reklama
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
A nasza bratowa tzn brata K dziewczyna ma malego brata co ma na imie TYTUS !!
mnie sie podoba
neska11
Igi 04' Błażej 10'
u nas problem z imieniem polega na tym że Ł ma brata i wielu kuzynów Ci zaś mają conajmniej dwóch synów (niektórzy nawet po 4) więc imiona są najzwyczajanie na świecie pozajmowane
Ja Wam powiem moje typy :Emil, Julian lub Miłosz z czego Ł zgadza się tylko na Emila.
Ale podejrzewam, że poczekamy aż zobaczymy maluszka i wtedy zdecydujemy :-)
Dronka masz racje czuje troche się lepiej
Ja Wam powiem moje typy :Emil, Julian lub Miłosz z czego Ł zgadza się tylko na Emila.
Dronka masz racje czuje troche się lepiej
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Też bym wybrała Emila
Moje typy na małego były Wiktora, Igor no i Nikodem :-) a dziewczynka miałabym Lena;-)
Moje typy na małego były Wiktora, Igor no i Nikodem :-) a dziewczynka miałabym Lena;-)
moniSkaBe
Fanka BB :)
generalnie zasypia sam, dluzej , krocej ale sam w swoim lozeczku.Monia jak z zasypianiem Pawełka?? Sam juz zasypia czy dalej walczysz??
Jednak wlasnie przed chwilka usnal u mnie na rekach. Zdarzylam go tylko podniesc z podlogi, przytulil sie, ja zaczelam zdejmowac buciki, patrze a Pawelek juz spi.
No to odlozylam do lozeczka i spi. Mam nadzieje, ze troche pospi, bo noc nie nalezala do udanych.
No i chyba mamy goraczke, ale nie dal mi zmierzyc bo uciekal z tyleczkiem.
a w zwiazku z tym.. dziewczyny mam w domu czopki, ktorych uzwalam jakies 5-6 miesiecy temu. Od tego czasu byly w lodowce... myslicie ze moge podac czy lepiej kupic nowe? Na ulotce nie znajduje takiego informacji.
w sumie to ja jestem dopiero w pierwszej fazie, ale generalnie dieta polega na tym na poczatku, ze jesz przez 2-7 dni tylko nabial chudy zero tłuszczu o jak najwyzszej zawartosci bialka.
monia ty stosujesz ta diete dukana?? w skrocie to co to? slyszalam tylko ze ona moze troche niezdrowa byc... ale mysle bo u mnie dzis na wadze tez 2 kg wiecej
W tej fazie powinno sie zrzucic 2-5 kg i potem przechodzi sie do fazy drugiej, ktora polega na tym, iz przez 5 dni jesz proteiny czyli bialka z warzywami, a przez nastepne 5 dni jesz znowu tylko bialka. Oczywiscie sa to konkretne produkty i konkretne warzywa.
I ta druga faza trwa az osiagniesz wage satysfakcjonujaca. Pozniej jest faza utrwalania i stabilizacji.
Ale o tym dopiero czytam. Jezeli jestes zainteresowana, to moge podeslac Ci na maila ksiazke Dukana "Nie potrafie schudnac", sobie poczytasz :-)
Generalnie ja jestem zadowolona, dzisiaj drugi dzien, a ja nie czuje glodu, bo na tej diecie mozna jesc ile sie chce, gdyz nie polega ona na ograniczaniu ilosci i glodzeniu i liczeniu kalorii. Chodzi o nie łączenie danych produktów.
Co do niebezpieczenstwa to wszystko jest wymienione w ksiazce. Nie moga pewnych rzeczy stosowac osoby majace problem z nerkami, podwyzszony cholesterol i kilka innych rzeczy. :-)
Czarnuszka88
Mama Sebiego i Cristiano
Ja tez bym prosiła zebys mi wysłala tą ksiązkę !!generalnie zasypia sam, dluzej , krocej ale sam w swoim lozeczku.
Jednak wlasnie przed chwilka usnal u mnie na rekach. Zdarzylam go tylko podniesc z podlogi, przytulil sie, ja zaczelam zdejmowac buciki, patrze a Pawelek juz spi.
No to odlozylam do lozeczka i spi. Mam nadzieje, ze troche pospi, bo noc nie nalezala do udanych.
No i chyba mamy goraczke, ale nie dal mi zmierzyc bo uciekal z tyleczkiem.
a w zwiazku z tym.. dziewczyny mam w domu czopki, ktorych uzwalam jakies 5-6 miesiecy temu. Od tego czasu byly w lodowce... myslicie ze moge podac czy lepiej kupic nowe? Na ulotce nie znajduje takiego informacji.
w sumie to ja jestem dopiero w pierwszej fazie, ale generalnie dieta polega na tym na poczatku, ze jesz przez 2-7 dni tylko nabial chudy zero tłuszczu o jak najwyzszej zawartosci bialka.
W tej fazie powinno sie zrzucic 2-5 kg i potem przechodzi sie do fazy drugiej, ktora polega na tym, iz przez 5 dni jesz proteiny czyli bialka z warzywami, a przez nastepne 5 dni jesz znowu tylko bialka. Oczywiscie sa to konkretne produkty i konkretne warzywa.
I ta druga faza trwa az osiagniesz wage satysfakcjonujaca. Pozniej jest faza utrwalania i stabilizacji.
Ale o tym dopiero czytam. Jezeli jestes zainteresowana, to moge podeslac Ci na maila ksiazke Dukana "Nie potrafie schudnac", sobie poczytasz :-)
Generalnie ja jestem zadowolona, dzisiaj drugi dzien, a ja nie czuje glodu, bo na tej diecie mozna jesc ile sie chce, gdyz nie polega ona na ograniczaniu ilosci i glodzeniu i liczeniu kalorii. Chodzi o nie łączenie danych produktów.
Co do niebezpieczenstwa to wszystko jest wymienione w ksiazce. Nie moga pewnych rzeczy stosowac osoby majace problem z nerkami, podwyzszony cholesterol i kilka innych rzeczy. :-)
czarnuszka88@o2.pl to moj imejl
PLIIIIIIISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS
frotka 74
Proteiny -białko to nie tylko nabiał czyli tez ryby i chude mięso gotowane.Kurczaki ,indyki, wołowina do woli mozna jeść za to wieprzowiny unikamy bo ma duzo ukrytego tłuszczu.Poczytajcie jest masę stron o diecie proteinowejTu super stronkahttp://www.dieta-dukan.pl/ Moniska załóż nowy wątek nasze dietybedziemy pisały co jemy na diecie konkretnie i przepisy na żarełko protaloweNo i postepy
Ostatnia edycja:
Witajcie!
Mlody dopiero padl, co za nocka!!!Ale normalnie padl, zlapal tylko za swoja metke i juz chrapal..hehehehe...u nas wlasnie musi byc metka w raczce, inaczej nie zasnie....
myszowata trzymam kciuki, zebyscie mieli wiecej cierpliwosci!!!U nas nocki katastrofa, ale przynajmniej spi u siebie, korci mnie nie raz, zeby go do lozka dac, ale nie daje sie....Uda sie Wam na pewno!
neska a mi sie podoba Milosz za to i jeszcze Daniel, drugie imie Redanka...
Mlody dopiero padl, co za nocka!!!Ale normalnie padl, zlapal tylko za swoja metke i juz chrapal..hehehehe...u nas wlasnie musi byc metka w raczce, inaczej nie zasnie....
myszowata trzymam kciuki, zebyscie mieli wiecej cierpliwosci!!!U nas nocki katastrofa, ale przynajmniej spi u siebie, korci mnie nie raz, zeby go do lozka dac, ale nie daje sie....Uda sie Wam na pewno!
neska a mi sie podoba Milosz za to i jeszcze Daniel, drugie imie Redanka...
moniSkaBe
Czarna poszlo :-)
reklama
To chyba dobry pomysl z poczekaniem do narodzin. U nas miala byc Oliwia ale jak urodzila sie Olenka to za nic nie moglam powiedziec do niej Oliwia, no poprostu mi nie pasowalo. Jest Olenka i mysle, ze to najodpowiedniejsze imie dla nieju nas problem z imieniem polega na tym że Ł ma brata i wielu kuzynów Ci zaś mają conajmniej dwóch synów (niektórzy nawet po 4) więc imiona są najzwyczajanie na świecie pozajmowane
Marciaa u mnie tez bedzie Lenka albo Blanka