reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Madzia uff że to nic groźnego - kurujcie się :)

a my po spacerku - ale wieje jak w kieleckim na dworcu :) teraz zjadła drugie danie obiadku i próbuje sobie zasnąć słyszę że już śpiewa :)

a mnie przyszły firanki co zamawiałam na allegro i powiem Wam że jestem mega zadowolona :) teraz tylko powiesić i okienka jak nowe :)

reklama
A moje spi juz 1,5 godziny takze dobrze,jak wstanie dostanie deserek.Mam nadzieje ze pomoze i ze bedziem sie cieszyc zdrowiem i wkoncu na spacerki wychodzic.

jezuuuuu ale jestem padnięta.

niespełna 2 letnie bliźniaki chłopaki, dziewczynka 4 letnia i jasiu to normalnie wymiękłam. padam. jasia położyłam choć wiem , że raczej nie zaśnie ale normalnie muszę trochę odetchnąć. mówię wam cyrk.

a Ol sama zasnęła i spała ponad 2 godziny! teraz zjadła prawie cały obiad, dojada bananem i jazda na spacer w końcu!

my wrocili:-) fajnie bylo powspominac stare czasy:)
Nikos padl kucze moglby wstac tak za 40 min to bym poszla na spacerek jeszcze raz w kolo domku by sobie potuptal :)
Niki lubi koty bardziej niz psy tak sie u kolezanki ganial za nim z hej ale jak kot podchodzil to w nogi i do mnie na rece:-D

Witam sie i ja.Wyspana ze nie wiem co.Moj maly od dawna przespal cala noc.Zdziwiona obudzilam sie o 6:30 ze juz rano a ja taka wyspana.Moj niunio grzecznie spi,no to jeszcze dolezalam do 7 a Maks do 7:30.
Wczoraj bylismy u lekarki i mial dwie szczepionki i pobrala mu krew na badania na anemie i testy alergologiczne.Wyniki dopiero w przyszly wtorek.Smialam sie dzis z mama ze pewnie ta zla krew mu pobrali stad ten dobry sen.
Zawiozlam o 8 dzieci do szkoly i co moj maly o 8:30 znowu padl po drodze i spi do teraz(1,5h) tylko go do lozeczka przelozylam.
Dzis u nas slonecznie chodz zimny wiaterek i tylko 0 stopni,ale jak sie zbudzi idziemy na spacer bo potem dzieci wczesnie ze szkoly wracaja i godzina spacerku przepadnie.A ja teraz wcinam sniadanko i popijam herbatke bo kawka z ranka byla.Wogole dzis jestem jak nowonarodzona nie wiem czy to to wyspanie czy wiosna w powietrzu.Wogole jak sie obudzilam to za oknem ptaszki koncert mi urzadzily wiec wiosna w powietrzu

reklama
Do góry