reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

Dzięki dziewczyny za kciuki :-)

Ja się więc chwale: z dzidzią ok,taka duża że nawet lekarz się zdziwił ale z pomiarów wychodzi idealnie 14 więc wszystko ok.
Zresztą obydwaj moi chłopcy byli wielgachni przy urodzeniu więc ten się wybić nie może , no i właśnie znam płeć:szok::szok::szok::szok: będe miała trzeciego syna :szok::szok:

Ło matko i córko trzymajcie mnie :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:Zwariuje:rolleyes2:

gratuluje synka :) !!! uwierz mi lepiej 3 synków niż jedna córka :) wiem coś na temat wychowywania córeczki ( o wiele bardziej skomplikowana obsługa płci żeńskiej niż męskiej ) hihi .

reklama
dzięki polka też tak sobie tłumacze ,że z babami to same kłopoty:-D:-D
No i facetom jakoś lżej się żyje na tym świecie.
Ale wiecie niby czułam, że będzie chłopak ,ale gdzieś po cichu miałam nadzieje że to będzie córa jednak... Ale nic... dzień lub dwa i pozbieram się , szkoda mi tylko teściów i bo to będzie ich 5 wnuk:szok::szok::szok:No i mojego taty. A tak liczyli na wnusie, ale to nie koncert życzeń:-p:-p:-p

Neska przynajmniej nikt ci kosmetyków nie bedzie podkradał:-D ale swoją drogą wykarmić 4 facetów to będzie wyczyn:szok: a tak wogle to GRATULUJE zdrowej dzidzi :-) i jak będzie taka ładna jak juz dwoje twoich małych chłopców to...TYLKO się cieszyc i zazdrościc:)

wITAJCIE.
U nas po swietach ok na wadze 3 kg wiecej :( ale juz trzeba sie za siebie wziąc.
Wogole okres mi sie spoznial 2 dni !! a zawsze mialam jak w zegarku i juz tak sie bałam ze bede w ciazy ze szok !! ale z drugiej strony to przeciez biore tabletki wiec to raczej nie mozliwe.
Wreszcie kupilam dzisiaj chlopakom sanki ale sie cieszyli !! :) i kupilam w takko spodniczke mini jeansowa za 19,90 bedzie na sylwka :)

hej :-)

a ja wlasnie wrocilam z zakupow, bylam obkupic sie w nabial do mojej nowo zaczetej diety.
Maz powiedzial mi ze w aptece niedaleko jest waga, wrzuca sie 1 zł i mierzy i wazy, dobrze, bo juz mialam w glowie zeby wage zakupic.
No.. i sie lekko zalamalam... bo w ciuchach i butach mam 174 cm i waze...wstyd... nie wiem skad to sie wzielo ... 76 !!!! powiedzmy ze kilo odjac na ciuchy i buty i 3 cm obcas no to mam 171 cm i 75.

ciezarne pochwalcie sie po wizycie !

zycze zdrowka chorowitkom...
Moni ja tez mam teraz 3 kg wiecej ale to działa tak ze jak jesz ciagle tak samo to wage masz jedną i stoi w miejscu a jezeli sie najesz nagle wiecej to organizm nie nadąza z trawieniem i to wszystko sie gromadzi w jelitach , to nie jest tluszcz czyli sadło tylko nadmiar niestrawionego jedzenia a po swietach to kazdy je duuuzo wiecej niz zwykle. Za 3 dni jak bedziesz dalej jadła tyle co zawsze to waga spadnie i wroci do normy. NIe stresuj sie maleńka.
Dzięki dziewczyny za kciuki :-)

Ja się więc chwale: z dzidzią ok,taka duża że nawet lekarz się zdziwił ale z pomiarów wychodzi idealnie 14 więc wszystko ok.
Zresztą obydwaj moi chłopcy byli wielgachni przy urodzeniu więc ten się wybić nie może , no i właśnie znam płeć:szok::szok::szok::szok: będe miała trzeciego syna :szok::szok:

Ło matko i córko trzymajcie mnie :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:Zwariuje:rolleyes2:
ŁOOOOO MATKO !!!!!!!!!!!! gratulejszyn !!!!!! ale fajowo !

czarnuszka pewnie bedziesz bosko w tej mini wygladac :) ja co osatnio sama sobie kupie to zachwycam tym M. ale jak ide ze Szw...... to tesciowa i one zachwycone heheh ja sie jako ako czuje ale M. nie moze na mnie patrzec :-) i mam pelna szafe zbednych ciuchow :-)

co do @ kur.... mam od srody masakryczna :( leje sie jak z cebra :-(

czarnuszka pewnie bedziesz bosko w tej mini wygladac :) ja co osatnio sama sobie kupie to zachwycam tym M. ale jak ide ze Szw...... to tesciowa i one zachwycone heheh ja sie jako ako czuje ale M. nie moze na mnie patrzec :-) i mam pelna szafe zbednych ciuchow :-)

co do @ kur.... mam od srody masakryczna :( leje sie jak z cebra :-(

A Moj K jak zobaczy ze mam mini to zaraz do mnie mówi " co taka krótka" hehe podoba mu sie i tak. Kiedys pojechalismy na disco i ubrałam spodniczke to powiedział " no to chyba bede mial ryj obity" hehe ze bedzie musiał mnie bronic :cool:przed innymi hehe. MOja tesciowa chyba nigdy nie miala na sobie mini wiec jej to sie nie podoba bo ona chuste na głowe ubiera i do kur idzie. Ja tam lubie ladnie wygladac i lubie jak moj k jest wtedy o mnie zazdrosny. Ty to szczupły lachon jestes wiec mozesz sobie pozwolic :) a ja wielkie babsko na szczescie nogi mam chude. Troche nie wymiarowo ale trzeba pokazywac swoje atuty :)

Witam jestem tutaj początkujaca- mam nadzieję, że mnie przyjmiecie do swojego grona. Wychowuję malutkiego synusia- czytam sobie Wasze rady i bardzo sie przydają :)
Życzę wszystkim wszystkiego najlepszego- pozdrawiam titka

reklama
Do góry