reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Marcia fajnie ze sie odzywasz.Gratki zębolka i pozbycia sie liszajki.Co do schodów dobry trening co?:):):)
Polka wyspij sie wreszcie ,całusy dla dzielnego Franka:*:*i zdrówka dla Was:)Super,że masz takie oddane rodzeństwo:)
Ionka i u nas zdarzaja sie takie dni,ze zje ledwie co i mlekiem napycham...

Witamy SeKa :)Nie martw sie na zapas, porób wyniki.Nasze dzieci teraz wolniej przybierają.A duzy sie synek urodził?Może on z tych drobnych dzieci?Daj znac co i jak.Napisz w wątku o karmieniu dzieci co synek zjada dziennie?Pozdrawiam i dobranoc marcóweczki

reklama
Hej,
seka-spokojnie, na pewno wszystko będzie dobrze, bez wyników nie masz co panikować, a już na pewno nie wpychaj mu nic nasiłe o sie zrazi w ogóle:(poczekaj spokojnie na wyniki, i w razie czego dostaniesz jakieś suplementy i wszystko wróci do normy,dla pocieszenia moja kruszynka też nie waży za dużo;)
ionka-poprostu nasze dziewczynk dbają o linie i tyle:) moja też kiepsko jada, normalnie jak mam jej coś podać to mam stresa czy zje czy nie zje,a jak zje to ile?czy to jej wystarczy...fmmm mandarynki, a to nie za wcześnie??
polka-zdrówka!!!!

au nas nic nie przechodzi:/leki które dostała to rzygała po nich, od wczoraj dostaje inne,mam nadzieje że będzie już okey, bo ten kaszel jest koszmarny,wczoraj przez cały dzień spała 20 minut:(wieć wyobrażacie sobie pewnie co to sie dział0,eh bidulibka moja:(

wiecie, jestem psychicznie wykończona walką, żeby Ol coś zjadła. normalnie teraz jak juz śpi, to ja siedze i gapię się w jakis punkt przed sobą. dzis zjadła jogurt, 2 mandarynki, 4 łyżki zupy i pół chrupki. na szczęście na noc wypiła 210mleka.

polka, a jakie kakao dajesz Frankowi??

marela, skąd ja to znam, toniesz w papierach, noce zarywasz, a i tak to wszystko psu na budę. nienawidze tego.

pocieszyłam się lodami truskawkowymi.

a w ogóle plecy były juz całkiem nieźle, podnosilam Olę i znów łupnęło, tym razem duzo gorzej. musze brać przeciwbólowe.
kurcze, te plecy... uwazaj na siebie i koniecznie do lekarza....

moje dziecko od 3 dni nie chce pic mleka... w nocy dalam mu na spiocha i tez srednio zjadl....

prosze o glosiki :* http://linkbaby.pl/konkursy/zdjeciow...erwsza-wigilia

Ostatnia edycja:
Cześć:)Monia zagłosowane:)Milena znowu w nocy sie obudziła i nie spała godzinę:(Popiła troszke ,dałam krople żeby nie kaszlała.
Idę po kawe bo ziewam.

naught happy fajny masz ten suwaczek z wagą, Ionka a ile to juz trwa?
Witajcie, byłam u fryzjera sciełam włosy, takich krótkich w życiu nie miałam, ale obcieła mnie jakoś tak dziwacznie, że wygladałam jak peggi su, oczywiście w domu wzięłam nożyczki i poprawiłam, zapłaciłam jej, zrobiłyście kiedyś tak , że nie zapłaciłyscie fryjerce z powodu spartaczonego obcięcia. teraz z pól roku żeby odrosły, a do tej francy juz nigdy nie pójde

Witam i ja

U nas nocki coraz lepsze. Jasiu nie dosc że od 2 tygodni nie je już w nocy to zaczyna przesypiać całe noce bez budzenia się z powodu niewiadomo jakiego. No ale ja i tak wstaje bo wiadomo pędzi mnie do WC i wstawać muszę.

U nas sąsiedzi mają remont jakaś masakra, wiercą, kują.

Polusia ja wczoraj jedną aukcję też przegrałam ale drugą wygrałam 5,99 za 3 pary jeansów, 2 z nexta, i 1 z H&M . normalnie grosze co nie.

Coś chciałam spytać. aaaa

Powinnam na zakupowym . macie jakieś sprawdzone skarpetki które się nie mechacą? Sprawdzone z allegro? Jak co poproszę link. Jakaś masakra z tymi skarpetkami.

Marcia widzę nowy avatarek. U nas tez otarcia znikaja, pomogl najzwyklejszy puder i tylko go teraz stosuje.

Ionka ty naprawde uwazaj na siebie, nie rob gwałtownych ruchow, z plecami kręgosłupem naprawde nie ma żartów. A co do jedzenia Olci naprawde wspolczuje, ale na szczescie jak piszesz ona ma takie dni ze ladnie je a czasami gorsze ze mniej. Gorzej by było gdyby to było tak dzien w dzien.

Wiolonczela to się można wkurzyc z tymi wlosami, mi kiedys fryzjerka zrobila zle balejaż, mój M jak to zobaczyl to tak się wkurzyl ze szok, poszliśmy razem, opieprzyl ją, więcej tam nie poszlam, zapraszala na poprawke ale balam się ze zrobi mi cyrk na glowie. A zapłacić zapłaciłam. Wlosy na szczescie odrosna.

Wiolonczela nie chodzę często do fryzjera ,bo mam długie włosy wiec nic radykalnego nie robie, farbuję sama.Na palcach rąk mogę policzyć ile razy wyszłam zadowolona z salonu.Głównie wtedy tylko sie czesałam.
Yra fajnie sie poluje na aukcjach:)Skarpetki kupuje w sklepach stacjonarnych bo moge dotknąć i sprawdzic.Fakt ze koszmarne niektóre. Miłosz od babci dostał3pary ,jedne raz załozone i wyprane i do wyrzucenia. Kupuje tylko 100%bawełna.

Senny ten dzień jakis:(
Buziaczki dla Jasia :***

Ostatnia edycja:
Witajcie :)
ale jestem senna :( młoda dziś spała do 7:20 potem mleczko i urzędowała jeszcze chwilę u mnie w łóżku :) teraz już zdążyła zrobić rewolucję w salonie, zwrócić soczek bo zjadła płatka kukurydzianego i wpadł nie do tej dziurki co potrzeba a teraz bawi się z Julką. ja muszę coś na obiadek wymyślić ale nie wiem co :(

yra super takie aukcje prawie za darmo, skarpetki kupuję w sklepie bo muszę dotknąć i zobaczyć, a wiele mam po Julce więc aż tak wiele ich nie kupuję

polka dobrze mieć takie rodzeństwo :) zdrówka kochana *)

wiolonczela ja mam króciutkie włosy ale od 10 lat chodzę do faceta i zawsze jestem zadowolona :) a jak mi coś nie leży to mówię mu jak widzę nawet jak już mi je wysuszył

marcia zazdroszczę wypadu :) fajnie że się udał i brawo dla Nikodema :)

u nas taka paskudna dziś pogoda- pada deszcz ale ciepło, siedzimy w domku ze spacerku nici chyba że przestanie padać
lecę bo mam robotkę w kuchni - sprzątanie :)
miłego dzionka :)

reklama
Marciaa fajnie, że jesteś!
yra buziak dla Jasia z okazji kolejnej miesięcznicy:*
ramari jak tam po usg?opowiadaj!
ionka mi przy podnoszeniu Franka strzyknęło coś w biodrze i boli....

Witajcie! U nas po wczorajszej wiośnie mamy jesień-zimę. Śnieg z deszczem pada, zero słonka, szaro-buro i ponuro...eh...Franio spał do 7.40, ale popłakiwał coś przez sen - chyba kolejne zęby nam idą...
Miłego dzionka:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry