Cc ja obecnie niezależnie czy temp plusowa czy minusowa zakładam kombinezon, oczywiście jak by było + 15 to był nie włożyła, ale +5...pod spód body, bluza, rajstopy
ramari moze czekoladki z alkoholem jak dla faceta;-)No i powodzonka na usg!
katrinka ucałowania dla Krysia z okazji wczorajszej miesiecznicy:***
ajentaka u mnie też dużo myśli się w głowie kłębi stąd ten trudności z zaśnieciem...
asia dziwi mnie też, że takie ułożenie nie jest wskazaniem do cc, w szkole rodzenia mówili nam, że nie ma znaczenia czy to pierszy czy kolejny poród i jeśli ułozenie jest inne niż główkowe to nie ma mowy o sn. A i mój Mały w 30tc na usg był ułożony także podłuzenie do tego miednicowo zarazem (tak mam w opisie badania). Lekarz powiedział, że sie raczej nie obróci. Zwłaszcz, że 30tc był z om, a z usg wychodził 32tc...i co jednak się obrócił. Na wizycie miesiąc później był juz główką w dół. Także Mała ma czas! Będzie dobrze! A Magdalena to śliczne imię.
ionka straszna historia - słyszałam w tv...
monia kiepsko z tym mlekiem, a może spróbuj H.A. jakiegoś...
A w ogóle witajcie! U nas pięknie słoneczko świeci, aż uwierzyc nie mogę, że ma wrócić zima w weekend!NIE!!!
A teraz Franio śpi, ja z kawką na bb:-)Jak sie obudzi i zje drugie śniadanko ruszamy na spacerek!
Miłego dnia:-)