reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
dziewczyny żyje ale ledwo ;( mam taki zapierdziel w robocie ze mi łeb odpada ;( na szczescie maly dzis usnal niedawno( dla mnie to wczesnie) wiec moze troche podciagne, siedze codziennie cale dnie w papierzyskach, normalnie dzis ju ledwo lekcje prowadzilam, usypialam na stojaco a do tego ze zmeczenia. maly przez dwie ostatnie noce cos kiepsko spal .
Juz nie moge sie doczekac weekendu o ile dotrwam bo jeszcze jutro caly dzien. A sprwdzianow to sie nazbieralo chyba na 2 tyg do sprawdzania .
Przyznaje sie szczerze ze od klilku dni nie bylam na bb nie zagladalam , a co siadlam to zaraz mi M malego na kolana sadzal i ledwo zdazylam wejsc ;( , postaram sie was nadrobic w weekend.
Nie wiem co slychac ale mam nadzieje ze wszystko ok. Od srody kolezanka wraca ze zwolnienia wiec powinno byc lzej.
Zerknelam na oststnie wpisy tylko:
madzia - super ze Wam sie tak udalo z tym rehabilitantem.
polusia- 25 zł to cena ok. Kupuj kupuj - ja planuje drugą córe mieć wiec odkupie za jakiś czas - bo są śliczne ;) .
dobra spadam bo niestety robota wzywa ;(

marela mam nadzieję że odpoczniesz w weekend :) a sukienek nie udało mi się kupić :( ktoś przebił a ja już nie zdążyłam złożyć oferty - ale znajdę kolejne :)

madzia super że się udało, zaraz Bartuś nadrobi zaległości i jeszcze przegoni nasze dzieciaki :)

reklama
ja tez jestem na chwilke, musze paznokcie pomalowac i potem filmik na tvn-ie ;-)
nanaukach nuuuda ze hej ;-)

oczywiscie kiecke pokaze jak juz bedzie ;-)

madzia swietnie z tym rehabilitantem

jutro z samego rana jade, ma dosyc sprawunkow do ogarniecia wiec pewnie bede wieczorkiem papa

Do góry