reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
faktycznie dziwne z tym posladkowym porodem. tak samo jestem zdziwiona jak yra.
to tak, jakby tylko za pierwszym razem u dentysty dawali znieczulenie, a potem już nie. dziwne, bardzo dziwne.

a wiecie, że dowiedziałam się, że w tym szpitalu tutaj, gdzie ja rodziłam od tego roku tez juz nie dają znieczulenia na zyczenie! rok temu było tak, że mogłam sobie wybrać dużo wczesniej, co chcę (i tak nic z tego nie wyszło, hehe), ale im powiedziałam, żeby mieli wszystkie możliwości pod ręką.
także pocieszam, że nie tylko Polska wraca do średniowiecza, moja wieś Eire też.

Witam :tak: ja piore dalej w loveli albo jelp jakoś tak się przyzwyczaiłam chociaż chyba niedługo przejde na zwykły bo troszke tego wychodzi jak pranko co 2 dzień.

asia2702 dziwna sprawa dla mojej lekarki każde ułożenie pośladkowe jest wskazaniem do cc, podobno mniejsze ryzyko dla dziecka i bezpieczniej. Jak rodziłam była dziewczyna w drugiej ciąży też z ułożeniem pośladkowym i od razują cieli nie było dyskusji

katrinka7 wszystkiego naj naj dla małego

ja piore w lovelli ale to z powodu azs:baffled:
jak sie skonczy sprobuje z e sensitive bo zakupilam wlasnie dla nas i bede prala razem, zobaczymy

katrinka buziaki dla krzysia

wyobrazcie sobie ze pawelek spal dzis ciagiem 3,5 h nadrabia poprzednie miesiace?!:laugh2:
ja juz sie wykapalam,mlody spi, ale na basen rady nie dalam, moze jutro sie uda, chociaz jutro zaczynamy nauki

dobrej nocki!! ja myje zeby i zmykam...

moje dziecko usnelo 5 minut temu... padam na twarz...

mam dola jak 150, czuje sie beznadziejnie...

jedyna dobra rzecz z dzisiejszego dnia to to, ze maz zalatwil mi plastry. Takze tylko kilka godzin spoznienia.

ide zaraz spac..
dobranoc.

Ja też zaraz zmykam(pierwsza pobudka 1.30 a dzień zaczynamy o 6.30) jak to dobrze znowu być z wami:)
Jeśli chodzi o pranie łaszków małego to mam szczęście żadnych uczuleń i piorę wszystko w jednym proszku obojętnie jakiej firmy i nic się nie dzieje.
Do jutra:)

jakoś mi się wierzyć nie chce, a jaki miałaś pierwszy poród? przecież to jest wskazanie do cesarki, zresztą przecież to nie jej decyzja jak będziesz rodzić, ale lekarza i położnej w szpitalu.

asiu ty się na zapas nie martw, bo po pierwsze mała może się jeszcze przekręcić, po drugie to lekarz zadecyduje jak będziesz rodzić.

To prawda jest: Cięcie cesarskie - BabyBoom
Może dlatego, że drugi poród zwykle przebiega łatwiej? Ale pewnie każdy przypadek jest rozpatrywany indywidualnie.

reklama
Moje dzieciątko tez spi,pogadałam sobie z M i za chwilke tez pójde lulu.A co do imienia tez mi sie podoba hehe:)

katrinka buziaki dla Krzyska:)

Ja juz dobrej nocy Wam zycze:)

Do góry