reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

monia fajnie, że już odczuwasz efekty diety - psychika jest bardzo ważna! No i zdrowia dla Pawełka!
n&h co to za maseczka antystresowa? też chcę!
polusia jak tam po disco?;-)
frotka czy dobrze rozumiem, że Milcia śpi za Wami?
titka po prawej stronie masz "suwaczki.com" tam ustawisz własne odliczanie, następnie link wkleisz do sygnatury w profilu i gotowe:-)
asia buziaki dla Szymka!

Witajcie Kochane Moje! Ale mi czacha dymi:zawstydzona/y:Aż mi niedobrze:dry:Kawka nie pomogła - zaraz zapodam sobie procha! Głodna jestem na maxa, ale mam lenia i nie chce mi sie robić śniadania, może M mi zrobi jak wstanie...:sorry2:Uczył sie chyba do ok 2-3:sorry:Teraz śpi z Małym:tak:No więc muszę zdać raport z podjętej próby przestawienia Młodego na spanie we własnym łóżeczku - efekt? PORAŻKA:wściekła/y:Franek tak wył jak nigdy - spłakał się tak, że cała buźka była mokra, nawet włoski z tyłu:-(Oboje z M nie mogliśmy na to patrzeć, więc synuś wrócił na "swoje" miejsce, gdzie ponad godzinę też zasnąć nie mógł tzn spał, ale tylko wtedy jak ktoś przy nim leżał, jak M wstawał to Franek otwierał oczy i w płacz, chyba bał sie zostać sam...eh...czeka nas spanie we trójkę w dlaszym ciągu...eh...
Miłego dnia:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam! U nas nocka z jedna pobudka na mleczko o 4. Tak jest od kilku dni i mogloby tak zostac. Byly jeszcze male pobudki ale mysle, ze to zabki bo widze juz dwa kolejne nadchodzace. Olenka spi a ja gotuje fasolke po bretonsku dla M. Co do samodzielnego zasypiania to Ola zasypia sama w lozeczku ale musze przy niej siedziec i ja poprawiac bo wstaje, przekreca sie, siada. Robi to nawet na spiaco. Ostatnio jest troche gorzej bo protestuje i najlepiej nie spala by wogole. Czy Wasze maluchy maja jakies przyzwyczajenia przy zasypianiu? Moja Olcia musi trzymac rozek pieluszki, bawi sie nim i mizia sie po nosku:)

Neska a moze Oskar?
Milego dnia dziewczyny!!!

Witajcie:)Pobudka na picie o 1 w nocy i spalismy wszyscy do 8:)
Myszowata moje dzieci obydwoje nie przespały ani jednej nocy z nami.Milenka po butli z kaszą odrazu usypia przytulona do mnie.Tzn siedzę i ją trzymam, uśnie to odkładam do łóżeczka.Obowiązkowo pielucha przy buzi,a w łóżeczku przytulanka. Małej spuchły dolne dwójki, ciekawe kiedy wyjdą?

Titka masz tylko jedno dziecko?Twój syn jest rówiesnikiem mojego.Miłosz jest z 3 marca 2006:)Niestety marcowe mamy 2006 działają tylko w grupie zamkniętej, niedostepnej dla nowych.Ja do nich nie należę, bo szybko przestałam się udzielać wśród tamtych gwiazdeczek:)Milenka miała być marcowo kwietniową a jest lutóweczką. W gfalerii wstawiłam moje skarby:)
Po prawej stronie pod numeracją stron,w strefie "dla ciebie" są wytłuszczonym drukiem linki i masz tam suwaczki.com ,kliknij przekieruje Cię automatycznie do liczników(suwaczków) z instrukcją.Wklejasz link BBcode stamtąd w sygnaturkę .Titka w galerii wstawiłam moje skarby:)
Miłosz przeziębiony i mała ma lekki katar.Wysłałam T do apteki uzupełnić apteczkę.Zmykam ,bo czas położyc Milusię

Ostatnia edycja:
yra, neska gratuluje udanych wizyt i rosnących łobuziaków. Jednak wśród marcówek chłopaki rządzą :-D
Monia u mnie na ostatniej wizycie też coć dyndało. Nie jest to wiadomość pewna, ale u mnie raczej też chłopak :-)
Tabasia bardzo mi przykro :-(
myszowata wiem, że ciężko się patrzy na płacz dziecka ale musicie to przetrwać bo potem to będzie coraz gorzej. Ja gdy mieliśmy gorsze dni to wkładałam Przemka do jego łóżeczka, trzymałam rękę na jego brzuszku i go tak tulałam na boki. To mu bardzo pomagało. Głaskanie po główce w naszym przypadku też działało cuda. Powodzenia!
titka witaj!
polusia korzystaj ile się da, a mąż napewno sobie poradzi. Czasem mamy za mało wiery w naszych chłopów. U mnie jest tak, że często jak przychodze to Przemek umorusany chrupkami, brudny ale szczęśliwy. Ja od małego nie miałam taty i chcę by Przemek korzystał ze swojego jak najwięcej :-)
U mnie Święta szybko zleciały, a teraz jestem chora :-(

ło jaka noc. od czwartej Ol spała z nami i wyła przez sen??? masakra. zaraz idę sie ogarnąć i dalej na wyprzedaże. musze małej kupic piżamki, bo dziś znowu te cholerne pieluchy puściły!! :/ najlepsze jest to, ze juz nie ma tych starych :/ już teraz weszły te z super duper wkładką i tyle :/

neska, a może Eryk? :-)

Boże poprzestwiał sie sen mojemu dziecku i teraz zasypia dopiero o 11 i o 17-MASAKRA!!!

Tabasia współczuje bardzo:(
Neska czyżbyś magiczny II kawartał zaczeła i dolegliwości ustąpiły?? udzielanie na BB na to wskazuje:) hmmm co do imienia to masz twardy orzech do zgryzienia...mi za to przez Ciebie albo dzięki Tobie spodobało sie imię Błażej:D nieststy M protestuje:/ a może MArcel jak synek Ajetki?? też zajebiaszcze imię:)
Monia jak z zasypianiem Pawełka?? Sam juz zasypia czy dalej walczysz??

Dziewczyny czy wasze dzieci juz próbuja jeść same?? bo mi Gabek wyrywa łyżke i to jedyny sposób na jej karmienie jak sama się "karmi" -oczywiście a moja pomocą..ale paluszkami wszytko rozgniata i nic nie ląduje w buzi:/ znowu mam problem z jej jedzeniam:/ a czy w 9tym miesiacu zwiększyłyście ilośc posiłków??

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry