reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

witam poswiatecznie dziewczeta:-)

pablo usnal wiec moge troche podczytac...

yra i neska trzymam kciukasy za wizyte:tak:

redankowi i bartusiowi zdrowka:tak:

u nas juz definitywnie pawelek spi raz dziennie:tak:ale za to wieczorem z glowy meczace usypianie bo sam pada ok 19:tak:
mrozno wiec jeszcze nie bylismy na dworze, tzn ja bylam autem;-) a i tak mi dupke odmrozilo, jak sie podniesie temp to moze po obiadku wyjdziemy...

milego dzionka!!

reklama
a my dzisiaj dalismy mleko bebilon i bebiko pół na pół,chcemy juz zmienic mleko zobaczymy reakcje.Bartus jeszcze drzemkuje,,ale wczoraj wieczorem usnoł o 19 potem sie zbudził o 6 na mleko i do 8 spalismy,az sama sie dziwiłam ze tak ładnie spał.

hej :-)

a ja wlasnie wrocilam z zakupow, bylam obkupic sie w nabial do mojej nowo zaczetej diety.
Maz powiedzial mi ze w aptece niedaleko jest waga, wrzuca sie 1 zł i mierzy i wazy, dobrze, bo juz mialam w glowie zeby wage zakupic.
No.. i sie lekko zalamalam... bo w ciuchach i butach mam 174 cm i waze...wstyd... nie wiem skad to sie wzielo ... 76 !!!! powiedzmy ze kilo odjac na ciuchy i buty i 3 cm obcas no to mam 171 cm i 75.

ciezarne pochwalcie sie po wizycie !

zycze zdrowka chorowitkom...

monia na pewno sporo dodało przez te ciuchy nie przejmuj sie zbytnio :)

yra i neska powodzenia na wizytach u lekarzy :) oby wszystko było ok

ionka jak tam sytuacja u Was wszystko opanowane?

U nas znowu przeziebienie opanowało cala rodzinke. Ja zalatwilam sie na cmentarzu :(
Ogolnie Franko przezucil sie na jedna drzemke w ciagu dnia i to 4 godzinna :)
ALe mamy teraz spokoj, krzeselko uczydelko jest takim zajeciem dla Franka, że jak go klade spac i chce mu je schowac to placze, dzis zasnal tylko pod warunkiem ze ono stalo i trzymal sie go przez szczebelki :) tak sie ciesze :) bo wiele slow krytyki slyszalam ze str.wiadomej osoby na jego temat ( cena, firma itp itd nie takie ) :(

Teraz siedze sobie i odpoczywam. Dzieciaki zajete prezentami :-)

ciekawe jak tam nasze fasolki ;) ?

Alan własnie spi wiec ja mam znowu chwile na internet ;) normalnie az glupieje- tyle czasu moge poswiecic ;) a w drugim tyg stycznia mamy feriee wiec znowu z Wami dłuzej posiedze ;)))

my jeszcze u tesciow ale jutro wracamy ;)
Tutaj otworzyli nowe Tesco i pojechalismy obejrzec co tam ciekawego i od razu musialam wydac kase ;). Kupilismy sobie masyzne do pieczenia chleba- 80 zł jakos tanio i malemu tablice do pisania taka co sie sciera suwaczkiem i laptopa(dosc tani) - wyglada prawie identycznie jak nasz wiec mam nadzieje ze oszukamy go troche , a on by mogl caly dzien sie naszym bawic ;) Ale dostanie wszystko na roczek, oczywiscie znajac mnie to po drodze dokupie jeszcze kilka rzeczy ;)
A maszyne wlasnie sprawdzamy- na razie zwykly chleb, pierwszy raz takie "cudo" robimy i jestesmy ciemni ale mam nadzieje ze sie uda ;) Najgorsze jest ze ja bym nakupila duzo -tylko gdzie to trzymac ;))))

Monia to napewno buty tyle waza , glowa do gory ;)

Dzięki dziewczyny za kciuki :-)

Ja się więc chwale: z dzidzią ok,taka duża że nawet lekarz się zdziwił ale z pomiarów wychodzi idealnie 14 więc wszystko ok.
Zresztą obydwaj moi chłopcy byli wielgachni przy urodzeniu więc ten się wybić nie może , no i właśnie znam płeć:szok::szok::szok::szok: będe miała trzeciego syna :szok::szok:

Ło matko i córko trzymajcie mnie :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:Zwariuje:rolleyes2:

reklama
Do góry