reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

ja mam pudełko z różnościami ze szpitala itp.

dziś na hasło "Olcia, posprzątaj swoje zabawki" moje dziecię złapało się za głowę i mówi "ojojoj" hehe żeby pokazać, ile ona ma problemów ;-) a jeszcze te zabawki ;-)
zachowaliśmy się bardzo niewychowawczo ;-) ale dalej mnie śmiech ogarnia, taka mała, a taka pyskata ;-)

reklama
dzień dobry :)
czyżbym była pierwsza?
nocka spokojna, nawet ja spałam co prawda budziłam się co dwie godziny ale wyspana jestem - od prawie dwóch tygodni usnęłam bez problemów :)
mała rano zrobiła cyrk- wyła chyba ze 20 min i nie wiem o co chodziło, przestała i zjadła śniadanko a teraz bawi się czytaj robi bałagan w salonie :)
dziś mam wolne od obiadku bo mam zupę gulaszową z wczoraj - myślałam że będzie wolne od kuchni ale nie bo obiecałam M że zrobię mufinki :)
pogoda jak na razie do bani - więc na obecną chwilę nici ze spacerku :)

miłego dzionka życzę :)

witajcie.
u mnie koszmar, zle sie czuje :( a jade dzisiaj na przeswietlenie pluc. No i na rozmowe w sprawie pracy pojade bo mnie wczoraj zapraszali i na druga tez zostalam zaproszona ale az do wroclawia w poniedzialek, wiec pewnie nie pojade.

Hej hej:-)A ja druga!;-) Kolano boli mnie już trzeci dzień! I nie mogę dojść od czego, nawet w nocy mnie rwało i śniło mi się już po raz drugi w ostatnim czasie, że ujrzałam na teście dwie grubaśne krechy (przy Franiu były blade;-)). Nocka ok - Młody spał do 7, a teraz drzemkuje.Wczoraj mieliśmy kolędę i Franko łapał księdza za sutannę;-)
yra dziś masz wizytę?dobrze pamietam? daj znać co i jak!
Miłego dzionka!
edit:jednak trzecia;-)
Czarna co to za praca?

hej :-)

my nie spimy dzisiaj od 6.30, ale juz widze ze sie pokladamy.
Dzisiaj maz mnie obudzil i mowi "Monis wez wstan do Pawla, bo ja zaraz musze wstawac do pracy, a dzisiaj noc byla straszna". Ha, dobrze mu tak :-D niech zobaczy przez co ja przechodzilam 10 miesiecy.

kurcze jestem taka zla bo ponad 500 zl na ubezpieczenie samochodu musimy teraz wywalic. Jak nie urok to sraczka.

Witam!
U nas noc nieciekawa. Pobudka o 1 nie wiadomo z jakich przyczyn i krecenie sie w lozeczku do 4. W koncu sie poddalam i dalam butle, troszke wypila, pokrecila sie i zasnela ale o 6 znow wedrowanie po lozeczku. Teraz Olcia drzemkuje a ja zabieram sie za obiad dla niej i dla mnie. Wyszedl jej juz chyba ten zabek bo nim zgrzyta. Mamy juz 4:)
Czarna powodzenia na rozmowie!
Myszowata moze to proroczy sen??:)
Polusia dobrze, ze choc troszke dzis pospalas.
Monia wiem co to za bol:( Mnie w tym miesiacu czeka ubezpieczenie domu i KRUS. 1000 jak nic:(
Milego dnia dziewczyny!

Hej hej:-)A ja druga!;-) Kolano boli mnie już trzeci dzień! I nie mogę dojść od czego, nawet w nocy mnie rwało i śniło mi się już po raz drugi w ostatnim czasie, że ujrzałam na teście dwie grubaśne krechy (przy Franiu były blade;-)). Nocka ok - Młody spał do 7, a teraz drzemkuje.Wczoraj mieliśmy kolędę i Franko łapał księdza za sutannę;-)
yra dziś masz wizytę?dobrze pamietam? daj znać co i jak!
Miłego dzionka!
edit:jednak trzecia;-)
Czarna co to za praca?
telefoniczna obsluga klienta w firmie produkujacej sprzet medyczny opal med , zreszta dowiem sie co i jak jak pojade

reklama
Do góry