reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

nożesz kurde - my od poczatku na vitaD ale ze maly szybko rosnie i kapsulki dostarczaly mu za malo wiaminki kazala zmienic na vigantol i od miesiaca uzywam go no i z moim szcześciem oczywiście jest na tej liście:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

marcia - a ja uwielbiam zapach suszonych grzybkow, a jesze bardziej je zbierać :tak:, ale juz jesc -to niekoniecznie :-D

reklama
Hej, hej
nie nadrobię Was niestety
u mnie kurza twarz cięzko strasznie, bo mam "niesamowitą"grupę, wszystkie brzdące cyckowe rączkowe, kurcze a rodzice od samego początku wiedzieli że do żłobka posyłają, więc powinny mamuśki, przynajmniej miesiąc czasu odzwyczajać od cyca(ewentualnie tylko w nocy) no i przede wszystkim od usypiania na rękach, bo na to nikt w żłobku nie ma czasu, więc dla dobra dziecko powinny coś z tym robić- k***a a one mi z tekstem że nie mają siły odwagi, i myślały że problem sam się rozwiąże:/ eh ręce opadają, i tak po całym tygodniu jestem wykończona:/
buziaki :*********

raz po raz mozna poszalec
kupilam wkoncu lozeczko tutrystyczne babyono

YRA jak sie czujesz masz jakies objawy?

pija rumianek jakos mnie naszlo
dziecćspi od 2h! spal przy kapieli ale musialam wczoraj mial dzien dziecka
nie kaszle tylko rano cos mu chrypka sie robi i mija
w ogole to w domu czuc same grzyby. nie cierpie zapachu suszonych grzybów.

marcia oprócz braku @ w sumie nic.

trochę brzuch mnie pobolewa, trochę żyłki na piersiach wyraźniejsze, ale ogólnie brak @ jest największym ewidentnym dowodem :)

Cześć dziewczyny :happy:

Wczoraj mój P pojechał na delegację. Wróci we wtorek. Nie mam humoru, ale to z innego powodu, nie chce mi się o tym myśleć, więc nie będę Was zanudzać swoimi problemami. Do tego pogoda nie nastraja optymistycznie :-(

Myszowata
gratuluję ząbka! Zdrówka dla synka. Candy gratulacje!

Polka_84 super, że lepiej się już czujecie :tak:

Trzymaj się Blu! Zdrówka dla chłopców.

MoniSkaBe my też bezzębni, a o kilka dni starsi od Pawełka :-D

Marti8 Trzymaj się! Ale tekst, że problem sam się rozwiąże rozwalił mnie. Ludzie nie mają wyobraźni.

E_kord i Ajentka83 wszystkiego naj dla półroczniaków!

Lecę sobie zrobić śniadanie, tylko nie wiem, na co mam ochotę :-D Jeju, otwieram rano oczy i już mnie ssie w żołądku z głodu. W normalnych okolicznościach robię się głodna trochę później:-D

Trzymajcie się!

Dzien Doberek!

e-kord spoznione zyczonka dla Lilki!!!

myszowata ajentka buziaki dla Waszych polroczniakow!!!

Wszystkim zebnym dzieciaczkom gratulacje!A chorym szybkiego wyzdrowienia!!!

marti masz racje, ja to po czesci tez dlatego nie chce szybciej wracac do pracy, bo mlody jeszcze nie umie zasypiac sam i jak niby mam go poslac do zlobka?Myslalam, ze po prostu, by mi Redanka nie wzieli, bo chyba maja jakies wymagania...ale moze sie myle...

A my nie wyjechalismy wczoraj ostatecznie, tylko sie wkurzylam ostro, bo byl przepiekny sloneczny dzien. Do tego wszyscy juz bylismy wyszykowani, Mlody spakowany, a tu ojczym mowi, ze sie zle czuje i nie jedziemy...wwwrrrrr...To on zle sie dopiero co wtedy poczul? 30 minut wczesniej bylo wsio ok...ach...Faceci tez maja swoje fochy...

Milego Dnia Kobitki!

Kubek też jeszcze zębów nie posiada, ale z ilości i częstotliwości ślinienia się i ciągłego "memłania" wnioskuję, że coś może się niedługo pojawić.

e-kord - buziaki dla dużej córci ;)

moj juz tam memla wszystko od dobrych 2 miesiecy i nadal nic :-)
nawet poplakiwal ostatnio w nocy, mylalam ze cos sie wukluwa, ale nie. Poki co nic.

Yra super.
W sumie to moze i ja bym chciala znowu zajsc, ale nie ma na to warunkow ani czasu. Teraz ciagle tylko sklep i sklep.

Wlasnie zaczynam sie szykowac do pracy :-)

aa... no i dolaczamy do zakatarzonych.
Pawelek rowniez dostal w nocy katarku. Az sie budzil przez niego, jak chcialam odciagnac to awantura na caly blok.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki:-) jak dziś jak asia w średnim nastroju:-( Franko chory - kaszle, kicha, z nosa leci, w nocy miał temperaturę 37.4, ale obstawiam, że więcej bo termometr coś chyba zawodzi. Kazałam M dziś nowy kupić. Błąd jego pomiarów podejrzewam bo ja i M mamy niby temperaturę 35, dziwne......Mimo Frankowego przeziębienia nocka nawet ok - spał do 6, ale w nocy budził się przez zapchany nos i do ataku przystępowała frida i zaczynał się koncert bo Mały jej nienawidzi. Rano ładnie zjadł, więc może to nic takiego ta choroba. Pediatra jutro o 8.30, dziś jej nie ma, mogłabym szukać prywatnie ale sama nie wiem, M mówi, że Mały jest pogodny, ładnie się bawi i je, więc nic takiego i można zaczekać do jutra......

Franuś dziękuje za życzona:-)

ajentka buzialki dla Twojego smyka:-)

Miłego dnia Wam życzę:-)

witajcie
nocka ok
padlimy o 22 i pobudka o 8 w miedzy czasie jedna na mleko wkoncu wypił cos i rano zjadł nawet ładnie śniadanie
dzis basen i hmmm nie wiem czy isc czy nie
sniło mi się, że Nikodemowi wyroslo 10 zebów na raz

ajentka myszowata wszystkiego naj dla waszych pociech! ale ten czas leci...ja nie mogę...

reklama
asia super, też pamiętam ten moment jak zobaczyłam pierwszy raz stopę w buzi Franka:-)
Marciaa też miałam podobny sen, konkretnie śniło mi się, że wyszły mu jednocześnie 4 zęby:-)

Do góry