reklama
moniSkaBe
Fanka BB :)
moj z 2 i tez zebow brak poki co
Witajcie,
Cały weekend nie zaglądałam, bo jakoś tak mi przy moich zeszło, że nie miałam czasu do Was zaglądać. Widzę, ze trochę mamuś i dzieci przeziebionych. Te mamy, które mogą to czosnek, cebula, miód i będzie dobrze. Dużo zdrówka dla Was.
My dzisiaj dużo spacerowaliśmy i leniliśmy się. A i Lila huśtała sie pierwszy raz na huśtawce i jak zwykle była wielce zdziwiona.
Zmykam kochane, bo mężuś warczy.
Pa!
A i u nas też ząbków brak.
Cały weekend nie zaglądałam, bo jakoś tak mi przy moich zeszło, że nie miałam czasu do Was zaglądać. Widzę, ze trochę mamuś i dzieci przeziebionych. Te mamy, które mogą to czosnek, cebula, miód i będzie dobrze. Dużo zdrówka dla Was.
My dzisiaj dużo spacerowaliśmy i leniliśmy się. A i Lila huśtała sie pierwszy raz na huśtawce i jak zwykle była wielce zdziwiona.
Zmykam kochane, bo mężuś warczy.
Pa!
A i u nas też ząbków brak.
madzia84
Kochamy Ciebie Bartusiu!!
Hej Kochane wróciłam z urodzinek,super było wypiłam piwko,Bartus był grzeczniutki miał 2 drzemki do kazdego sie smiał rozmawiał.Nawet go nie wykąpałam,bo w domku był marudny,ale teraz juz spi.Ja tez zaraz pójde lulac.
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
e-kord buziolki dla Lilki bo ma 6miesiecy:*******
madzia84
e-kord ja równiez przesyłam buziaczki dla Lilki
madzia84
Kochane ja juz zmykam,synek tez lula.Do juterka.Spokojnej nocky.Buzka
reklama
Kubek też jeszcze zębów nie posiada, ale z ilości i częstotliwości ślinienia się i ciągłego "memłania" wnioskuję, że coś może się niedługo pojawić.dziewczyny, czy tylko moje dziecie z poczatku marca nie ma jeszcze zabkow?
e-kord - buziaki dla dużej córci