reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie mamuśki i brzuchatki :-)
Polka zdrówka dla babci i oczywiście czekam na to obiecane zdjęcie.
Madzia mam nadzieje, że u Bartusia lepiej.
k_aralajna a może Ciebie poprostu stres dopadł. Wiesz organizm różnie może reagować. Zdrowiej!
Moni faktycznie nieciekewie z tą waszą malutką. Oby lekarz coś zaradził.
ionka ja myślę, że im wcześniej tym lepiej przenosić dziecko do swojego pokoiku. Przemek od początku spał u siebie, a my na kanapie u niego. Przenieśliśmy się jak miał coś ok 2 m-cy. Teraz zamierzam zrobić tak samo.Dzieciaki razem a my z nimi. Mam nadzieje, że wypali a Radek nie będzie budził Przemka. POwodzenia. Będzie dobrze!
Monia ja też już dzisiaj wspominałam, a jutro to się pewnie popłacze ze szczęścia. Naj dla Pawełka a dla Was dużo radości :-)
neska kurcze jak to te dzieciaki różnie rosną, a brzuch też mam duży, ale co się dziwić. Radzio mnie rozpycha :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Witam wiosennie:) Czy wy też czujecie wiosne w powietrzu?? aż chce się rano wstawać!! Pięknie!!!!

A my tfu tfu zdrowe - codziennie 2 godz spacerki zaliczamy- pieknie się rozwijamy- nie tylko ruchowo ale i intelektulanie - słowa pediatry :-) z waga już sie przywyczaiłam ze jedziemy na 25 centylu:)

Ramari pamiętaj że to pomiary orientacyjne i Raduś nie musi wcale być duży:) i nie myśl o tym bo widze że sobie wkęcasz i trudniej ci będzie rodzić z takim nastawieniem!!
Madzia zdrówka dla Bartusia
K_aralajna kuruj się kochana bo za pare dni Wasz wielki dzień:biggrin2:
Neska ja nic nie widze - chyba aż takiego wielkiego brzucha nie masz;-)
Frotka choroba lokomacyjna u dziecka to udręka- współczuje Milusi i Tobie:-(
Monia pamiętam jak trafiłaś na Inflandzką - chyba Peperke spotkałaś wtedy??:D

Milego dnia

Witajcie:)Karalajna dobrze,że lepiej sie czujesz:)Bierz cos zapobiegawczo wkońcu wielki dzień sie zbliża:)
Polusiu zarażasz robotą ,tez czekam aż glizdeczka pójdzie spać i biorę sie za okna .No i słonko musi na szyby padac zby mi nie marzło przy myciu:)A wieczorem zaczynam zabawę w pieczenie:)Jak zwykle tesciowie wywineli numer i przyjada na urodziny dzień wczesniej :(zeby póżniej to ok ale specjalnie dla nich torta stawiac a dla reszty gosci co ?cholera mnie bierze:(

Witam:)

Nocka ok,Bartus ładnie spał,dzisiaj sie lepiej czuje kaszle ale mniej,ma dobry humor,apetyt,zobaczymy co lekarka powie czy nas zostawią wrazie czego spakowana bede.

Dobrego dnia:)

dronka :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: jeszcze nie widzisz ale gdy pewnego dnia zrobi się ciemno i coś przysłoni słońce to wiedz że to ja , ja i mój brzuch

karalajna zdrówka dla Ciebie!
polka dla Waszej babci też!
madzia dobrze, że Bartuś już dziś lepiej!
dronka tak, ja również wyczuwam wiosnę!
Hej! Nocka u nas ładnie przespana, ale za to teraz godzinę usypiałam Młodego i to bezskutecznie:crazy:Poza tym główka mnie dziś boli...eh
Miłego dnia dla Was:-)

faktycznie moze to i stres, bo normalnie wczoraj w sklepie to nogi sie podemna ugiely i slabo mi sie zrobilo, myslalam ze zemdleje...
ale odpukac dzis lepiej, nawet juz odkurzylam a jak mlody zasnie pomyje podlogi, jutro wieczorem juz jedziemy do rodzicow to zostawie czysty dom :)
okna tez prosza o mycie ale nie wiem czy bede az tak szalec, troche jeszcze chlodnym powietrzem zaciaga haha;-)

madzia powodzenia!!

reklama
Myszowata niewątpliwie przesilenie wiosenne się zbliża ,bo i moja głowa to odczuwa :)Jak Franuś nie chce spać to posadź go niech sie bawi i spróbuj za jakis czas położyc.Jak juz bardzo bedzie marudził, zasnie w dwie minuty.Moja tak sama sobie przestawiła pory snu. Dalej spi dwa razy dziennie ,własnie teraz pierwszy:)
Ramari fajne chłopaki z 3 marca:)wogóle marcowe dzieciaczki są wspaniałe:)
Neska :laugh2::-D:laugh2:

Do góry