reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witajcie:)

Cos z tego mojego syna maruda jest jak co dzien a taki grzeczny był.Nocka ok,Bartus zasnoł o 20.30 takze ładnie,przebudzał sie na smoka z jeden raz chyba,a przed na mleko Bartus wstał o 8 a ja o 8.30 dał mamie pospac.

Znalezlismy prywatnego rehabilitanta sąsiadka nam dała namiary,a wczesniej z jego kumpelem o nas gadała ale wczoraj jakos nie odbierał tel.Jest młody facet ze szpitala znamy sie on tez rehabilituje tam gdzie my bylismy,takze dzisiaj bede po 15 do niego dzwoniła.

polusia oby ból minoł!

Miłego dnia:)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki raz jeszcze za słowa otuchy. Wczoraj późnym wieczorem Mała strasznie się wierciła, łudzę się, że może postanowiła się obrócić. I cieszę się, że imię Wam się podoba :-)

Polusia oby ból głowy minął! Aż wstyd się przyznać, ale podobno ja też się namiętnie rozbierałam i do tego wyrzucałam ubrania z łóżeczka i tak sobie na golasa paradowałam :-D
Ramari fajna sprawa to usg 4d. Koniecznie daj znać jak było. Myślę, że bukiecik i czekoladki będą ok.
Moniska szkoda, że znów problemy ze skórą Pawełka. Czyli jednak normalne mleko mu nie służy.
Madzia dobrze, że znaleźliście rehabilitanta, mam nadzieję, że zajmie się Bartkiem.

polusia, Twoja chociaz cokolwiek zjadła, a moja kaszki jedna łyżkę, jogurtu wcale, pół plasterka wędliny z indyka i teraz żuje tosta z masłem.
normalnie musiałam ją zostawić, bo mnie zaczęło nosić.

z tego wszystkiego nie wiem, co pisałyście, tzn zapomnialam.
acha, monia, no przykro z tym mlekiem :-(

polusia, Twoja chociaz cokolwiek zjadła, a moja kaszki jedna łyżkę, jogurtu wcale, pół plasterka wędliny z indyka i teraz żuje tosta z masłem.
normalnie musiałam ją zostawić, bo mnie zaczęło nosić.

z tego wszystkiego nie wiem, co pisałyście, tzn zapomnialam.
acha, monia, no przykro z tym mlekiem :-(
u mnie Pawelek tez nic dzisiaj praktycznei nie zjadl.
pol kanapki z szynka, 2 rozmoczone platki czekoladowe i 2 lyzeczki kaszki.

u nas niby jest slonce, ale w pogodzie mowia, ze ma byc 0 stopni i slonce.
nie mam jak sprawdzic na termometrze, bo mam od strony slonca.

ja ubiore body kr, bluzke dl rekaw, rajstopy, skarpetki, kombinezon no i mam oslonke na nozki zalozona. Mysle ze bedzie ok, a jak nie to dam jeszcze kocyk. no i czapka oczywiscie.

reklama
Do góry