reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Yra ja po usilnych próbach od 5.10 na nogach:/
Neska zdrówka dla Ciebie i Twoich chłopaków!!
Czarna współczuję przeżyc!! Ja nalezę do panikaujących wiec aż boje sie pomyślec jak bym zareagowałą:(
Blu moja tez śpi z nami ale nad ranem łózko o szerokości 160cm robi się za małe dla naszej 3ki bo Gabek wala się po całym wyrku, tyli buzie swoją do mojęj, robi sobie poduche z mojego ciała i ja juz zazwyczaj nie spie wiec bardzo ale to bardzo chcialabym chociaz do 7 pospac a tu ani cyc ani herbatka ni epomaga-co robić trzeba wstwawc na śpicha:D

A moję dziecię właśnie usnęło bo jak wspomiałam od 5 jestesmy na nogach:/ wczoraj się dowiedzialam ze teście powiedzieli że pasę dziecko że jest kluchą:eek: Wqrwilam sie niemilosiernie bo dla nich każde stanie w oknie=karmienie !!! a Gabek jak tylko usłyszy ich psa na podwórku który nagminnie szczeka chce by jej go pokazać a oni myśla że karmię małą. Fakt to najlesza miejscówka do karmienia ale dosyć tego, musze wymyśleć inną formę zabawy małej bo przy oknie przestałam już ja karmieć i żaluzje będa zaciągnięte!!! A Gabek wazy 8,5kg wiec moim zdaniem za wiele to nie jest ale cóż-podobno ona non stop coś je a ja qrna walcze byc cos zjada by do 9kg dobiła a oni z takim tekstem!!! wrrrrrr

Ostatnia edycja:
reklama
dronka widzę nowy avatar -śliczny, teściami to się w ogóle nie przejmuj - Ty jesteś mamą i to dobrą i robisz jak uważasz a nie wierzę że pasiesz Gabi bo nie widać po nej ;)

czarno no to pięknie przeżyłaś, zdróweczka życzę Sebkowi ;)

Witam,
ledwo żywa jestem- dziura po zębie nie boli ale szwy dają tak popalić że nie mogę jeść, mówić najlepiej jakbym nie ruszała policzkiem bo wtedy urażam szwy i boli jak cholera :( jutro kontrola więc powiem pani doktor aby choć troszkę je skróciła.
dziś piękna pogoda więc idę pracować do ogrodu - pierwsze : odkrywanie roślin, potem cięcie i może uda się oczyścić ogródki z zeszłorocznych chwastów. ale się cieszę że mogę sobie iść podłubać w ziemi - kocham to :)

miłej soboty życzę :)

Myszowata dziękuję ale niestety nie spalam dobrze bo myślałam o tym co znowu wczoraj usłyszałam na swój temat ale nie ważne.
Franko spał dziś do 5.52 tylko więc w ogóle masakra jakas :(

Teraz sprzątam po śniadaniu i biorę się za okna tylko jak Franko zaśnie. O ile w ogóle ...

dronka 8.5kg to i tak mało więc nie przejmuj się gadaniem

Milej soboty !!!

dronka współczuję,nie wkurzaj się bo nie ma po co, działaj po swojemu i olej cudze uwagi! A na pocieszenie powiem, że my mamy łóżko o szerokość 140cm i też śpimy we troje...

Witam!
Zyczę wszystkim zrealizowania dzisiejszych planów i miłej soboty.
Mija niunia śpi więc idę ogarnąć dom. Dziś jej święto:) Ale ten czas leci!

Czesc
dronka nie przejmuj sie...chociaz nie maltwo. Bo ostatnio co daje jesc małemu to moja mama o tyle znowu, o znowu w niego ładujesz? Nie rozumie, ze Niko ciagle teraz chodzi i jest bardziej głodny bo ładnie je i buzke na wszystko otwiera...ale JA PASE ...wrrrr...

nocka fatalna. Mały od 4 do 8 prawie na rekach mi spał nie wiem co sie działo...:( do tego Ł tak chory ze spał w salonie bo sie balam ze nas zarazi

piekna pogoda. My jedziemy po lampe dla babci bo przyjezdza i ma ur i imieniny ;-) dziadek wemzie małego na spacerek...a potem chce jechac sobie cos kupic do ubrania

Witajcie:)

U nas nocka ok,Bartus tylko raz zapłakał,ale sam sie uspokoił,o 7 dostał mleczko i wziełam go na chwilke do siebie to skakał po mnie i koniec spania.Teraz lula,a ja mam juz mieszkanko prawie posprzatane tylko zmyc podłogi ale to pózniej.

Miłej soboty:)

Hej sobotnio.Współczuję Wam wczesnych dzisiejszych pobudek .My dzisiaj do 7,30:)Milenka reraz drzemie,obiad gotowy, posciel zaraz rozwiesze na balkonie bo słonko piekne i 13stopni:)Zakupy nas czekają ,dłuższy spacerek :)
Polusiu dzisiaj zrób sobie płynną dietę i miłego czasu w ogrodzie:)Ja mam narazie skrzynkę ze szczypiorkiem w kuchni:)
Dronka Twoja Gabi wcale dużo nie waży, teściami się nie przejmuj i może faktycznie przysłaniaj żaluzje.Co za tupet gapić się komuś cały dzień w okna:(
Marciaa Nikos jest wysoki a szczupły, napewno nie przekarmiasz.Tak jak piszesz teraz dużo chodzi i spala.Poza tym ma żołądeczek jak dwie jego zaciśnięte piąstki .Niech je jak ma apetyt.:):)
Udanych imprezek urodzinowych !!Miłego dnia wszystkim.

reklama
hej Ladies :-)

U nas również słonko przepiękne ! ! ! Specjalnie już wstawiłam obiadek Niniemu - jak się obudzi lecimy w park :-):-):-)

teraz coffee :tak:

Do góry