reklama
JA pracuje dwa lata, od razu po studiach znalazłam parce-cudem ale udało sieA jaką masz specjalizację?? Kończyłaś UW??
Tak kończyłam UW specjalizacja analityka. No to powiem Ci, że miałaś szczęście że tak szybko znalazłaś pracę.
Ostatnia edycja:
burza ja również z początkiem roku zamierzam przenieść się do Radomia- to moje rodzinne miasto. Póki co mieszkam w okolicach wawy.
Ja pochodzę z pod Radomia. Całe studia mieszkałam w Wawie,a teraz od września w Radomiu. Przynajmniej mam blisko do rodziców, no i jakoś tak lepiej się tu czuje:-)
W takim razie, jeśli ty pracujesz dwa lata i studiowałaś na UW to musiałyśmy się mijać na korytarzach bo ja byłam o rok niżej.![]()
hahaha napewno

Niiom mailam cholerne szczescie znajdujac to prace i poszłam tam zupelnie zielona ale wg wymogów unijych właśnie mieli zatrudniać osoby po studiach bo teraz parcuje na SEM jak u Dontena

xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Mag, wszystkiego NAJ :*
Dziękuję za odpowiedź :*
izulqa nie ma sprawy pytaj ile chcesz... pytajcie o co chcecie bo jesli mam wam pomoc moim nieszczesciem to ja bardzo chetnie pomoge zeby tylko sie juz nigdy takie cos nie zdarzylo ani u was ani u mnie. co do objawow to nic nie mialam nic nie czulam... nic mnie nie bolalo... poprostu poszlam sie umyc przed kinem i mnie jakos natknelo zeby sobie palce tam wsadzic i poczulam balonik... wiecie ze czasem sobie wkladalam palca co czasem pisalam ze nie cuzje szyjki ze nie moge siegnac to pozniej bylo na nastepny dzien u lekarza ze jest dluga i ok jest.... wiec zero objawow jedyne co moge teraz w sumie tak wspominac to w niedziele jak pisalam wam ze mnie zoladdek boli i ze mam taki maly rozstroj co sie pytalam czy lepiej isc do doktora czy nie... i mialam wtedy pojssc ale mi przechodzilo i jakos nie poszlismy a moze trzebabylo... bo moze wtedy juz cos sie dzialo i daloby sie to naprawic... teraz juz wiem ze pewnie to byl jakis znak dlatego nie lekcewazcie nic ... izulqa jak boli to nie mysl sobie e nie ide bo ostatnio bylam i uzna mnie za chisteryczke... pieprz to i zasuwaj lepiej 10 razy sprawdzic i nawet posluchac ze pani panikuje niz pozniej plakac cierpiec i miec Aniolka w niebie.
Dziękuję za odpowiedź :*
Ostatnia edycja:
reklama