reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Witam po świętach:) dzisiaj wróciliśmy do domu :) wszędzie dobrze, ale jednak u siebie najlepiej :) Pozdrawiam wszystkie mamusie i dzieciaczki, mam nadzieję, że u was wszystko w porządku!

Postaram się być na bieżąco Miłej nocki :)

reklama
Witam sie dziewczyny.I od razu przepraszam ale nie dalam rady do was pozagladac przed swietami i zlozyc wam zyczen.
Niestety choroby sie u nas rozbestwily i szpital mialam przez 3 tyg.Masakra.Nawet myslalam zeby nigdzie nie isc na swieta ale wszyscy na mnie skoczyli i dwa dni wyjete znowu z zyciorysu bo od stolu sie nie odchodzilo.Dopiero wczorach troszke spokoju.
teraz zawiozlam moja core na holiday tea party i chwila spokoju bo Kubus szaleje na PS3 a Maksior padl po drodze.

Dzięki dziewczyny za kciuki :-)

Ja się więc chwale: z dzidzią ok,taka duża że nawet lekarz się zdziwił ale z pomiarów wychodzi idealnie 14 więc wszystko ok.
Zresztą obydwaj moi chłopcy byli wielgachni przy urodzeniu więc ten się wybić nie może , no i właśnie znam płeć:szok::szok::szok::szok: będe miała trzeciego syna :szok::szok:

Ło matko i córko trzymajcie mnie :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:Zwariuje:rolleyes2:

Ja tam mam porownanie i na 100% chlopcow lepiej sie chowa wiec gratki.Ciesze sie ze zdrowiutko rosnie.
Witajcie poświątecznie :)
kobitki a ja od dziś w Krynicy w spa, już miałam kilka zbiegów i było cudownie :) tylko co chwilka dzwonię do domku bo tak tęsknię za tymi moimi dziewczynami i małżem :) jeszcze Pola jakiś katar dostała i pól nocy nie spała, nie chciałam jechać ale małż się uparł i powiedział że da sobie radę i jak na razie daje sobie świetnie z tego co mówiła teściowa jak do niej zadzwoniłam.

neska gratuluję chłopaka zdrowego :)

monia kochana ty się n ie martw tą wagą, zważ się za kilka dni jak to wszystko przetrawisz co zjadłaś, a tak w ogóle to piękne zdjęcie w awatarze :)

titka witaj wśród marcowych mam i marcowych dzieciaków :)

yra kciuki trzymam ale ile można :):) dawaj no cynk

lecę na kolację ze szwagierką zajrzę do Was wieczorem po dyskotece :):):)
Hej ty tu sie nie chwal tak bo ja z zazdrosci czerwienieje.Super prezencik od mezusia,chyba wysle mojego do Twojego na lekcje.A tak powaznie milego wczasowania i nie martw sie domciem Twoj sobie poradzi.
Hej Kochane,
Ja mam dola na maksa, wiec nie zagladam, nawet nie mam weny, zeby nadrobic, a co dopiero pisac. Bylam wczoraj wieczorem z moja przyjaciolka w szpitalu... Poronila... :((((((((((((((
tabasiu usciski dla przyjaciolki straszne to co przezyla i to na same swieta.Dla dzidziusia
[*]
dziewczyny tak jak przewidywałam cały i zdrowy mały syneczek :) :) mąż umiera z dumy :))) że będzie miał 2 syneczków :)))))

i ja jestem również szczęśliwa :) będę królową haha.

wiecie najważniejsze cały, zdrowy, dobrze się rozwija i to jest najważniejsze :) także syneczek mamusi drugi :)))

tabasia tak bardzo mi przykro :(((
Yra gratki i kolejny chlopczyk. Na ubrankach zaoszczedzicie:)

nesia - dołacząj dołaczaj ;) będzie nas więcej ;)

no i gratuluję nowych facetów ;)
ja zawsze chcialam miec corke ale czulam ze bedzie chlop ;) teraz chce miec drugiego chlopa ale wiem gdzies w srodku ze bedzie babeczka ;)

neska11 gratuluje 3 syneczka :tak: łooo matko same chłopaki :tak:

titka76 witaj wśród marcówek :tak:

polusia kurcze jak ja ci zazdroszcze marzy mi się od dłuższego czasu jakiś wyjazd do spa :tak: baw się dobrze i korzystaj z odpoczynku

Tabasia strasznie mi przykro :-( współczuje twojej koleżance cóż więcej można powiedzieć

yra245 gratuluje chłopaczka :tak: czyli tak jak chciałaś, najważniejsze że wszystko oki :tak:

ccaroline85 zgadzam się w 100% że wszędzie dobrze ale w domku najlepiej, my też na święta byliśmy u rodziców, pierwszy dzień oki ale na drugi Ola byłą mega marudna a po przyjeździe do domu jakoś jej mineło bawiła się zabawkami i krzykała :tak:

Tak wogóle to witam się po świętach, strasznie szybciutko mineły :tak: może i dobrze bo i tak sporo przytyłam :zawstydzona/y:
Spokojnych snów życze

neska, yra wielkie gratulacje! :-) pewnie jesteście okropnie podekscytowane :-)

polusia, zazdroszczę :-) już swojego M. poinstruowałam odpowiednio ;-)

polka, na szczęście sytuacja z woda opanowana :-)

Hej Kochane,
Ja mam dola na maksa, wiec nie zagladam, nawet nie mam weny, zeby nadrobic, a co dopiero pisac. Bylam wczoraj wieczorem z moja przyjaciolka w szpitalu... Poronila... :((((((((((((((

ooooj :-( współczuję :-(

U nas o drugim dziecku bardziej mysli moj M:) Dla mnie jeszcze za wczesnie, ale moze do lata dojrzeje do tej decyzji:)

u mnie tak samo, ale dla mnie i lato to za wcześnie ;-)

ja zawsze chcialam miec corke ale czulam ze bedzie chlop ;) teraz chce miec drugiego chlopa ale wiem gdzies w srodku ze bedzie babeczka ;)

Kochana, czy Ty czasem niczego przed nami nie ukrywasz?? ;-)

dziś znów udało sie Oli zasnąć samej. ufff ale godzinę i 15 minut to trwało! mówię Wam, zaczęłam tracić cierpliwość. w końcu juz była taka zmęczona, że w łóżeczku źle, na rękach źle, wszędzie źle, tu cos uwiera, tam doś przeszkadza, ten miś za blisko, za daleko... (ja tez tak mam, jak padam ze zmęczenia, wszystko mnie wkurza i denerwuje)
w końcu poryczała sobie w łóżeczku i zasnęła uffffffffffffff..........

sama zaraz spać idę. jutro zakupów ciąg dalszy, ale powiem Wam, że tegoroczne przeceny mooocnooo mnie rozczarowały. pustki. pustki. nie wierzę, że wszystko zostało wykupione od dzis rana do południa. kupiłam 4 bluzki dla Olci. a rok temu caluśką wielką torbę.

Yra, Neska, ale fajnie :) Gratuluję chłopaków!

Tabasia, przykro mi z powodu przyjaciółki :( Jednak coś było na rzeczy z tym plamieniem...

Jakie kupiłaś te pieluchy? U nas ubieranie to istny koszmar!

pampersa dla chlopców- super sprawa

Nesiaa! oczywiscie,że pomyliłam Cię z NESKĄ11.A nie planujecie braciszka dla Oleńki kiedyś?:):):)
Neska11 gratuluję zdrowego chłopaczka:)Myśleliscie już nad imieniem?
Heronek zdróweczzka dla Redusia!:)
Myszowata podziwiam ,ja nie dałam rady z synkiem i nie próbuję z Milenką.
K_aralajna az 3 kupsztale ?! oby Pawełek tylko ząbkował.
Asia wyściskaj Szymusia:*A Ty jak sie czujesz?
Marciaa dlatego pytałam ponoc tragedia z przecenami !Lud sie rzuca jak stdo wygłodniałych wilków .
Moje złotko grzeczne i wsio oki .Miłoszek za to wrócił z przedszkola z okropną chrypką:(zatrzymam go w domku i kuruję.Mam pieluchomajtki pampers dla dziewczynek, zakładam czasami.

pojechałam głownie spotkać sie ze znajomymi i przy okazji polowanie na torebke miało być ale takich tłumów sie nie spodziewałam. Nie jestem jakis pies na wyprzedaże wręcz nie lubie ale duzo ludzi dzisiaj miało wolne...

dopiero co kumpela od nas wyszła. Padam na twarz jutro Was nadrobie

Buziaki dla Szymka i witam nowa mamuske

hej dziewczyny.
Witam sie jak zombie...
cala noc nie spalam.. no dobra klamie, spalam 2 godziny z przerwami.
Pawełek wrzeszczał i krecil sie cala noc, nawet u nas w lozku.
Myslalam, ze to zeby, bo od kilku dni strasznie gryzie sobie palce z boku szczeki.
Ale kurcze... dzisiaj ma katar do pasa i kaszel. Na 13 do pediatry idziemy.

Diety ciag dalszy, czuje sie super.
Mam duzo energi i czuje sie lzej.

Witam i dziękuję za ciepłe przyjęcie- rozglądam się po tej stronie i pojcia nie mam jak dodajecie na końcu te liczniki np. Pawełek ma i pisze ile miesięcy- musze poszperac jeszcze.
A jeśli chodzi o mnie: jestem szczęśliwą mężatka od prawie 11 lat i mamy synka na którego długo czekaliśmy- mój maluszek ma 4 latka- w marcu będzie 5 lat :))- dla mnie to on ciągle maleńki, ale podług waszych to mój chłopisko. Jestem z dolnośląskiego, musze jeszcze sporo pouzupełniać w profilu :))
Teraz gorąca kawa po spacerku z psem- mam maleńkiego yoreczka :) pozdrawiam wszystkie mamusie- ja bardzo lubie pisac więc bedziecie miały co czytać- dziś mam spory plan do wyrobienia, wiec zmykam po kawce, albo sie rozleniwie haha

reklama
Hejka

Tabasia współczuje to bardzo przykre gdy naszą bliską osobę spotyka nieszczęście zwłaszcza utrata dziecka :-:)-:)-( Trzymajcie się obydwie.

moniSkaBe zdrówka dla Pawełka

ionka ja też miałam takie przeboje z Błażejkiem. Gdy miał trzydniówkę usypiałam go na rękach no i się przyzwyczaił i usypianie stało się koszmarem, ale powiedziałam sobie że tak być nie może i stopniowo a trwało to chyba ze dwa tygodnie konsekwentnie doprowadziłąm do tego że usypia znowu sam.
Potrzeba CI: mega mega mega duża dawka cierpliwości i konsekwencja:-) Powodzenia:-p

naughty&happy ja nie widze przeszkód żebyś miała powstrzymywać swoje macierzyńskie zapędy:-D:-D No chyba że Ty jakieś masz przeciwskazania :-D
Aha co do naszego spacerku to ja jestem jak najbardziej za ,ale to wiosenką musimy się umówić, gdziekolwiek ja jestem mobilna więc się przytocze;-);-)
Do zobaczenia więc wiosną 2011 roku :-D:-D:-D

Ja przespałam się z nową wiadomością i dużo mi z tym lepiej, na szczęście mam taką nature że przyjmuje wszystko co daje mi Bóg i raczej nie zgłaszam roszczeń :-D:-D
Dając mi trzech synów najwyraźniej miał jakiś powód:-D:-D
Myśle że po to bym oddała światu wspaniałych facetów dla jakiś wspaniałych kobiet:-):-);-)

Co do imienia to jakiś dramat, mam Igora i Błażeja więc nie moge mieć teraz Piotrusia bo nie będzie do nich pasował :confused::confused::confused:

Ja jestem dzisiaj wolniejsza bo Igorek na feriach u dziadków siedze sama z Błażejkiem, chciałam go zabarać na sanki ale śnieg sypie.

Miłego dnia.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry