reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

ciazadorotki podobno dzieci nie mają enzymów do trawienia grzybów, które pojawiają się z wiekiem. A poza tym grzyby są cieżkostawne i maja mało wartości odzywczych. Ja ich długo nie podam-chyba ze sosik jak pisze Ionka.
Yra ale ci chłop rośnie:)
Ionka to u Was juz słoneczne lato?? ;-)zeby w gaciech i koszulce latac-masakra!!
Agus Ty żyjesz:-D hahah witamy ponownie!!

reklama
yra - dawaj tel do siebie , którejś na priva bo jak pojdziesz do szpitala to bedziemy sie martwić ;) a to juz lada chwila ;)))
ionka- wiem minelo juz troche czasu i chyba przegapilam a;) , chodzi mi o to gdzie mam podać numer swojego konta ? ;;;))) , mamy jakiś oddzielny wątek ??? ;) No wiesz ta wygrana w piątek ;) Pamietam że nasz kochasz i miałaś się podzielić ;)
Dziewczyny do mnie przyjechal teśc z córka i zieciem, Al dostał samochod na pilota prawdopodobnie - nie widzialam pilota ;) i buty - zimowe rozmiar 21 ;)))
dobra spadam do gosci zajrze wiczorem jak pojda spac

mysza to gratki dla Frania:)

A mnie wkurzyła tesciowa,kazała mi małemu rekawiczki ubrac.No wkoncu wiosna ciepło było mały miał bluze polarową,wiosenną kurtkie,body i troche nózki mu przykryłam kocykiem bo jak wiało to było chłodno,a ze misiek nie chodzi to mogło byc chłodniej.I jeszcze sąsiadka powiedziała " o mały bez rekawiczek do go załatwisz"wkurzyła mnie baba niech pilnuje swojego wnuka a nie mojego synka.Teraz jest ok z tesciową,ale wtrącic sie musiała,ach co za baby tu na tej ulicy mieszkają:wściekła/y:

To sie pozaliłam.

Z tym lataniem bez majtek to UK chyba norma:) Ja byłam w szoku jak zobaczyłam noworodka w sklepie spożywczym na mrożonkach bez skarpet, czapki i na prosto trzymany. Był cały siwy:( Mnie było zimno w kurtce a co dopiero takiemu dziecku. Masakra!

byłysmy na spacerku ale zimno coś niestety , a niby od 1 kwietnia ma byc po 20 stopni , ciekawe, liczę na to gdyz zamierzam sie wybrac w przyszłym tygodniu do Parku Lesnych Niespodzianek w Ustroniu.
ale mam dzis lenia, w mieszakniu mega bałagan poczyniony wiadomo przez kogo, a mnie nic sie nie chce, teraz podrzuciłam kukułczym sposobem małą do tesciow, a ja mam chwilę na bb.
Słyszałyscie od kwietnia w stretcom nowa kampania, chyba kaszek dla dzieci

apropop Guciów którym ddtvn zrobiło dzis mega reklame - dzieci przerośniętej wargi je noszą, widziałyscie cene na alegro, niedawno mozna je było kupic nówki za 78zł a teraz prawie dwa razy tyle. I pewnie teraz bedzie szał, nie cierpię czegos takiego , to tak jak z tym nieszczesnym cukrem jak był po 2,20 to nikt go nie chciał, jak jest po 5 zl to większość sie rzuca jak szczerbaci na suchary, sami napedzajac podwyzkę cen, ciekawe jakby przez kilka miesiecy nikt nie ruszył tego cukru z półek to co by było

madzia84 kochane tesciowe sa czyz nie ?? moja kupiłam Natalii rózowa kurtke bo jak to wyglada żeby dziewczynka chodzila w brazowej kurtce :szok: najpierw kupila za duza pozniej odmieniła no i mamy różową. chodzimy w niej bo jest bardziej wiosenna ale i tak czekam aż znajde jakas pomarańczowa albo zielona :-D

Dziendobry kobitki:)))
kope lat hehhe:) pamieta mnie ktos jeszcze ?:)
o hej, po roku sie odezwalas, pisz co u Was :-)
yra - dawaj tel do siebie , którejś na priva bo jak pojdziesz do szpitala to bedziemy sie martwić ;) a to juz lada chwila ;)))
ionka- wiem minelo juz troche czasu i chyba przegapilam a;) , chodzi mi o to gdzie mam podać numer swojego konta ? ;;;))) , mamy jakiś oddzielny wątek ??? ;) No wiesz ta wygrana w piątek ;) Pamietam że nasz kochasz i miałaś się podzielić ;)
Dziewczyny do mnie przyjechal teśc z córka i zieciem, Al dostał samochod na pilota prawdopodobnie - nie widzialam pilota ;) i buty - zimowe rozmiar 21 ;)))
dobra spadam do gosci zajrze wiczorem jak pojda spac
zimowe na 21? my dzisiaj kupilismy trampki 21 na wiosne i adidasy na 20.
a naprzymierzalam sie chyba z 10 par.

dziewczyny ja juz zglupialam, w szpitalu dwoch lekarzy powiedzialo ze to obustronne zapalenie ucha srodkowego. A dzisiaj bylam u pediatry naszego, ktora nawet nie zajrzala w uszy, tylko powiedziala, ze dla niej to nie jest zapalenie ucha i wyslala nas do laryngologa. Tylko dopiero mozemy dostac sie w piatek wieczorem, a do tego czasu bedzie to juz 4 dni brania antybiotyku. No i sama juz nie wiem co mam zrobic. Dzisiaj juz nie bylo goraczki ani w nocy ani w dzien. Nie wiem co mam zrobic. Chyba nie bede dziecka meczyc i zaufam tamtym lekarzom ze szpitala, skoro goraczka schodzi, zadnych innych objawow. Najwyzej pojde do laryngologa na konsultacje po zakonczeniu antybiotyku.

reklama
madzia84 kochane tesciowe sa czyz nie ?? moja kupiłam Natalii rózowa kurtke bo jak to wyglada żeby dziewczynka chodzila w brazowej kurtce :szok: najpierw kupila za duza pozniej odmieniła no i mamy różową. chodzimy w niej bo jest bardziej wiosenna ale i tak czekam aż znajde jakas pomarańczowa albo zielona :-D

Moja to naprawde jest kochana,wtrąca sie ale jej na mózg pada:tak:

Do góry