reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Witam się po świętach :-)
Widzę że nie tylko my mieliśmy dziwne święta, ionka że też ta woda musiała zamarznąć w święta:confused:
Chorowitkom życze zdrówka.

My w wigilie o godz. jeżdziliśy jeszcze z Igorem po lekarzach. Na szczęście nasza Pani dr. przyjeła go bo miał gorączkę i bałam się że to angina, a tu gorączka mineła po dwóch dniach i po chorobie ani śladu :confused::confused:Także siedzieliśmy w domu a mieliśmy jeździć po rodzince, no ale nic. Ja się tam ciesze że już po świętach.
Teraz tylko sylwester odbębnić ,nie lubię tego dnia najchętniej to bym siedziała w domu i spała:no:

yra powodzenia na wizycie ja też dzisiaj ide na 13.45. Boję się cholercia:zawstydzona/y: Ty masz już połowe ciąży z głowy, jak tam maleństwo bardzo harcuje?Ja jeszcze nic nie czuje ale już nie mogę się doczekać. Z Błażejkiem poczułam pierwsze ruchy w 16 tc.

Ostatnia edycja:
Neska yra trzyamam kciuki za połowkowe i genetyczne usg!! Bedzie dobrze :) czekamy na wiesci i fotki:):)

U nas nocka standadowa - pobódka o 24 i nad ranem mega wieceie ale cyc dał rade ze pospałysmy do 8 :)

Swieta, swieta i po swietach...

neska yra kciuki zacisniete za Wasze wizyty!

ionka super, ze woda juz jest!

Redan jest chory, kaszle, charczy, leci mu z nosa, ale raczej goraczki nie ma. Na naszym termometrze wskazuje 36.6 stopnia, chyba cos nie dziala....albo ma taka niska temperature...Dzisiaj do lekarza wybywamy...

Milego dzionka!

Hejka
jak dobrze mieć cisze w domu:-D
Niko usnał nocka kiepskam krecil ie ciagle smok wypadal ale ida nam wkoncu gorne zabki...i to pewnie winawajca tych nocek:tak:
my dziś na zakupki wyprzedaze sa poluje na torebke...a wieczorkiem idziemy do kolei na mała imprezke :-D

heronek zdrowka dla Redanka

yra, neska pochwalcie sie potem :)) powodzonka

Witam sie i ja!
Trzeba wrocic do szarej rzeczywistosci:( Ale bylo milo:) Ciesze sie, ze wszystkim swieta sie udaly. No niektorym z malymi przygodami ale mam nadzieje, ze mimo wszystko bylo swiatecznie:) Olenka drzemkuje, M ja uspal :) A ja troszke ogarniam dom po tych imprezach. Z M postanowilismy nie kupowac sobie prezentow ani na swieta ani na rocznice a za ta kaske kupilismy bilety dla nas i Oli do Kanady. Mamy tam rodzinke i lecimy w lecie zobaczyc wodospac:p
Yra, Neska trzymam kciuki za wizyte u lekarza!! Czekamy na wiadomosci!:)
Milego dnia!

Dzien Doberek:)

Szkoda ze jux po swietach,tak miło,świątecznie i wesoło było.Pierwsze swieto u rodziców,a drugie w domku z M rodzinką.Bartus sie cieszył z prezentów.Dzisiaj idziemy z nim do lekarza mały nam jeszcze charczy troche oby to nic złego,akurat dobrze sie składa,bo Bartka pediatra ma dzisiaj u nas w Klinczu dyzur i nie musimy do szpitala jezdzic.

yra,neska trzymam kciuki za wizyty:)

Dobrego dnia:)

cześć międzyświątecznie ;-)

yra, neska pochwalcie się pózniej! :-)

heronek, madzia zdrówka dla maluchów!

nesiaa fajowy prezent sobie zrobiliście :-)

u nas dziś ponuro i ciemno. chłopaki jeszcze śpią, a my w Olą pieczemy chleb.
dziś u nas mega wyprzedaże się zaczynają :-) rok temu nakupiliśmy Oli zanim się urodziła i jeszcze w tym chodzi :-) także dziś zakupy na przyszły rok :-)
może i ja coś sobie upatrzę :-)

reklama
hej ho Laski :-) witam się po świętach ... zleciały niebywale szybko, zdecydowanie dłużej przygotowania trwały :sorry2:

U nas ciepło, miło i pogodnie :-) Antoni zjadł kolacje wigilijną z nami i padł dopiero przed 21 - humorek miał przedni ... jaki i wszyscy przy stole obecni :D

Marciaa wszędzie wyprz są? To nie w styczniu się zaczynają ? Też bym na polowanie skoczyła chętnie.

Nini śpi, wstawiam wodę na coś ciepłego i wracam nadrobić Was nieco :)

Do góry