reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

wlasnie ramari czekamy na wieści.

wiecie ciekawe co z sylwiątkiem, ma termin jak ja i długo się nie odzywała.

reklama
ionka-poprostu nasze dziewczynk dbają o linie i tyle:) moja też kiepsko jada, normalnie jak mam jej coś podać to mam stresa czy zje czy nie zje,a jak zje to ile?czy to jej wystarczy...fmmm mandarynki (...)
au nas nic nie przechodzi:/leki które dostała to rzygała po nich, od wczoraj dostaje inne,mam nadzieje że będzie już okey, bo ten kaszel jest koszmarny,wczoraj przez cały dzień spała 20 minut:(wieć wyobrażacie sobie pewnie co to sie dział0,eh bidulibka moja:(

tak moja mandarynki je juz od dawna i je lubi, nic po nich sie nie dzieje, więc niech je.
zdrówka!!!

naught happy fajny masz ten suwaczek z wagą, Ionka a ile to juz trwa?
Witajcie, byłam u fryzjera sciełam włosy, takich krótkich w życiu nie miałam, ale obcieła mnie jakoś tak dziwacznie, że wygladałam jak peggi su, oczywiście w domu wzięłam nożyczki i poprawiłam, zapłaciłam jej, zrobiłyście kiedyś tak , że nie zapłaciłyscie fryjerce z powodu spartaczonego obcięcia. teraz z pól roku żeby odrosły, a do tej francy juz nigdy nie pójde

wiolonczela, no u nas to tak w kratkę z tym apetytem. ale ze wskazaniem na brak :/ już drugi tydzień słabiutko je, no ale wymacałam drugą 4kę wczoraj... jest biała kropa, może wylezie dziś. oby.
ja kiedyś poszłam do fryzjerki i następnego dnia w pracy do mnie mówią: o matko, a co to ;-) wiedziałam, ze jest źle, ale nie wiedziałam, że aż tak!! chyba przez miesiąc podcinałam w łazienkach róznych, hehe, bo ciągle coś nie tak było. a kobietę przeklęłam do 7go pokolenia :/

idę robić omlet dla Olci na śniadanko, żeby zjadła chociaż troche!!!!!!!!!!

yra buziak dla Jasia *)

ramari jak po USG opowiadaj i pokazuj :)

ionka Ol dba o linię i dlatego nie je, ale gwarantuję że to się zmieni bo moja Julka tak pięknie jadła jak była mała a teraz nie je nic a ja się martwię i denerwuję na nią

no i po sniadanku. omlet był bardzo smaczny, sama zjadłam. Ol pół plastra szynki i pół tosta.
polusia, no ale Julka ładnie jadła, a potem sie zepsuła, więc ja mam gorsza perspektywę, bo tu nie ma z czego robic sie gorzej :/

Brrrry u mnie śnieg i jakoś tak zimno chyba spacer to sobie dziś odpuszczę a wy to codziennie chodzicie z maluchami?
Na razie kawka a potem się zobaczy co dalej:)

U nas pogoda do d... wiec plany uległy zmianie i tylko do urzedu wskoczymy i do lekarza po 13.00 bo leje wiec opcja jazdy pks z trojka dzieci odpada.

Franko w nocy spal tylko ja sie zrywalam bezsensu calkowicie jak on kaszlal bo jemu to wyraznie w spaniu nie przeszkadzalo a ja panikowalam.

Chodzi sobie wlasnie po pokoju i broi. Zjadl platki na II śniadanko bo na dobry poczatek dnia była manna.

Franko do złobka zapisany brat mial znajomosci i od wrzesnia wracam do pracy :)

Musze sie pochwalic jaka mam kochana sis, dzis dostalam od niej kartke urodzinowa:)

Załączniki

• 201102111698.jpg
    201102111698.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 35
Witam Was drogie mamuski:)

Nocka ok,ale wczoraj pozarłam sie z tesciową,a pózniej juz było ok i dzis tez.Bartus obudził sie po 5 na mleko teraz sobie drzemkuje.Juz wiem czemu Bartus jest marudny widziałam kropke nad prawą górną trójke,ciekawe kiedy bedzie sie przebijac.Mieszkanko wysprzątniete.Pogoda w kratke raz słonko a raz deszcz taka na leniuchowanie.

polka śliczna kartka:)

Dobrego dnia:)

reklama
Do góry