reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

ja zaraz mykam z pracy, w domu mam pełno roboty, jutro goście do Krzysia przyjadą
podejrzewam ze do niedzieli będę miała problem żeby do was zaglądać, wiec życzę miłego weekendu

reklama
Mnie też się zachciewa brzuszka jak widzę ciężarna. Ale jak pomyśle o tym że od ponad roku nie przespałam nocy, to stwierdzam że przed drugim dzieckiem muszę się porządnie wyspać.

Hej Kobietki!!! No mam chwilę bo za 2godziny M.nas zawozi do taty :)

Oj wierzę że przy chodzącym dziecku czasu mniej :) Franko ma manie pokazywania wszystkiego co dla niego nowe :) a dla mnie oczywiste ale taki jest przy tym zachwyt że wcale mi to nie przeszkadza :)

Marudzi coś ale to chyba przez tą paskudna pogodę :( u nas wieje i pochmurno :(
asia bądź silna, zdrowia dla męża

moniska Pawełkowi też zdrowka!!!

myszowata no fajnie z tą podwyżką!!!

k aralajna no to masz parę rzeczy do załatwienia :) no a mały to mial imprezę na weselu :) największą z marcowiątek :)

A my chyba roczek też tylko na słodko bo za długo z pewnymi osobami nie usiedzi się a po drugie ja mam takie może głupie podejście że na imprezach dla dzieci całkowity brak alkoholu. Więc by nie narażać się na zbędne komentarze i złośliwości ograniczamy wszystko do minimum.

Bartus nie ma zamiaru drzemnąc sie przeciera oczka,ziewa,ale co tam jest chetny do zabawy.

My mielismy katering jedzonko zamówione na roczek i tam było wszystko.

He he ja nie przespałam całej nocy od 4 lat :) Można się przyzwyczaić ;)
Przyzwyczajenie to żadne pocieszenie....ja chciałabym się wyspać chociaz 1 dzień!!!
Blu a jak u ciebie z karmieniem>>? Karmisz nadal piersią?? Adaś często się budzi ?? bo u nas o 22 cyc o 2 herbatka i nie chce piersi a o 5-6 jest znowu pierś i po "nakarmieniu" jej od razu wstaje :/ podejrzewam ze sie nie najada i z głodu wstaje bo zjada kaszy gęstej łyzeczka od razu. Oszukac jej sie nie da bo probowalam dac jej kaszke przez butle o 4 tej to potem razemnie spałysmy:(

kobitki właśnie opracowałam plan na jutrzejszy dzień :) ruszam już do ogrodu - hurrraa- oby tylko nie padało bo mam trochę pracy :)
młoda będzie siedziała w kojcu na tarasie a ja będę pracowała.
mam nadzieję tylko że będzie słońce bo takowe u nas zapowiadają - oto mój plan, ciekawe co z tego wykonam

polka odpocznij trochę u taty ;)

Ta, to żadne pocieszenie. Gdyby nasze noce przebiegały tak, że na śpiocha dostawałby pić albo jeść i szedł spać. Ale nie, on się wierci, kręci, wstaje, trzeba go bujać. Nawet jak śpi z nami w łóżku. Już nie wiem co zrobić, żeby było dobrze.

Ta, to żadne pocieszenie. Gdyby nasze noce przebiegały tak, że na śpiocha dostawałby pić albo jeść i szedł spać. Ale nie, on się wierci, kręci, wstaje, trzeba go bujać. Nawet jak śpi z nami w łóżku. Już nie wiem co zrobić, żeby było dobrze.
Monia serio musisz go w nocy bujać?? Łoooo matko Tobie to dopiero współczuje:/ My teź się wiercimy się ale to dopiero nad ranem i już wtedy to tylko czuwam bo spaniem bym tego nie nazwała;(

reklama
No a my wylądowaliśmy w Mc donalds w tej chwili więc klikam bo jesc mi się nie chce ...
Ja planuje wysprzatac tacie mieszkanie, umyć okna i zrobić obiadki na cały tydzień :) :) :) :)

A moje dzieci przesypiaja noce od początku prawie :) więc ja nie wiem co to nieprzespane noce :p

Ale współczuje Ci Monia z tym Pawełkiem masz nieźle w nocy :(

Do góry