M
myszowata
Gość
e_kord sto lat dla Maleńkiej:-)
ja też zmykam już spać, do juterka:-) Słodkich snów życzę i przespanych nocy;-)
ja też zmykam już spać, do juterka:-) Słodkich snów życzę i przespanych nocy;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lekarka kazała dawać calcium i fenistil, ale ja daję rubital (syropek na kaszel) i witaminę C, a katar odsysam Katarkiem. Calcium odstawiłam, bo młodemu strasznie nie smakuje, a fenistil bo katar nie jest jakiś straszny, bardziej kaszel mnie martwi i ta chrypka.blu u nas też dziś katar zagościł, Mały zapewne ode mnie się zaraził bo ja już od kilku dni walczę z przeziębieniem, a u niego dopiero dziś zaczęło z noska ciec. Jak sobie z tym radzisz? Coś podajesz? Ja oczyściłam nos fridą i czekam do jutra, zeby zapisać Franka do pediatry, ostatnim razem na katar dostał wapno w syropie i panadol
Oj eciocia Paula też całuje półroczną panienkę jak ten czas leci...O dziękujemy bardzo. Ale czas leci, nawet nie wiem kiedy to minęło