reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcówki-codzienne rozmówki:))

wracam do pracy po wakacjach, tak się dobrze złożyło, że kwiecień, maj, czerwiec będę na macierzyńskim a potem ma wakacje (pracuję w szkole)

dzidizol będzie miał 5 miesięcy, ale trudno:-(

idę spajkać
buziory

reklama
JA pracuje dwa lata, od razu po studiach znalazłam parce-cudem ale udało sie:tak:A jaką masz specjalizację?? Kończyłaś UW??

Tak kończyłam UW specjalizacja analityka. No to powiem Ci, że miałaś szczęście że tak szybko znalazłaś pracę.

Ostatnia edycja:
W takim razie, jeśli ty pracujesz dwa lata i studiowałaś na UW to musiałyśmy się mijać na korytarzach bo ja byłam o rok niżej.:-D

burza ja również z początkiem roku zamierzam przenieść się do Radomia- to moje rodzinne miasto. Póki co mieszkam w okolicach wawy.

Ja pochodzę z pod Radomia. Całe studia mieszkałam w Wawie,a teraz od września w Radomiu. Przynajmniej mam blisko do rodziców, no i jakoś tak lepiej się tu czuje:-)

W takim razie, jeśli ty pracujesz dwa lata i studiowałaś na UW to musiałyśmy się mijać na korytarzach bo ja byłam o rok niżej.:-D

hahaha napewno :-D:-D ja pare osob znam z roku niżej bo mialam przyjemność powtarzania fizyki u Gadomskiego i po nieudanych próbach przeszłam z fizyki B na A i chodzialm na wykałady z Wami:-) Wiec mozliwe ze sie znamy z widzenia...a jak nie to i tak fajnie miec świadomość ze ktoś jest z podnego fachu co ja:) A teraz nawet pracują u mnie 2 osoby z roku niżej ale w innch zakładach :-D

Niiom mailam cholerne szczescie znajdujac to prace i poszłam tam zupelnie zielona ale wg wymogów unijych właśnie mieli zatrudniać osoby po studiach bo teraz parcuje na SEM jak u Dontena:tak:

Myślę, że na pewno się znamy z widzenia, bo ja właśnie byłam na fizyce A od samego początku. A u kogo pisałaś pracę mgr.? Ja u profesor Bulskiej. Jaki ten świat mały:-)

Mag, wszystkiego NAJ :*

izulqa nie ma sprawy pytaj ile chcesz... pytajcie o co chcecie bo jesli mam wam pomoc moim nieszczesciem to ja bardzo chetnie pomoge zeby tylko sie juz nigdy takie cos nie zdarzylo ani u was ani u mnie. co do objawow to nic nie mialam nic nie czulam... nic mnie nie bolalo... poprostu poszlam sie umyc przed kinem i mnie jakos natknelo zeby sobie palce tam wsadzic i poczulam balonik... wiecie ze czasem sobie wkladalam palca co czasem pisalam ze nie cuzje szyjki ze nie moge siegnac to pozniej bylo na nastepny dzien u lekarza ze jest dluga i ok jest.... wiec zero objawow jedyne co moge teraz w sumie tak wspominac to w niedziele jak pisalam wam ze mnie zoladdek boli i ze mam taki maly rozstroj co sie pytalam czy lepiej isc do doktora czy nie... i mialam wtedy pojssc ale mi przechodzilo i jakos nie poszlismy a moze trzebabylo... bo moze wtedy juz cos sie dzialo i daloby sie to naprawic... teraz juz wiem ze pewnie to byl jakis znak dlatego nie lekcewazcie nic ... izulqa jak boli to nie mysl sobie e nie ide bo ostatnio bylam i uzna mnie za chisteryczke... pieprz to i zasuwaj lepiej 10 razy sprawdzic i nawet posluchac ze pani panikuje niz pozniej plakac cierpiec i miec Aniolka w niebie.

Dziękuję za odpowiedź :*

Ostatnia edycja:
Dlatego też chcę tam wrócić :-) Narazie remontujemy mieszkanko i trochę nam się to przeciąga...
Ja też pochodzę z okolic ok 8 km od Radomia. A z jakiej miejscowości pochodzisz jeśli mogę spytać?

reklama
Do góry