reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Witam Serdecznie po malej przerwie. Ciesze sie ze u waszystkich swieta minely dobrze. Nie sposob was nadrobic. U mnie tez diete szlag trafil w swieta wiec postanowilam ze po sylwestrze zaczne od nowa:-) Kurcze polusia to ma super Spa ja tez chce:-)
Tabasia tak mi szkoda twojej przyjaciolki. Sama kiedys przez to przechodzilam to wiem co ona teraz czuje.
Dziewczyny gratuluje zdrowych i pieknych faSOLECZEK.

I nie wiem co jeszcze komu:no:

U nas w miare. Mlody wyrywa sie do chodzenia, wymysla, rozrabia. Nocki tragiczne nie wiem jak mam go nauczuc spania u siebie w lozeczku. Powoli nie daje rady z tym nocnym wstawaniem. Bywa ze w nocy pospie jakies 2 godziny a w dzien jestem nieprzytomna. Choroby jakos nas omijaja na szczescie.
Pozdrawiam i zycze super dnia dla wszystkich

witam sie i ja

jako ze pawelek zasypia teraz o 12 dopiero o tej porze moge do was cosik napisac;-) w nocy na szczescie oki, spal ale tylko do 5.45:szok: i teraz usypia, ciekawe ile pospi, na spacer po obiadku bo paaaada!!

nabil sobie dzis guza takiego ze az mi sie plakac chcialo a tylko sie odwrocilam odlozyc bluzeczke do szafki...

monia
ty stosujesz ta diete dukana?? w skrocie to co to? slyszalam tylko ze ona moze troche niezdrowa byc... ale mysle bo u mnie dzis na wadze tez 2 kg wiecej:szok::szok::szok:

titka wklejasz w edytuj sygnature:tak:
dronka pawel na szczescie jeszcze sam nie jada;-)
myszowata nie wiem co ci poradzic... ja uwazam ze dzieciak powinien spac w swoim lozeczku ale skoro wam to nie przeszkadza to... a moze potem sam sie przeniesie:tak: cora mojej kolezanki tak ostatnio sprawila jej niespodzianke:tak:

kurcze maly nie spi od 5 i jeszcze ma sily plakusiac, ech:-(
ale teraz zasnal w koncu bidulek

milego dnia!

Ostatnia edycja:
Witam gorąco:-)
Dawno mnie nie było, to znaczy podczytuję ale jakoś brak weny do pisania.
Mała śpi na podwórku więc mam chwilkę:-)
Jakoś tak ostatnio mam małego dołka, nawet Święta minęły tak po prostu zwyczajnie.Dobrze że mój R miał więcej wolnego to troszkę pobyliśmy razem.Ale dziś już jest w pracy i mi smutno:-(
wiecie, ostatnio coraz częściej tęskni mi się za pracą- a raczej za robieniem czegoś poza opieką nad małą i domem. Kocham ją bardzo jest dla mnie ogromnym szczęściem ale fajnie byłoby tak trochę do ludzi wyjść. Ale nie bardzo mam co z małą zrobić. Co prawda mieszkamy z teściami ale oni już starsi są i nie dadzą rady tak na cały dzień z małą zostać.Żłobka u nas nie ma, więc tylko opiekunka wchodzi w grę.
No nic, zobaczymy jak to będzie.

Witajcie
Mi Niko spi od rana z przerwa na jedzenie...bylismy tylko na sankach 30 minut ale usypiał a nie powinno dziecko spać na dworze jak jest taki mróz
Dzisiaj jest pięknie, słoneczko świeci cisza w domku jak w weekend :))
lecę Was poczytać troche

Moja siostrzenica ma ponad 4 lata i spi dalej z rodzicami w łozku nie mogą jej wyprowadzić. Załuja strasznie, ze ja tak nauczyli więc myszowata do dzieła
Ja postanowiłam nie skracać drzemek Nikodemkowi, niech śpi ile chce. Wczoraj padł po 22. Nawet nie przeszkadza mi to bo się ładnie bawi a jak połoze w łozeckzu to usnie... spac kocha po mamusi i babci :)

co do imion mi sie podoba ostatnio Maurycy- znajomi maja i super brzmi :))

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry