reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Przed chwilą sprzątałam w szafce i znalazłam małej obrączki ze szpitala, nić z brzucha co mi wyciągnęli i pępuszek ususzony Amelki.. hehe, wspomnienia wróciły.. Jak ja bym chciała takiego malutkiego noworodka.... ehh.. hehe, też trzymacie na pamiątke ?

edit : muszę kompa zrestartować bo nie chce mi czytac plyty i nie moge dodac zadnej fotki...

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny

Chciałam się pochwalić, że kończę to moje zakichane sprawozdanie. Jeszcze dzisiaj trochę popiszę, a jutro jadę do szkoły. Pewnie będą jakieś poprawki, ale i tak jestem zadowolona, że już najgorsze zrobiłam:)
Jeszcze raz dziękuję Marela!!! Bardzo mi pomogłaś:)

Od jutra będę częściej zaglądała. W końcu mam ferie:)

Trzymajcie się!

k_arajlana podobny fason drugiej sukni ślubnej miała moja siostra, jak chcesz to mogę na TS wstawić jej fotki, może coś takiego sobie uszyjesz, jeśli Ci się spodoba.

A tak wogóle to witam!
BB codziennie włączone, ale żeby poczytać to wcale nie mam kiedy, nie mówiąc już o pisaniu. Olek lata po całym domu, ciągle ucieka do Zuzi pokoju (siostry córeczki) i taka gonitwa non stop.
Poza tym to nic ciekawego...

u mnie wlasnie jeden wielki cyrk na kolkach, sebek marudzi, krystek dopiero zasnal bo sebek go wczesniej obudzil jak zaczal kaszlec i zwymiotowal, zabralismy sebka kojec do naszej sypialni i dalej marudzi, nie mam juz sil chce mi sie normalnie ryczec !!

kobitki taka zmęczona jestem. mała dała dziś popalić: wszędzie było jej pełno:)
po południu wpadła sąsiadka z 4 letnim synkiem. wiecie mały wyrywał Poli jej ciuchcię a moje dziecko długo się nie zastanowiło i walnęło Bartka resztkami ciuchci co jej pozostały w głowę. i zaczęła się awantura bo ten zaczął płakać a moje zaczęło po swojemu pyskować. zadzior mały mi rośnie :)
teraz już śpi, Julka rozmawia w łóżku z tatą, więc czas dla siebie już mam :)
czarna zdrówka Wam życzę i cierpliwości dużo przesyłam :)
Marcia zazdroszczę :) ja to chyba się nie doczekam bo u nas to tylko daj, tata, baba i bach
miłego wieczorku życzę :)

Witajcie dziewczyny! Pamiętcie mnie jeszcze?? Dawno nie pisałam, staram się czytać częsciej niż piszę :) odkąd wróciłam do pracy doby mi brakuje. O 5 rano wiozę córcie do babci a pozniej do pracy, wracam przed 22 i tak ciągle. Postaram się odzywać częsciej ponieważ zmienia mi się system pracy, będe pracować co drugi dzień po 12 godzin. Pozdrawiam Was i dzieciaczki gorąco :*

reklama
witam nowa mamusie ;)
ALan śi , jedna drzemka i padł o 20 ;) a tak codziennie ok 22 ;) jeju jaki długi wieczór się szykuje ;) jak juz pisalam ja u tesciow wiec nie ma co robic, mozna powiedziec ze aby prysznic mnie jeszcze czeka ;) siedze sobie w pokoju M +( byłym) zamknieta z małym, luz blus ;)
Zaraz biegne na TS , a jak znajde jakąś swoją fotke na kompie szwagra to tez wkleją ;) choc ja mam cala galerie w necie;)

Do góry