reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
frotka wsadziłam go do kojca - pobawił się trochę, potem powywalał mi trochę z szuflad, potem kupka, kubek bebiko junior (jak się cieszę, że on to pije!) i lula...
uff...CISZA!!!:-)

witam i ja

oglądacie DDTVN

było o tych słoiczkach i kaszkach

teraz zawistowski mówi o płaskostopiu, że dziecko nie może siedzieć z nóżkami podwiniętymi pod pupę, muszę tego pilnować bo zdarza się że jaś tak siada.

brzuszek dobrze rośnie hehe :) franuś jest zupełnie innym mieszkańcem od Jasia - bardziej aktywnym, dużo więcej się rozpycha, kręci itp. :)

i fakt 30 tydzień niewiem kiedy to minęło, 2 miesiące z hakiem i porodówka :)

my mamy z UPC telewizję, jakoś nie wyobrażam sobie mieć podstawowego pakietu :)

a co było o tych słoiczkach? bo oczywiście przegapiłam.
a o płaskostopiu na końcówkę trafiłam. Ol siada z podwinietymi nogami bardzo często. z tym, że mi powiedziano, że 90% dzieci tak siada, więc ok??????????????????????????????? zwariowac można.

do tego przeczytałam na onecie o tym, jak jakieś dziecko miało ten poszczepienny uraz czy coś. i wpadło w autyzm.a nas czeka teraz świnka-odra-różyczka. normalnie załamka. co ja mam robić???????? niby to nie jest udowodnione i czytałam o tym, ale przeczytałam tez to i teraz myślę :baffled:

czytałam też o tym, że w hipermarketach porywaja dzieci. normalnie mama wybiera pomidory, a ktos wyrywa dziecko z wózka, bierze do toalety, daje narkotyk, żeby nie darło się, goli głowę, nakłada perukę, przebiera w inne ubrania i tyle. koszmar :szok:

z tego wszystkiego juz nie wiem, co komu. wybaczcie.

a co było o tych słoiczkach? bo oczywiście przegapiłam.
a o płaskostopiu na końcówkę trafiłam. Ol siada z podwinietymi nogami bardzo często. z tym, że mi powiedziano, że 90% dzieci tak siada, więc ok??????????????????????????????? zwariowac można.

do tego przeczytałam na onecie o tym, jak jakieś dziecko miało ten poszczepienny uraz czy coś. i wpadło w autyzm.a nas czeka teraz świnka-odra-różyczka. normalnie załamka. co ja mam robić???????? niby to nie jest udowodnione i czytałam o tym, ale przeczytałam tez to i teraz myślę :baffled:

czytałam też o tym, że w hipermarketach porywaja dzieci. normalnie mama wybiera pomidory, a ktos wyrywa dziecko z wózka, bierze do toalety, daje narkotyk, żeby nie darło się, goli głowę, nakłada perukę, przebiera w inne ubrania i tyle. koszmar :szok:

z tego wszystkiego juz nie wiem, co komu. wybaczcie.
u mnie w jeleniej gorze w tesco byla taka sytuacja ale na szczecie ochroniarz sie kapnąl i uratowali to dziecko

reklama
ionka takie siedzenie z podwiniętymi nóżkami może grozić płaskostopiem, więc ja teraz będę tego pilnować.

co do słoiczków, wiadomo mówili o MOM i gdyby nie to zastrzeżeń ogólnie by nie mieli, herbatki granulowane ze 100 łyżeczek 97 łyżeczek to SAM CUKIER ! dziś kupię normalne owocowe, różne do parzenia.

kaszki - najlepiej ryżowa zwykła z zmiksowanym owocem, bo co ten owoc musi przejść zanim w proszku trafi do kaszki, nie ma żadnych wartości.

czarnuszka a wózek podwójny nie, my na wszystkie spacery chodzimy razem, mój M ma taką pracę że w dzień jest dużo w nocy, i zawsze wszędzie razem łazimy.

Do góry