reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

KTÓRA Z WAS UŻYWA VIGANTOL? WITAMINA D3? NA RECEPTĘ ?

WYCOFANY Z OBROTU -

VIGANTOL - Rodzina i dziecko - Forum Gdańsk, Gdynia, Sopot.

tam macie załącznik co i jak.

ja podawałam w kapsułkach ale wiem że dużo osób podaje ten.

Uuuu ... no to ładnie. Dzięki Yra za cynk. Cóż ja bym zrobiła bez BB ;) Do tej pory w kopułkach dostawał Nini a teraz o receptę poprosiłam - zwrócę uwagę przy realizowaniu.

Zazdroszczę babci :)

My dalej chorujemy. Adaś dzisiaj miał straszną chrypkę, dalej ma katar i pokasłuje. Wrrr.... Karolka jeszcze ze 2 dni potrzymam w domu, bo narzeka że gardło go boli. Do tego teściowa się rozłożyła i mąż też przeziębiony. Tylko ja się trzymam ;)

Walcz Blue !!! Dla rodzinki duuużo zdrówka :)

Babcia pojeździła - szczęśliwa baardzo (taki prezent urodzinowy od nas dostała) obiadek zjedliśmy i pospacerowaliśmy - stadnina w lesie więc jest gdzie tuptać:)

Marciaa
kosi kosi robi Nikuś? wow GRATKI ;D !!!

Anthony majta się z brzusia na plecki (z plecków na brzuś już daawno) i siada jak jest w leżaczku ... masaqa ... nie da się Go samego zostawić - pomimo zabezpieczeń wygląda to hardcorowo ;)

Ostatnia edycja:
reklama
blu u nas też dziś katar zagościł, Mały zapewne ode mnie się zaraził bo ja już od kilku dni walczę z przeziębieniem, a u niego dopiero dziś zaczęło z noska ciec. Jak sobie z tym radzisz? Coś podajesz? Ja oczyściłam nos fridą i czekam do jutra, zeby zapisać Franka do pediatry, ostatnim razem na katar dostał wapno w syropie i panadol

blue3maj się tam!!! Mnie już złamało i M. też.Franko wychodzi już z przeziębienia i Olinek też :) My na szczęście Devikap bierzemy :) więc odetchnęłam, ale do przyjaciółki już dzwoniłam żeby wywaliła Vigantol.

candy gratki zębolka :)

blu walcz kochana i nie dawaj się :)

a ja dziś usłyszałam cudowną wiadomość: dzwonił szwagier ze Szwajcarii i zostanę ciocią i wreszcie będę miała szwagierkę :)
wiecie co zauważyłam, że odkąd zmieniłam Poli jedzonko tzn inne podaję to jest mniej kup: jedna ale gigant i nie zjada wszystkiego co jej przygotuję.

reklama
raz po raz mozna poszalec
kupilam wkoncu lozeczko tutrystyczne babyono

YRA jak sie czujesz masz jakies objawy?

pija rumianek jakos mnie naszlo
dziecćspi od 2h! spal przy kapieli ale musialam wczoraj mial dzien dziecka
nie kaszle tylko rano cos mu chrypka sie robi i mija
w ogole to w domu czuc same grzyby. nie cierpie zapachu suszonych grzybów.

Do góry