reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
hej
pisze znad obiadu, bo dzis wyjatkowo zrobilam juz teraz, a m odgrzeje jak wroci, spaghetti z warzywami, tylko cos za duza porcje nalozylam bo nie umiem zjesc...;-)

pawelek spi,w stanie to spacerek zaliczymy, ale na dworze mimo slonca zimno straaaasznie!! bylam juz w miescie z kolezanka w urzedach sprawy zalatwiala...
wczoraj kombinezonu nie zalozylam ale dzis chyba zalozymy

polusia
mysle ze 25 spoko cena licytuj!!

monia tez po cichu liczylam ze ci sie uda, ale mleko widocznie jeszcze nie,a maslo dawalas? albo jogurt? ponoc najpierw najlepeij podac cos z tego, ja mam takie deserki hippa owoce z jogurtem (5%) i jak skora bedzie oki to chyba sprobuje, na razie sa ze 2 plamki wiec sie boje...

Polusia czesto kupuje u 3kwiatki :)chyba nawet wklejałam link:)bierz te kiecki tez myslałam o nich ,licytowałam bluzeczki ale zapomniałam i ktos mi je sprzatnał.Pizamke u niej kupiłam:)Licytuje obecnie zestawy ubranek.a te spodenki to wyhaczyłas extra pozazdrosciłam!
siedze na allegro ,bo zamierzam sprzedawac, narazie się szykuję i badam rynek:)

U nas słońce takie piękne ale zimno brr.Siedzę w domu bo leczymy katar zdecydowanie mniejszy, pokasływanie rzadsze:)
CCaroline ja ubieram lekki kombinezon.Raz ubrałam kurteczke, spodenki sztruksowe na rajtuzy, grube skarpetki i buty gucie bo musiałam skoczyc do hurtu a kombinezn wyprałam.Ale do samochodu było ok.Kupiłam małej kozaczki dwie pary i juz małe:(Nózki moje dzieci maja duże i paluszki u rączek długie:)

Trafiłam wkońcu na teletubisie w tv:)Milli oglada nawet:)Hejo:)

Ostatnia edycja:
My już po spacerku, pięknie jest :-) Tylko okropne błoto miejscami :confused2:

Polusia też zwróciłam uwagę na te sukienki, ale jak sobie pomyślałam, że moja córka dopiero za rok z kawałkiem będzie nosiła taki rozmiar, to odpuściłam.

dziękujemy za piękne pocztówki z życzeniami od Marcelka i Antoniego!! :-D
jak ktoś tak ciepło mysli, to od razu robi sie słoneczniej! :-)​

my juz po spacerku, Ol dalej spi w wózku... pewnie jej gorąco, no ale jak podejdę, to sie obudzi, a obiad jeszcze dochodzi ;-)
no jak mi nie zje, to padnę!

Witam sie!
My już po spacerku, obiadku i obecnie trwa drzemka. U nas jest dziś pięknie i cieplutko. Aż człowiekowi lepiej na duszy jak widzi słońce:) Ja korzystam z chwili spokoju i delektuje się sokiem z wiśni:)
Polusia oby ból szybko minął! A sukieneczki śliczne:) Ja już nie mogę doczekać się wiosny żeby Oleńka mogła poparadować na spacerkach w sukieneczkach bo po domu to raczej w spodniach.
Romari życzę żeby maluszek uśmiechnął się do mamusi na usg:)
Monia szkoda, że nie wyszło z tą zmianą mleka. Poczekaj jakiś czas i spróbuj znów.
Madzia super z tym rehabilitantem. Bartus napewno lepiej będzie się czuł w domu i przynajmniej nie złapie znów jakiegoś wirusa.

Kochane dodzwoniłam sie i juz jestem z tym rehabilitantem na jutro umówiona pomiedzy godz 16 a 17 obejrzy Bartka zobaczy wypisy bo to tez wazne zeby Bartus sie nie przemeczał i moze juz od jutra zaczynamy bierze tylko 50 zł lepiej niz w szpitalu.Jestem taka szczesliwa odrazu zadzwoniłam do M i tez sie ucieszył moze wkoncu Bartus stanie na nózki i ta rehabilitacja przyniesie skutki.

Bartus akurat zasypia to bedzie akurat godz drzemki ale damy rade.

Madzia, no to super :-)

ja mam nerwa na swoje dziecko, obiadu tez odmówiła. zjadła 4 łyżki zupy i dwa kawalątka pieczonego kurczaka. warzyw nie tknęła. dziś żyje tylko na jogurcie właściwie. normalnie mam dość.

reklama
polusia no sukienki słodkie :)

madzia super wiadomość !!! cieszę się, że Wam się udało z tą rehabilitacją

czytałam, że u Was niejadki dziś, a u mnie żarłok :) na obiad zjadł miskę krupniczku i 1.5pyzy z sosem i mięskiem :) do tego już dwie butle kaszki, a na śniadanie omlet i kakao :)
teraz z M.na spacerze jest :) i śpi od 2 godzin , zaraz wracaja.

Ja pije kawke i szukam w necie nowej fryzurki i na all ciuszków dla dzieciaków.

Do góry