a to laskawie ojciec dziecka zamierza przyjechac na porod?
no tak twierdzi że razem pojedziemy
![Sorry :sorry: :sorry:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/sorry2.gif)
ps. tylko żeby ten poród rzeczywisty był a nie czekanie w szpitalu i potem powrót do domu
![Eek :eek: :eek:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/eek.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a to laskawie ojciec dziecka zamierza przyjechac na porod?
eh mam to samo, ryczę bez powodu, i jakoś czasem mi tak żle...jak jest M to jest dobrze, bo dużo pomaga, a zresztą jak płaczę to przytuli i powie ciepłe słowo...dzięki dziewczyny
wiem, że nie ten wątek i w ogóle, ale mam taki spadek nastroju, że szok
przy mężu gram dzielną, ale najchętniej bym ryczała cały dzień
i ciągle mi sie wydaje, że źle wszystko robię, chociaż wiem, że az tak źle nie jest... mała wydaje sie byc szczęśliwa, nie ryczy, ładnie je i spi
to ze mna jest problem.
a jeszcze ci debile od męża z pracy wysyłaja go na cały tydzień w delegację i nie będzie miał możliwości wracać do domu i to mnie dobija dodatkowo
przepraszam za ten publiczny płacz, ale chyba mnie wszystko przerasta![]()
Cześć:-)
Ja już po wizycie szyjki brak rozwarcie na 2 palce wszystko "niziutko i pięknie wygląda"słowa pani doktor teraz czekam aż akcja się rozkręci bo skurcze są ale słabiutkie. Jeśli do 1 marca nic się nie wydarzy to mam jechać na IP.
A i jeszcze kontrola ciśnienia bo puchnę jak balon.
Zobaczymy jak będzie ale mojej mamie wyszło w horoskopie że w tym tygodniu powiększy się rodzina mam nadzieję że się sprawdzi ta wróżba bo jestem jak słoń.A teraz was nadrobię chyba z 20 stron
![]()