniś zycze ! ten poczatek wiosny jest tragiczny u mnie to samo jest :dry:

czesc,
musze sie pochwalic ze moja mala od 2 dni sama usypia i to w 5 min obylo sie bez placzu :-) takze problem był we mnie :-) ciesze sie strasznie
Dzis znow dałam jej mleka z platkami wiecej niz ostatnio zjadła ale rewelacji nie ma;-)

a tak to mam kiepski humor, pokłóciłam sie z moim :wściekła/y:ostatnio jest nie do wytrzymania ... a teraz spi i ma mnie w du*** szkoda słów.
Takze wpadam tylko na chwilke, jutro was poczytam i po odpisuje.
Milego dnia
super ze corcia zasypia juz sama moi oboje spia od poczatku sami i nie wyobrazam sobie kolysac do snu albo nosic na rekach

witajcie:)Kochane wybaczcie ,że sie tylko przywitam ale wiecie przeprowadzka i malowanie ... a tam jeszcze nie mam netu żeby laptopa wziąźć.Będę wieczorem to nadrobię:) Wszystkiego dobrego i miłego dnia:)

Witam się i ja:-)

Moniska zdrówka kochana, ale się wymęczysz:-(
Ionka ale historia z tą małą, a mamusia ...no cóż.. szkoda słów
dorotka fajnie, że z zasypianiem lepiej:-) tak trzymać:-)
tabasia oby wszystko szybko przeszło

A u nas pierwsza noc bez pobudki:-) To znaczy Kinga się nie budziła-spała od 20.15 do 6.40 ale ja tam się oczywiście budziłam. Mam nadzieję,że takich nocek więcej będzie:-)
No i z dreptaniem co raz lepiej.
Teraz mała śpi na podwórku. Ja mam obiadek z wczoraj, domek posprzątany więc luzik:-)

Miłego dnia:-)

przegladam rozpakowane marcowki i sie pytam gdzie jestescie...
pewnie ktoras nas podczytuje ale sie nie odzywa?
mcgosia, magmagdzia, patinkaKrk, koza, burza, milkshake, marry, kejcik, mag007....helllloo?:)))

ale mam lenia Niko spi jeszcze od 10!!!:)
cisza w domu az niepodobne...

reklama
Do góry