Y
yra245
Gość
wlasnie ramari czekamy na wieści.
wiecie ciekawe co z sylwiątkiem, ma termin jak ja i długo się nie odzywała.
wiecie ciekawe co z sylwiątkiem, ma termin jak ja i długo się nie odzywała.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ionka-poprostu nasze dziewczynk dbają o linie i tyle moja też kiepsko jada, normalnie jak mam jej coś podać to mam stresa czy zje czy nie zje,a jak zje to ile?czy to jej wystarczy...fmmm mandarynki (...)
au nas nic nie przechodzi:/leki które dostała to rzygała po nich, od wczoraj dostaje inne,mam nadzieje że będzie już okey, bo ten kaszel jest koszmarny,wczoraj przez cały dzień spała 20 minutwieć wyobrażacie sobie pewnie co to sie dział0,eh bidulibka moja
naught happy fajny masz ten suwaczek z wagą, Ionka a ile to juz trwa?
Witajcie, byłam u fryzjera sciełam włosy, takich krótkich w życiu nie miałam, ale obcieła mnie jakoś tak dziwacznie, że wygladałam jak peggi su, oczywiście w domu wzięłam nożyczki i poprawiłam, zapłaciłam jej, zrobiłyście kiedyś tak , że nie zapłaciłyscie fryjerce z powodu spartaczonego obcięcia. teraz z pól roku żeby odrosły, a do tej francy juz nigdy nie pójde