reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Polusia szkoda,ze sie nie udało.Mnie równiez przelicytowali dzisiaj :(Ale jeszcze kilka mam na oku:)
Madzia no nareszcie sie zdecydowałas:)To najlepsze wyjście rehabilitowac w domku, napewno wyjdzie na zdrówko:)
Marela to byle do środy :)Dużo sił życzę i elastycznej doby:)

polka jak się czujesz dzisiaj? lepiej? ts czytałam... :-( o zdrowie pytam

marela wytrwałości ! oby do weekendu :tak:

asia jak się czujesz? Moja bratowa (ten sam tydz. ciąży) była dzisiaj z duuużym brzuchem i bólem krzyża

ramari jak po obronie znajomych?

frocia ale świnka peppa jest :-)

karalajna jutro photy poproszę ! :-)

madzia super że Ci się udało :tak:

ionka ale się cieszę, że doszły :-D bałam się, że nie zdążę :sorry:

polusia ale pięknie stroicie Wasze księżniczki ! :-)

marciaa jak było na spotkaniu BB?

edit:

Ja zaraz mleczko sobie podgrzewam i spać idę ... Nini spał i właśnie się przebudził, mam nadzieję, że tylko na mleczko i będzie kontynuować spoczynek :sorry:

Dobranoc Ladies :-)

Ostatnia edycja:
wiecie, jestem psychicznie wykończona walką, żeby Ol coś zjadła. normalnie teraz jak juz śpi, to ja siedze i gapię się w jakis punkt przed sobą. dzis zjadła jogurt, 2 mandarynki, 4 łyżki zupy i pół chrupki. na szczęście na noc wypiła 210mleka.

polka, a jakie kakao dajesz Frankowi??

marela, skąd ja to znam, toniesz w papierach, noce zarywasz, a i tak to wszystko psu na budę. nienawidze tego.

pocieszyłam się lodami truskawkowymi.

a w ogóle plecy były juz całkiem nieźle, podnosilam Olę i znów łupnęło, tym razem duzo gorzej. musze brać przeciwbólowe.

Hej mamuśki
Na wasze forum zaglądam pierwszy raz. Postanowiłam napisać bo mam kłopot może wy mi coś podpowiecie.
Synek urodził się 28 marca 2010 roku.

Dziś byliśmy na kontrolnej wizycie u pediatry - po zapaleniu oskrzeli zbadać czy nie pojawiają się nawroty. I tu wszystko w najlepszym porządku, ale wyszło co innego...
Jak miesiąc temu mały zaczął nam chorować to odczułam, że zrobił się lżejszy, ale lekarka mówiła, że to normalne przy chorobie i antybiotykach, więc się tym nie przejęłam. Dziś znów go ważyła i mój skarbek waży tylko 8200, to ponad kilo mniej niż powinien! 3 miesiące temu ważył 7900 - Szok!!! Jestem taka zła na siebie, że nie zauważyłam tego, że niunio jest za lekki. Mamy skierowanie na mocz i morfologię ale kazała je wykonać za około tydz - półtora, żeby maluszek doszedł do siebie po chorobie. Wiecie jak się martwię... Boje się, że to może być anemia albo jeszcze co innego. Nie wiem co robić. Wpadłam w panikę, non stop mu coś wpycham do jedzenia a on już się wkurza i nie chce.
I co ja mam robić

Właśnie Marela nie zazdroszczę Ci tej papierkowej roboty. Tyle tej biurokracji, a ja w tym jestem kiepska. Sto razy bardziej wolę uczyć niż się użerać z papierzyskami. Trzymaj się!

E: Ionka może do lekarza się wybierz?

n&h jej dziękuje Kochana :* cóż najgorsza wysoka temp. przeszła, ale kaszel nie mija i co najgorsze Franko też ma taki :( jutro lekarz.

No właśnie jutro do Kalisza, urząd, spółdzielnia, szkoła, lekarz, fryzjer, zakupy :)

Cały dzień zajęty :)

Reszta dnia dziś zeszła mi pracowicie, porządki, gotowanie...
Chwile z Franko tez spedzilam, choć mój syn zaczyna chodzić swoimi drogami:) ma swoje codzienne zajecia i rytualy :) nie wolno mu ich zaklocac. I rosnie mi widze koleiny indywidualista :)
po spacerze z tata wrocil taki wazny jakby chcial powiedziec "he nie ma to jak meskie grono " :)
Bawił się dziś tak zawziecie,że nawet nie wiemy kiedy podbil sobie oko :/ bo nie plakal.

Gdzie ta moja mała kruszynka?:)

ionka normalne najzwyklejsze kakao , nie rozpuszczalne
(1 łyżkę kakao, 1glukozy,zalewam 30 ml wrzatku,mieszami dodaje zrobione mleko modyfikowane 180ml)
ale trzeba uważać wiele dzieci ma alergie... :(
nic ide sie kapac bo dzis wyjatkowo spiaca jestem...moze noc przespie w koncu ...

no i chcialam dzis sie pochwalic, że cale moje rodzenstwo staneło za mna murem i pokazali ze choc kazde daleko ode mnie to jest ze mna cala trojeczka :)

Seka nie martw się na zapas poczekaj na wyniki badań. A jak duży się urodził synek? No i przede wszystkim witaj :)

DOBRANOC!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Hej
Naughty fajowo :-) biegałam za Nikodeme po schodach bo normalnie idzie mu to jak po masełku...Och karol bez rewelacji
troche nas było, potem nalot na kawiarnie i do domku

Ajentka next time z Nami idziesz...a planow mamy sporo ho ho włacznie z imprezka

swoja droga mamy 5 zęba a liszaje zeszły:) hura.

Do góry