reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

polusia wytrwałości ! Jeny ... ja strasznie nie lubię dentysty ;/ ... niestety pod koniec marca muszę się wybrać.

karalajna super, że Pawełek przesypia nocki - nawet jak zęby mu idą :) zuch chłopak :)

U nas w nocy czasem jedna pobudka, czasem wcale - moniskaBe spróbuj dawać Pawełkowi więcej posiłków w ciągu dnia - my tak zrobiliśmy (zgodnie z radą lekarza) i jest o nieeebo lepiej :)

nesiaa my jak tylko się przeprowadzimy to Antonka przeniesiemy do jego pokoiku :-) Ach, nie mogę się doczekać, chociaż czasem tak jak Ty .... lubię przytulić się do niego i czuć jego zapach :-)

Ostatnia edycja:
reklama
witajcie
wybaczcie ze mnie nie bylo ostatnio ale tyle sie wydarzylo ze mam ochote płakac !!
Od 3 dni krystek jest wstretna maruda pierwsze 2 dni goraczka i myslalam ze to trzydniowka ale jednak nie wiec chyba zeby, nie spi po nocach w dzien tez nie chce koszmar !!
Na dodatek dzisiaj zaliczylam z sebkiem chirurga bo wszedl na porecz skórzanej kanapy bo chcial sie dostac do komody i ześlizgneła mu sie noga i tak okropnie sobie rozciął warge ze prawie na wylot :((((((((((((( albo odgryzł....ja zaczelam panikowac zaraz go ubrałam i do lekarza dal skierowanie do chirurga ale na szczescie nie bylo szyte dostal tylko plasterek ktorego juz nie ma bo pil jadl slinil i odleciał wiec musi sie zagoić bez plasterka OBY SZYBKO !!!!!! potem juz nawet nie płakal ale widok koszmarny !!!!! jeszcze bierze tak robił tą warga ze sie odginała !!!!!!!!!!! teraz juz chyba zapomniał dałam syrop przeciwbólowy i śpi normalnie, normalnie zjadł i wogole normalnie zasnał, myslicie ze to normalne ze go nie boli ?

Jutro na dodatek przyjeżdża do mnie moja przyjaciolka z Gliwic a w niedziele robimy impreze rocznikową Krystiankowi, roboty kupe a tu takie rzeczy sie dzieją !
chce mi sie płakać bo jeszcze nakrzyczałam na sebusia ze mnie nie sluchal :( codzinnie chcial tam wejsc i codziennie nie pozwalałam , jestem zła matka :( dopiero potem zobaczylam jaka tragedia sie zrobila, azmi slabo sie zrobilo jak to zobaczylam.

Dopiero skonczylam sprzątać jeszcze tylko przyszykowac obiad na jutro potem wieczorem szykowac na niedziele. Mam tylko nadzieje ze z Sebusiem bedzie lepiej, bo sie chyba zabije

o matko czarna to straszne przezycia, oby faktycznie sie zagoilo ladnie

a pawelek przesypia noce ale do teraz nie spi, wiec naprawde nie wiem czasem co gorsze, czasem jest fajny a teraz np to nikt ani ja ani m nie potrafimy go uciszyc, tak odreagowywuje te zabki chyba

kurde ide go przytulic choc to niewiele daje

Czarna współczuję przeżyć. Oby szybko się Sebusiowi zagoiło i żeby szybko zapomniał. N&h ma rację. Ja po wypadku na rowerze miałam strasznie rozwalony łuk brwiowy w kilku miejscach, nie dało się zaszyć i miałam zamiast szwów kilka takich plasterków i one trzymały wszystko "w kupie". Bez nich rany by się rozeszły.

czarna mam nadzieje ze ładnie sie zagoi,ale przezycie.

A mój bidulek znowu płakał przes sen moze ma jakies straszne sny,dałam smoka to lula,mam nadzieje ze noc bedzie ok.

Przyzwyczajenie to żadne pocieszenie....ja chciałabym się wyspać chociaz 1 dzień!!!
Blu a jak u ciebie z karmieniem>>? Karmisz nadal piersią?? Adaś często się budzi ?? bo u nas o 22 cyc o 2 herbatka i nie chce piersi a o 5-6 jest znowu pierś i po "nakarmieniu" jej od razu wstaje :/ podejrzewam ze sie nie najada i z głodu wstaje bo zjada kaszy gęstej łyzeczka od razu. Oszukac jej sie nie da bo probowalam dac jej kaszke przez butle o 4 tej to potem razemnie spałysmy:(
Karmię :) Budzi się różnie, ja nie patrzę na zegarek i nawet nie wiem ile razy w nocy karmiłam, bo on z nami śpi. Są takie noce, że mam wrażenie, że cały czas ciumkanie było, ale ogólnie nie jest źle :)

reklama
eh no u nas dzisiaj ciężki dzień :/ ... na pełnych obrotach - ogarnę troszkę kuchnie i też szukam łóżka.

śpijcie spokojnie :) (najlepiej bez przerw)

Do góry