reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

witam i ja

u nas nocki naprawdę coraz lepsze, nie dość że mały nie je już w nocy, to prawie się już nie budzi :)))) więc jak dla mnie bomba :) oby tak dalej.

reklama
witajcie :)
kochane ale mnie boli glowa :) masakra- jak zaczęła wieczorem tak nie przestała :(
a moje dziecko spało dziś do 8 rano ale śniadanie nie chciało zjeść- tylko 100 ml zjadła, chyba zęby bo wieczorem było to samie albo nie chcemy już butli, trza będzie robić w miseczce dawać łyżeczką. rozebrała się oczywiście cała , nie wiem o której ale rano jak wstałyśmy to ona sobie siedziała tylko w pampersie- nie wiem co ona ma z tym rozbieraniem. teraz siedzi i układa klocki z jednego wiaterka do drugiego:)
Monia szkoda że musicie jeść to świństwo ale jestem pewna że mały z tego wyrośnie :)

czarna zdrówka dla ciebie, dbaj o siebie i zrób to co zalecają lekarze.

katrinka zaległe buziaki dla Krzysia *)

ajentka zabawa w misce Fiony to codzienność u mnie , mimo tego że miski są w przedsionku to mała i tak się wślizgnie jakimś sposobem tam :) a Marcelek też niezły agencik :)

lecę na śniadanko :)
miłego dzionka :)

Czarna to chociaż pozałatwiacie sprawy, dużo zdrówka dla Was.A Sebuś może się poprostu nudzi?
Polusia brałaś proszki na ten ból głowy?Oby szybko minął!
Miłego dnia laseczki:)

polusia dobra ta twoja mała aparatka :) może już na modelkę się uczy :) ale pewnie śmiechowo to wygląda taka rozebrana hehe

oby ból głowy szybko przeszedł.

Witajcie Kochane :-)
katrinka spóźnione buziaki dla Krzysia
yra ja piorę w vizirze zwykłym albo sensitive. Do każdego prania dodaje miarkę vanisha (kurcze nie wiem jak to się pisze :)
Asiu mam nadzieje, że malutka się jeszcze obróci. Magdalena to bardzo ładne imię. Ja chciałam tak nazwać Przemka gdyby był dziewuszką.
ionka straszna ta historia z tym chłopczykiem. Ja słyszałam o tym w wiadomościach. Szkoda maluszka :( Mój mąż się wkurzył bo zawsze wszystkim obarczają pogotowie, a ta kobieta poszłą na izbę przyjęć do szpitala- ale to już inna para kaloszy.

Ja dzisiaj jadę na uczelnie powspierać moją bardzo dobrą koleżankę, bo broni się i jej mąż też. Także będę im dopingować. Zastanawiałam się czy kupić jej jakiś bukiecik, a jemu może jakieś czekoladki tak w ramach gratulacji. Co o tym myślicie?
Dzisiaj na 20.20 mam usg 4d. Już się nie mogę doczekać. Z Przemkiem nie robiłąm więc będzie to dla mnie nowość.

Witam :) u nas mrozek, czasami wyjrzy słoneczko, mam dylemat czy wychodzić na spacerek czy nie. Pewnie było takie pytanie, ale jak ubieracie dzieciaki?

Miłego dnia życzę.

ccaroline jak jest tak jak teraz to body z długim rękawem, rajtuzy, spodenki i kurteczkę, a jak jest poniżej zera to na body i rajtuzy zakładam kombinezon.

Cc ja obecnie niezależnie czy temp plusowa czy minusowa zakładam kombinezon, oczywiście jak by było + 15 to był nie włożyła, ale +5...pod spód body, bluza, rajstopy
ramari moze czekoladki z alkoholem jak dla faceta;-)No i powodzonka na usg!
katrinka ucałowania dla Krzysia z okazji wczorajszej miesiecznicy:***
ajentaka u mnie też dużo myśli się w głowie kłębi stąd ten trudności z zaśnieciem...
asia dziwi mnie też, że takie ułożenie nie jest wskazaniem do cc, w szkole rodzenia mówili nam, że nie ma znaczenia czy to pierszy czy kolejny poród i jeśli ułozenie jest inne niż główkowe to nie ma mowy o sn. A i mój Mały w 30tc na usg był ułożony także podłuzenie do tego miednicowo zarazem (tak mam w opisie badania). Lekarz powiedział, że sie raczej nie obróci. Zwłaszcz, że 30tc był z om, a z usg wychodził 32tc...i co jednak się obrócił. Na wizycie miesiąc później był juz główką w dół. Także Mała ma czas! Będzie dobrze! A Magdalena to śliczne imię.
ionka straszna historia - słyszałam w tv...
monia kiepsko z tym mlekiem, a może spróbuj H.A. jakiegoś...
A w ogóle witajcie! U nas pięknie słoneczko świeci, aż uwierzyc nie mogę, że ma wrócić zima w weekend!NIE!!!
A teraz Franio śpi, ja z kawką na bb:-)Jak sie obudzi i zje drugie śniadanko ruszamy na spacerek!
Miłego dnia:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ramari pewnie że kup im taką drobnostkę :) a 4d fajna sprawa , ja robiłam i największe wrażenia miała Julka bo to było tak dla niej bardziej - pochwal się później zdjęciami :)

cc jak jest powyżej zera to body dł. rękaw, rajtuzy, bluza polarkowa, kurteczka, spodnie, buty czapa z szalikiem albo apaszką. natomiast poniżej zera to body dł rękaw, rajtuzy, bluza polarkowa, kombinezon , czapa i szalik

na ten ból głowy brałam już kilka tabletek - guzik.

reklama
Cc ja obecnie niezależnie czy temp plusowa czy minusowa zakładam kombinezon, oczywiście jak by było + 15 to był nie włożyła, ale +5...pod spód body, bluza, rajstopy
ramari moze czekoladki z alkoholem jak dla faceta;-)No i powodzonka na usg!
katrinka ucałowania dla Krysia z okazji wczorajszej miesiecznicy:***
ajentaka u mnie też dużo myśli się w głowie kłębi stąd ten trudności z zaśnieciem...
asia dziwi mnie też, że takie ułożenie nie jest wskazaniem do cc, w szkole rodzenia mówili nam, że nie ma znaczenia czy to pierszy czy kolejny poród i jeśli ułozenie jest inne niż główkowe to nie ma mowy o sn. A i mój Mały w 30tc na usg był ułożony także podłuzenie do tego miednicowo zarazem (tak mam w opisie badania). Lekarz powiedział, że sie raczej nie obróci. Zwłaszcz, że 30tc był z om, a z usg wychodził 32tc...i co jednak się obrócił. Na wizycie miesiąc później był juz główką w dół. Także Mała ma czas! Będzie dobrze! A Magdalena to śliczne imię.
ionka straszna historia - słyszałam w tv...
monia kiepsko z tym mlekiem, a może spróbuj H.A. jakiegoś...
A w ogóle witajcie! U nas pięknie słoneczko świeci, aż uwierzyc nie mogę, że ma wrócić zima w weekend!NIE!!!
A teraz Franio śpi, ja z kawką na bb:-)Jak sie obudzi i zje drugie śniadanko ruszamy na spacerek!
Miłego dnia:-)
no jak teraz zejdzie uczulenie, to sprobuje HA jakiegos .

Do góry