reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie!

Wpadam tylko na chwilkę.

karalajna U nas dzień też tak wygląda że po przebudzeniu po 3h lub 4h drzemka trwająca na ogół 1-2h, obiadek i spacerek, inaczej rano na bank by mi zasnął w wózku i wszystko by się rozlegulowało a tak na noc idzie spać między 19 a 20 i spi na ogół do 8.:tak:
Katrinka Buziaki dla Krzysia
Asia Bardzo ładne imię, mi się podoba też Lena.
Frotka,Cc,Monia Głosiki oddane
Myszowata Mam to samo ostatnio, że się miotam po łóżku z boku na bok zanim usnę i trwa to strasznie długo, tylko ja doskonale wiem że jest to spowodowane natłokiem różnych myśli i nie potrafię się wyciszyć. Mam nadzieję że dziś będzie lepiej, czego i Tobie życzę kochana.
Marciaa Co to za spotkanie było? Kurczę szkoda że nie wiedziałam akurat dziś miałam cały dzień wolny. Jak usłyszysz o kolejnej takiej akcji to daj znać kochana.:tak:
Ionka Widziałam dziś tą historię w wiadomościach, serce pęka a jak pokazywali zdjęcia chłopczyka to oczywiście się poryczałam, mała niewinna ofiara naszej służby zdrowia.:-(

U nas dziś sympatycznie, Marcelek kochany i grzeczny, choć oczywiście swoje musi nabroić ale póki co jest w tym rozbrajający. Dziś np. robiąc swój codzienny obchód mieszkania (pełzając;-)) zajrzał do kuchni ja byłam u niego w pokoiku i chowałam ubranka do szafy i myślę sobie coś za cicho się zrobiło a mój syncio wylał całą wodę z miski naszego psa i taplał się w tej wodzie, dosłownie bo wszystko rajstopki, body mokrusieńkie:eek: a jaką radość z tego miał. Ehhh te nasze kochane szkarby.

Dobranoc kochane. śpijcie dobrze

Ostatnia edycja:
reklama
Ja tez kochane tylko się melduję.
Wizyta w instytucie onkologii z mama zaliczona. niestety na efekty musimy jeszcze poczekac.
Jutro wieczorkiem lub po południu napiszę wiecej.
Pozdrawiam Was!

Spóźnione życzenia dla Krzysia Katrinka:*
asia nie martw sie :)Jest szansa ze córeczka sie odwróci jeszcze:)Namawiaj ją:):):)
Moja gwiazdeczka obudziła sie po 22 i dopiero zasneła, spi od kwadransa.Boli ja ewidentnie gardełko bo zakaszle sucho i płacze.Miałam takie plany na wieczór no cóż odłozone do jutra.
Ajentka Marcelek grzeczniutki ale wkońcu to chłopczyk musi więc czasem coś spsocić:)Narazie chyba niedościgniona w psotach jest Pola Polusi:)
E-kord czekam na relację.Śpijcie spokojnie moje drogie:)

Ostatnia edycja:
hej.

no niestety, chyba powrocimy do nutramigenu.. moje marzenia o zaprzestaniu karmienia tym smierdzielem legly w gruzach. Na policzkach mamy drobne czerwone krosteczki.. buuu...

od dwoch dni , w sumie odkad podalam Pawelkowi NAN PRO, to moje dziecko na wieczor nie chce pic mleka. Wczoraj zrobilam mu nowe mleko - nie chcial, zrobilam stare - tez nie chcial.
no i nie wiem jaka jest tego przyczyna..

ostatnio tak ladnie spal, a dzisiaj porazka. Na noc usnal o 22 i spal do 6. Oczywiscie nie ciagiem.

Dzisiaj idziemy na spacerek z Oskarkiem, 6 dni mlodszym brzdacem od Pawelka. Idziemy tez na taki plac zabaw (w budynku ), ostatnio jak bylismy to Pawelek sie bal. Mam nadzieje, ze bedzie lepiej dzisiaj :-)

buziaki dla miesieczniakow zaleglych :*

bardzo prosze o glosy :-) http://linkbaby.pl/konkursy/zdjeciowe/zdjecie-miesiaca-lutego/przegladaj/nasza-pierwsza-wigilia

Ostatnia edycja:
dziewczyny, a czy ziolona herbata tez ma kofeine, czy ta juz nie ma?? Bo nie pozwalam zeby malemu dawali pic czarna herbate, wlasnie ze względu na kofeine, ktora w niej jest, no moze sporadycznie z lyzeczki od nas sie napic, ale w wiekszych ilosciach lepiej nie, a zastanawiam sie jak to z zielona jest, bo wczoraj dalam malemu pobrobowac i strasznie mu smakowala i nie wiem czy moze ją pic czy lepiej nie, bo tez ma kofeine

Cześć:)Milenka pospała godzinke dłuzej za tą przerwę w nocy.
Monia szkoda ze musisz wrócic do nutri.Pamietam że synek tez na początku bał sie takich placów zabaw a autek na pieniążek tych co sie bujają to do4lat prawie.
Katrinka samą mnie zaciekawiło,poczytałam.Obliczono, że filiżanka czarnej herbaty zawiera od 25 do 110 mg teiny, podczas gdy zielona tylko 8,3 mg.Tu wszystkie jej właściwości.Herbaciany cykl - zielona herbata

Witam.
Wybaczcie ze sie nie odzywalam tak dlugo.
K ma urlop tacierzynski teraz tydzien wiec jest w domu, ciagle cos zalatwiamy, bylismy w banku po kredyt na auto dostawcze i jutro jedziemy podpisac umowe.

Dzięujemy za zyczonka kochane.:-)

tesciowa wyjechala wiec musze znosic sebka calymi dniami, te dziecko jest jakies dziwne:baffled: nic innego nie ropbi tylko marudzi i wyje :angry::eek:

Polka- wracaj do zdrówka !!

Moje dzieckaki juz zdrowe bylam z sebkiem u alergologa zrobili mu testy i nic nie wyszlo wiec sie ciesze, a te ciagle zapalenie oskrzeli to sie bierze z wirusów.

Ja bylam u pulmunologa i dostalam lekarstwo na pluca bo spirometria mi wyszla zla, do tego mily Pan doktor pyta mnie czy mam chore serce ja na to ze nie ze jedynie mam puls wysoki a on mmi mowi ze moja aorta powinna być luźna a jak to lekarz stwierdzil " stoi na bacznosc " :eek:do tego musze isc dolaryngologa zbadac zatoki i migdaly bo cos nie tak no. Wiec pochodze po lekarzach troche.

Czarna mi sie wydaje, ze to taki wiek dziecka, przejdzie Sebkowi :-)
fajnie, ze mezowi sie udalo dostac kredyt.

Frotka fajnie, ze Milenka pospala, z nia pewnie mama tez :-)

kurcze, teraz mamy na okolo ust takie czerwone placki, musze oddac komus to mleko.
Dzisiaj zapytam kolezanki, jak nie bedzie chciala, to dziewczyny chetnie oddam , ktorejs z Was. Takze jak , ktoras chetna to pisac. NAN PRO 3, duze opakowanie 600 gram, no zuzylam pol jednej torebki, no to niech bedzie ze zostalo 450 gr.
za mleko zaplacilam 19 zł. Oddam za cene przesylki.

Witajcie :happy:

U nas kolejny piękny dzień się zapowiada :-) Wczoraj wprawdzie wiał zimny wiatr, także był tylko półgodzinny spacer, może dziś uda się dłużej pochodzić.

Miłego dnia :tak:

reklama
Witajcie :happy:

U nas kolejny piękny dzień się zapowiada :-) Wczoraj wprawdzie wiał zimny wiatr, także był tylko półgodzinny spacer, może dziś uda się dłużej pochodzić.

Miłego dnia :tak:
u nas tez sliczne slonce, co tez nie wiem czy jest do konca takie fajne, bo jest ono strasznie rażące i moje dziecko sie zlosci :-D
no nie dogodzisz...

Do góry