reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

reklama
Frotka to co się działo to:szok::szok:
kupiłam torebke więcej nie miałam ochoty po tych kolejkach do kas i małemu pieluchomajtki bo nie idzie go ubierac w zwykłe- buntuje się:wściekła/y:

Yra gratulacje!!!!!! Super wiadomosc!! Najbardziej podoba mi sie imie Antos i Franus. Stas za bardzo podobne do Jasia ale tez piekne:)
Neska a jak bedzie u Ciebie?
Frotka chyba pomylilas mnie z Neska:)
Tabasiaa wspolczuje przyjaciolce i Tobie! Takie rzeczy nie moga pomiescic mi sie w glowie:(
Polusia kozystaj z wolnosci:) Zazdroszcze!!:)
Myszowata powodzenia!
Titka witamy!

Witajcie

Nadrobiłam Was. Dziś wróciliśmy od teściów, fajnie było. Szymon zadowolony z prezentów:)
Yra, Neska gratuluję synków!!! I cieszę się, że rosną zdrowi!
Tabasia przykro mi.

Lecę wziąć kąpiel. Jutro się odezwę. Dobrej nocy!

Yra, Neska super, gratulacje synkow !
Ramari teraz jeszcze Ty musisz poznac plec :-)

Tabasia cholera, tak mi przykro. Ucałuj przyjaciółkę.

Dzieki dziewczyny, ze mnie pocieszacie, ale ja i tak dalam mocne postanowienie i dzisiaj caly dzien trzymam sie diety. Mimo, ze mialam ochote na rzeczy zakazane... koniec.. 75 kg to duzo za duzo...

Asia duze buziaczki dla Szymcia :*

Tabasia bardzo mi przykro....

yra neska super, ze z synkami wsio ok i gratulacje!!!

myszowata powodzenia!!!

nesiaa fajny prezent sobie zrobiliscie!!!

polusia oj odpoczywaj kobitko!zazdroszcze!!!

titka witaj!

asia buziaki dla Szymka!!!

Redan coraz gorzej kaszle, biedak, ale przychodnia zamknieta, glupia zapomnialam o bank holiday dzisiaj i jutro..wwrrrrrr:wściekła/y:...tylko szpital zostaje, ale tam zazwyczaj trzeba i z 4 godziny czekac, wiec nie chce Redana na jakies inne bakterie i wirusy narazac...goraczki nie ma, daje tylko syropek i oby pomogl. W srode pierwszy dzien do zlobka i chyba nie pojdziemy...:-(.
Milego wieczorku!!!

Yra, Neska, ale fajnie :) Gratuluję chłopaków!

Tabasia, przykro mi z powodu przyjaciółki :( Jednak coś było na rzeczy z tym plamieniem...

kupiłam torebke więcej nie miałam ochoty po tych kolejkach do kas i małemu pieluchomajtki bo nie idzie go ubierac w zwykłe- buntuje się:wściekła/y:
Jakie kupiłaś te pieluchy? U nas ubieranie to istny koszmar!

reklama
Do góry