reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

hej
ale jestem wyrabana
Bylismy dzis w odwiedzinach na koncu poznania ogladac mojej dobrej kumpeli 2 tyg synka...ciagle spał maluszek ale spacerek zaliczyłysmy i pogaduchy...kolezanka ma kota i Niko zzarl karmy pare kulek...szok ale był zadowolony chopak

AGUS 27!!! gdzies ty sie podziewała kobito? welcome back!!!

co do mycia zebow to u nas na bakier z tym ostatnio ...mamy ta nuby szczotke na palec i Niko sam sobie ladnie myje lubi to ale musze kupic canpola z ogranicznikiem bo sie boje ze ta szczotke to sobie za daleko wsadzi

kurde a mnie jeszcze czekaja dzis zakupy buuuu nie chce mi sie ...mlody dosypia pojdziemy jeszcze na 20 minut na dworek :)

dorotka moj mały jest ciezki z jedzeniem i nie uwazam za porazke tego...ja nie lubie paru rzeczy to i dziecko ma prawo nie lubic czegos...poza tym ja tez ma dni takie ze malo jem :)

reklama
A mi pisali, że będzie jakaś kampania ale dla dzieci do 12 miesiąca życia i dla mam z określonych województw.
Monia ja bym zaufała lekarzom ze szpitala. Zdrówka dla Pawełka.
A z tymi teściowymi to jakaś masakra. Moja przyjechała na 3 tygodnie do Polski i nie ma czasu dla Oli. A jak przyjdzie to w drzwiach do Oli mówi "wnusia babci". Wielka mi babcia:(

witajcie

wczoraj net mi w hotelu nie lapal zasiegu, wiec nie mialam jak was nadrobic

jutro wracam juz do domciu juz sie nie moge doczekac :)
zaczytalam sie :) i zaraz zabieram sie za lekture, mam nadziej ze uda mi sie skonczyc, czytam Zaginiony symbol, dana browna
super książka polecam, jak ktos lubi książki z akcją, poki co to wydaje mi sie najlepsza z książek tego autora

Agus witaj

a u nas z myciem ząbkow to tak roznie, nie wiem ile to trwa bo nie mierze czasu, ale krotko, czasem nie idzie umyc mu tych ząbkow bo jest zmeczony, cos tam probuje sam, ale tak ciezko tą szczoteczka na zabki mu trafic, a mi nie bardzo chce pozwolic myc, myjemy tylko wieczorem i tylko wodą, mam nadzieje ze uda mu sie wyrobic nawyk mycia zabkow po kolacji, poki co tylko 3 zabki u nas

Dobry wieczór !!!
A ja padam. Byłam u taty i przetestowałam nasze nosidełko turystyczne i jest super :) Franko siedział grzecznie i śpiewał mi aż do ucha z radości. Ja czuje trochę ciężar jego do teraz w postaci zakwasów hi hi ale na wyprawy pksem do dziadka rewelacja :)

Franko po południe spędził na dworze a było tak ciepło że bluza polarowa wystarczyła i czapka wiosenna :)
Płaczu było co nie miara jak trzeba było iść do domu.
No ale zasnął od razu.

Teraz szykujemy wiosenne kanapki na kolacje i spanie.
Jutro muszę lodówkę doprowadzić do kultury bo miejsce na ciasta i tort musi być. :)

W piątek wieczorem fryzjer :) więc jutro maksymalnie dużo muszę zrobić. Gości mam na 16.00w sobotę :)
Zaraz Was doczytam i odpisze :)

Witajcie! Alez bylo u nas dzisiaj goraco...uffff...jak latem...bylismy u lekarza, znowu liszaje mamy, dostalismy oilatum do kapieli i jakas masc do smarowania...mam nadzieje przejdzie szybko to swedzenie... my zabki myjemy sama woda, ale rzadko udaje mi sie robic to dluzej niz minute a grzybki to tez dlugo nie bedziemy dawac...

yra no no maluszek pięknie rośnie:)
moniskaBe ja bym zaufała lekarzom ze szpitala, tym bardziej że jak sama napisałaś pediatra nawet nie raczyła skontrolować uszek

marciaa ja rozumiem że dziecko może czegoś nie lubic albo nie miec apetytu czy poprostu malo zjesc i to wszystko jest ok. Ale moja córcia ostatnio nic nie je tylko gryza ode mnie albo od taty a tylko cały czas kaszki na Nutramigenie. uważam że to moja wina bo moglam wczesniej wprowadzac inne posilki a ja z lenistwa tego nie robiłam. Mówili mi żeby piła jak najdłużej mleko i ich posłuchałam. I co mi z tego wyszło ? ze je teraz tylko te kaszki ehh:-(

yra moja kochana :) dziękuję :)

mała po kolacji próbuje usypiać, mam nadzieję że dzisiejsza noc będzie lepsza bo trzeciej z rzędu nie przespanej nie zniosę już.

dorotka wiesz jaak chcesz teraz małą nauczyć jeść inne rzeczy to dobry moment na to , ostatnio czytałam artykuł że dziecko aby coś polubić to musi skosztować kilka razy nawet. więc może dawaj różne nowości małej od siebie z talerza i to co teraz najważniejsze to nauka gryzienie. to nawet wczoraj mi mój dentysta powiedział aby kłaść na to duży nacisk bo potem są problemy z mięśniami i zębami bo nie potrafią pracować.

lecę na kolacyjkę a potem seriale min. rodzinka.pl - bardzo mi się podoba :)

reklama
ja juz mowie wam kochane dobranoc.
Musze odespac ostatnia nocke. mam nadzieje ze bedzie cala przespana :tak:
martwi mnie to jedzenie jej ale moze sobie wymyślam no nic teraz ide spac.
Wam życze tez całej nocy przespanej :*

Do góry